Posle pet meseci koliko je Venera provela u znaku Jarca, Venera je napokon promenila svoj znak i započela tranzit kroz znak Vodolije. Ovaj znak ukazuje da je ispred nas jako turbulentan period u kojoj je sve moguće. Mogu se dogoditi neočekivani preokreti, može se desiti razvod ili vam pući film jer već odavno ništa nije kako treba. Ova Venera je u stanju da menja sve i prodrma do temelja sve veze i ljubavne odnose.

Osim što ova Venera donosi nestabilnost u ljubavnim vezama, može i probuditi vaša osećanja i to kada se najmanje nadate, a zbog njih, bićete u stanju da pomerite sve granice i porušite postavljene forme načina ponašanja.

Vrlo brzo i potpuno neočekivano možete započeti ljubavnu vezu i verujte, nema tu previše razmišljanja. Osetićete da je to on ili da je to ona prava. Ipak, pokušajte da ne forsirate vašu vezu kako vam ona ne bi brzo dosadila.

https://youtu.be/N6JxcqnQkZU

Venera u Vodoliji traži mentalan podsticaj i partnera pored kojeg će se osećati posebno, pa se ovde više radi o poznavanju na duhovnom i mentalnom nivou jer je to što ovu Veneru oduševljava i privlači.

Ukoliko vam se bude dogodilo da doživite iznenadnu ljubav bez obzira da li ste u vezi ili ne, vrlo brzo ćee rešiti svoju dilemu i to najverovatnije u korist nove a samim tim i interesantnije osobe pored koje osećate veliki naboj.

Možete doživeti iznenadni ljubavni zanos i bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ako ipak, kraj sebe imate nekoga, onda ćete vrlo brzo razrešiti svoju dilemu u korist nove i interesantnije osobe pokraj koje neprestano osećate elektricitet i naboj.

Sve one veze koje nemaju alternativu ili svi oni odnosi u kojima osećate da nešto nije u redu, želećete da prekinete u narednom periodu i učinite to bez razmišljanja jer ste najverovatnije i u pravu.

 

Ovu Veneru ne možete potkupiti finansijski ili materijalno, već ćete morati da pokažete svoje prave vrednosti – iskrenost, originalnost, neobičnost i inteligenciju.

 

U zavisnosti od natalne karte, neki od vas mogu poboljšati svoju ljubavnu vezu i dovesti je na jedan novi nivo.

Partnera možete zainteresovati ali i zadržati sa interesantnim predlozima a posebno insistirajte da probate nešto drugačije, bilo da je to skijanje, neka nova društvena igra, spremanje nekog novog recepta ili bilo šta drugo.

Pozovite prijatelje na kafu, pojačajte muziku ili stavite slušalice i đuskajte dok pravite novi razmeštaj po kući i iznenada i u prolazu, poljubite voljenu osobu.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Vodolije insistiraćete na iskrenosti u partnerskim i prijateljskim odnosima, želećete da pružite partneru razumevanje a isto ćete očekivati zauzvrat. Ako toga nema, Venera u Vodoliji će porušiti mostove za sobom. Znači, partneru pružite osećaj slobode i on će biti vaš.

 

U toku ovog tranzita biće povećan broj neočekivanih i kratkih ljubavnih veza, nova poznanstva, pojavljivanje novih ljubavi, a potom i veza sa originalnim partnerima (partnerima koji odskaču od svoje sredine). Ljubav se može desiti i među osobama između kojih je velika razlika u godinama, tačnije 7 i više.

 

U isto vreme,biće povećan broj prijateljskih okupljanja i druženja.

Pošto Venera predstavlja ženski pol, dame će u narednom periodu biti željne uzbuđenja, nečega novog, sklone eksperimentisanju, promeni stila i imidža, a neke će biti nervozne i spremne da sve što je loše ostave iza sebe.

Najpozitivniji uticaj ovog tranzita osetiće osobe rođene u znaku Vodolije i osobe kojima je Ascendent (podznak) u ovom znaku, dok će se osobe rođene sa Ascendentom (podznakom) u znaku Vage i Bika želeti da nešto promene u svom ljubavnom odnosu.

 

Poznate ličnosti koje imaju Veneru u Vodoliji u svom natalu su: Šeron Stoun, Opra Vinfri, Paris Hilton, Brus Vilis, Ešton Kučer, Mel Gibson, Kejt Mos, Muhamed Ali, Džesika Bil, Nikolas Kejdž, Dženis Džoplin, Kventin Tarantnino, Danijel Krejg, Mustafa Kemal Ataturk, Elton Džon i drugi.

 

Tokom ovog tranzita Venera će praviti i određene aspekte:

Sve do kraja marta će biti u konjunkcij sa Marsom što donosi iste želje, iste odluke i slično razmišljanje. Ovaj tranzit donosi iznenadnu želju i neverovatnu privlačnost prema nekome s kim ste se tek upoznali. Donosi i dobitke sa troškovima.

 

17,18,19.3 – Venera u kvadratu sa Uranom govori o iznenadnim promenama, neočekivanim reakcijama i mogućim rastancima i udaljavanjima. Insistirajte na iskrenosti bez obzira koliko teško bilo.

 

26, 27,28,29,30 i 31.3 – Venera u konjunkciji sa Saturnom donosi distanciranje, emotivno zahlađenje, povređenost ali i finansijske poteškoće i kašnjenje novca.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Nova ljubavna poznanstva će vam tek sad sve poremetiti pa nećete ništa znati.

BIK – Imaćete želju da nešto promenite. Nervoza i svadljivost.

BLIZANCI – Očekuju vas dobici i pohvale na radnom mestu.

RAK – Može vam se udvarati stranac ili osoba koja živi u inostranstvu.

LAV – Venera u polju partnerstva donosi vam sreće ljubavne prilike ali i svađe i izmirenja.

DEVICA – Verovatno ćete odbiti jednu osobu koju će vam se udvarati na radnom mestu.

VAGA – Osim Marsa i Venera je ušla u vaše 5 polje ukazujući da je vreme za ljubav. Budite preduzimljivi.

ŠKORPIJA – Ženska osoba smiruje situaciju u vašem domu. Poseta.

STRELAC – Dobijate konstruktivnu kritiku ili pohvalu sa kritikom za vaše dobro.

JARAC – Stiže vam dobitak koji ćete brzo potrošiti. Bitno je da se okreće.

VODOLIJA – Prolepšali ste se i to mnogi primećuju. Srećan ljubavni period.

RIBE – Lako možete započeti tajnu ljubavnu vezu a onda se i vrlo brzo pokajati.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *