Više od 100 godina je prošlo od njegovog rođenja, ali njegovo ime, a pogotovu imena njegovih junaka znaju i današnja deca. Njegova crtana deca su živa i besmrtna. Miki i Mini Maus, Paja Patak, Horacije, Pluton i Šilja, samo su začetnici duge liste crtanih junaka i filmova njegove produkcijske kuće.
Ali šta je to što je donelo slavu ovom čoveku sa stare, crno bele fotografije? 
Kao i uvek, tumačenje natalne karte se započinje od Ascendenta, njegovog vladarai planeta u 1.polju.

Volt Dizni je rođen sa Ascendentom u Devici što govori o čoveku usmerenog na posao, preciznog i strpljivog, ali vladar Ascendeta daje potpuniju sliku.

Reč je o Merkuru – planeti koja opusuje crtanje, decu, igru i crtaće, položenom u njegovom 3. polju – takođe polju Blizanca, što povećava njegovu maštovitost i njegovu posvećenost najmlađima. Osim toga, Merkur se nalazi na 27 stepenu – stepenu Blizanaca, a njegov dispozitor Pluton u 9 polju ( svetska slava) u znaku Blizanaca (dečiji junaci, crtani filmovi). Po ovome se sve nekako namestilo glatko da se Volt Dizni proslavi svojim crtanim junacima!

No, ovaj čovek je poznat kao filmski producent, režiser, scenarista i tvorac zabavnih parkova. Sve ovo navedeno je u domenu znaka Strelca (filmska umetnost) , znaka gde Volt Dizni ima Sunce (uspeh) u konjunkciji sa Uranom, vladarom 5 polja ( deca, posao sa ljubavlju) u 3. Polju – uspeh preko strip junaka (3.polje).

O samoj profesiji kojom se bavimo ali i o kolegama govori 6.polje. Ono u njegovom slučaju počinje u znaku Vodolije (originalnost, pionir u nečemu),sa Uranom u 3 polju – polju Blizanaca – strip junaci!

A gde smo uspešni i gde možemo ostvariti najzapaženije rezultate govori 10 polje i njegov vladar. U slučaju Diznija, ono počinje u znaku Blizanaca, opet znaku koji opisuje crtače, animatore, decu i najmlađu populaciju.

Za šta vi imate talenta? Šta je to šta vas ispunjava? Da li ste kreator svoje budućnosti ili čekate da se nešto desi? Kako možete da ostvarite uspeh i čime to treba da se bavite? Da li ste na pravom putu da ostvarite svoje snove? 

Odgovor na ova i sva druga pitanja možete dobiti ako kontaktirate svog astrologa. Biće mi zadovoljstvo da se odlučite za mene. Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *