VENERA U ŠKORPIJI OD 4.12 do 29.12.2023

Ulaskom Venere kroz znak Škorpije započeće jedan veoma dinamičan ljubavni period koji može doneti i mnoštvo promena. Ovo je Venera koja može biti veoma zahtevna i strastvena. Ona će vas naterati da drhtite od želje, ludite od ljubomore i poginete boreći se za voljenu osobu.

 

Sada se ide na sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će počivati na niskim strastima i biće vam potpuno nevažno to da li je neko zauzet ili nije i kakvu reputaciju ima. Bez obzira koliko vam branili da budete sa nekom osobom, koliko vam ljudi pričali da neko nije za vas, da vas nije dostojan ili da možete naći bolju priliku, to vas neće previše zanimati i vi ćete terati po svome.

LJUBAVNE IGRE

 

Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, pa čak i osoba s druge strane zakona, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne. I upravo vas može privući takva, provokativna dama, sumnjivog morala i ko zna kakve prošlosti.

Dame će biti zainteresovane za opasne i problematične muškarce koji mirišu na nevolju.

Pošto ovaj tranzit ukazuje i na ljude islamske veroispovesti, možete se zaljubiti u osobu druge vere ili udvaranja možete očekivati tokom putovanja u druge zemlje.

 

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati „pokvarenu maštu“ koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu. A i tu ćete ići do kraja, ne razmišljajući previše o posledicama, pa u ovom periodu može doći do povećanog broja trudnoća.

 

S obzirom da će se ženski pol oblačiti provokativnije nego inače, pazite koga ćete privući s takvom garderobom i slobodnijim ponašanjem, jer ovo je period i pojačanih slučajeva silovanja ili prisile.

 

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

NOVAC

 

Kada je novac u pitanju, Venera u Škorpiji je eskpert da prisvoji nešto što je tuđe ili što nije direktno njeno, pa zbog toga ovo može biti period povećanih pozajmica i kredita. Neki novac mogu dobiti kroz nasledstvo ili naplatom osiguranja.

Damama će biti potrebna novčana pomoć ili neki vid usluge. U kontaktu sa drugima vodite računa o tome kome se hvalite jer neće svako na pozitivan način doživeti vaš poslovni i finansijski uspeh. Ukoliko to radite, očekujte da će vam druga strana zavideti ali i očekivati od vas nekakvu besplatnu uslugu, jer se vi hvalite da to možete.

Muškarci mogu biti mete ženskog pola koji žele finansijsku korist. Dublji džep donosi veću mogućnost za više devojaka koje žargonski zovemo sponzorušama.

 

Obratite pažnju na rok namirnica da ne bi pojeli nešto kvarno.

 

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

 

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

PROČITAJ - Kako deluje Merkur u Jarcu i kada Merku kreće retrogradno?

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA?

 

Od 4 do 9.12 – Venera trigon Saturn – Stabilni ljubavni odnosi. Mogućnost vraćanja starog duga. Dobici preko starijih osoba.

9 i 10.12 – Venera opozicija Jupiter – Imaćete velike želje u odnosu na mogućnosti. Bićete nezadovoljni primanjima ili dobitkom ako do njega dođe jer ste očekivali puno više. Nešto nećete sebi moći da priuštite jer je skupo. Putovanje u inostranstvo se može odložiti ili na susret sa osobom iz daleka još morate sačekati.

Od 9 do 12.12 – Venera sekstil Merkur – Vreme je za susrete, zanimljivu priču, društvo koje ćam prijati i flert. Odlično je vreme da iskažete svoja osećanja i pokažete koliko vam neko znači. Moguće je kraće putovanje sa voljenom osobom. Napišite poruku ili uputite poziv.

Od 19 do 21.12 – Venera opozicija Uran – Tranzit koji ukazuje na neminovne promene na koje ne možete uticati. Neki mogu biti razdvojeni od voljene osobe ovih dana. Distanciranje u odnosu. Prijatelji nemaju previše vremena za vas.

Od 23 do 25.12 – Venera trigon Neptun – Ljubav, romantika i strast. Upravo tim rečima možemo opisati ovaj tranzit. Osećaj da smo voljeni i osećaj pripadnosti našoj drugoj polovini. Duhovna povezanost, sudbinski susreti ili neverovatne slučajnosti.

Od 27 do 29.12 – Venera sekstil Pluton – Strastvenost i ljubomora koja može biti opravdana. Ukoliko se budete osećali ugroženo u emotivnoj vezi, možete se više potruditi oko voljene osobe. Dame mogu lako ostati u drugom stanju.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Partner imat u vatru u sebi. Očekuje vas strastven ljubavni život. Obradujte partnera poklonom.

BIK –Neki Bikovi se mogu veriti ili započeti zajednički život. Sreća u partnerskom odnosu.

BLIZANCI – Dobitak je moguć preko posla kojeg se bavite. Prijatni odnosi sa kolegama.

RAK – Ljubomora i strast. Ako ste roditelj, deca vas mogu iskorišćavati.

LAV – Dobici kroz članove porodice. Uspešno rešavanje imovinskog pitanja.

DEVICA – Uspešna realizacija kraćeg putovanja. Dobitak preko mlađe osobe.

VAGA – Nalazite se u periodu pojačanih finansijskih priliva. Poklon.

ŠKORPIJA –Neke Škorpije se mogu zaljubiti, veriti se ili venčati. Ljubavna udvaranja.

STRELAC – Problemi u emotivnom odnosu. Mogućnost tajne ljubavne veze.

JARAC – Prijatelji vas veoma cene i preko njih možete očekivati dobitak.

VODOLIJA – Sjajno vreme za vaš posao. Dobijate pohvalu za uloženi trud i zalaganje. Osoba na poziciji vas simpatiše.

RIBE – Možete biti ljubomorniji nego inače. Vesti iz daleka.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt na E-mail:astroregulus1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

Dobro došli

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *