Venera je započela svoj tranzit kroz znak Vodolije, znak u kojem se mogu neočekivani preokreti, nova poznanstva, napredak u ljubavnom odnosu ili totalni fijasko. Može vam pući film, desiti vam se razvod posebno ako odavno već nije onako kako bi trebalo da bude. Ova Venera je u stanju da menja sve i prodrma do temelja sve veze i ljubavne odnose.

Osim što ova Venera donosi nestabilnost u ljubavnim vezama, može i probuditi vaša osećanja i to kada se najmanje nadate, a zbog njih, bićete u stanju da pomerite sve granice i porušite postavljene forme načina ponašanja.

Vrlo brzo i potpuno neočekivano možete započeti ljubavnu vezu i verujte, nema tu previše razmišljanja. Osetićete da je to on ili da je to ona prava. Ipak, pokušajte da ne forsirate vašu vezu kako vam ona ne bi brzo dosadila.

Venera u Vodoliji traži mentalan podsticaj i partnera pored kojeg će se osećati posebno, pa se ovde više radi o poznavanju na duhovnom i mentalnom nivou jer je to što ovu Veneru oduševljava i privlači.

Ukoliko vam se bude dogodilo da doživite iznenadnu ljubav bez obzira da li ste u vezi ili ne, vrlo brzo ćee rešiti svoju dilemu i to najverovatnije u korist nove a samim tim i interesantnije osobe pored koje osećate veliki naboj.

Možete doživeti iznenadni ljubavni zanos i bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ako ipak, kraj sebe imate nekoga, onda ćete vrlo brzo razrešiti svoju dilemu u korist nove i interesantnije osobe pokraj koje neprestano osećate elektricitet i naboj.

Sve one veze koje nemaju alternativu ili svi oni odnosi u kojima osećate da nešto nije u redu, želećete da prekinete u narednom periodu i učinite to bez razmišljanja jer ste najverovatnije i u pravu.

Ovu Veneru ne možete potkupiti finansijski ili materijalno, već ćete morati da pokažete svoje prave vrednosti – iskrenost, originalnost, neobičnost i inteligenciju.

U zavisnosti od natalne karte, neki od vas mogu poboljšati svoju ljubavnu vezu i dovesti je na jedan novi nivo.

Partnera možete zainteresovati ali i zadržati sa interesantnim predlozima a posebno insistirajte da probate nešto drugačije, bilo da je to skijanje, neka nova društvena igra, spremanje nekog novog recepta ili bilo šta drugo.

Pozovite prijatelje na kafu, pojačajte muziku ili stavite slušalice i đuskajte dok pravite novi razmeštaj po kući i iznenada i u prolazu, poljubite voljenu osobu.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Vodolije insistiraćete na iskrenosti u partnerskim i prijateljskim odnosima, želećete da pružite partneru razumevanje a isto ćete očekivati zauzvrat. Ako toga nema, Venera u Vodoliji će porušiti mostove za sobom. Znači, partneru pružite osećaj slobode i on će biti vaš.

 

U toku ovog tranzita biće povećan broj neočekivanih i kratkih ljubavnih veza, nova poznanstva, pojavljivanje novih ljubavi, a potom i veza sa originalnim partnerima (partnerima koji odskaču od svoje sredine). Ljubav se može desiti i među osobama između kojih je velika razlika u godinama, tačnije 7 i više.

U isto vreme,biće povećan broj prijateljskih okupljanja i druženja.

Pošto Venera predstavlja ženski pol, dame će u narednom periodu biti željne uzbuđenja, nečega novog, sklone eksperimentisanju, promeni stila i imidža, a neke će biti nervozne i spremne da sve što je loše ostave iza sebe.

Poznate ličnosti koje imaju Veneru u Vodoliji u svom natalu su: Šeron Stoun, Opra Vinfri, Paris Hilton, Brus Vilis, Ešton Kučer, Mel Gibson, Kejt Mos, Muhamed Ali, Džesika Bil, Nikolas Kejdž, Dženis Džoplin, Kventin Tarantnino, Danijel Krejg, Mustafa Kemal Ataturk, Elton Džon i drugi.

Tokom ovog tranzita Venera će praviti i određene aspekte:

3,4,5.1 –  Venera sekstil Jupiter – donosi srećne trenutke i preokrete. Mogućnost novog poznanstva i zaljubjivanja preko noći. Idealno je za početak nove veze, verdibu ili planiranje zajedničkog života. Igrajte igre na sreću. Dobici.

7,8,9,10 i 11.1 – Venera trigon Mars – donosi veliku privlačnonst i strast koju teško možete obuzdati. Ovaj tranzit će povećati kontakte među suprotnim polom pa će se mnogi parovi sastati ovih dana. Strast. Seks.

12,13,14.1 – Venera kvadrat Uran – donosi nestabilnost u emotivnim vezama, ljutnja, svađa, raskidi, razvodi, rastanci zbog fizičke udaljenosti. Stres. Mogućnost otkaza i prekida radnog odnosa iz bilo kojeg razloga. Ženske osobe sklone suicidu.

Od 20 do 25.1 – Venera u konjunkciji sa Saturnom – donosi novčane poteškoće, štedljivost, skromnost, odbijanja, emotivno zahlađenje, ozbiljnost i preuzimanje odgovornosti. Susret sa osobom iz prošlosti.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Vrlo brzo ćete proći fazu od ushićenja do razočaranja. Ali to je znak da živite. Ne propuštajte prilike.

BIK – Prijatelji će vas iznenaditi sitnicama i znacima pažnje.

BLIZANCI – Priznanje na poslu. Uspeh i novčani dobici.

RAK – Ljubav vam se možete desiti sa osobom iz inostranstva.

LAV – Venera u 7 polju ukazuje da ćete biti popustljivi i spremni na kompromis prema partneru. Onima slobodnim se može dopasti osoba u braku.

DEVICA – Noviteti na radnom mestu pa čak su moguće i nove kolege.

VAGA – Ovo je vreme za ljubav, uživanje i nešto potpuno novo i drugačije.

ŠKORPIJA – Mogući su nenadani gosti. Sređivanje kuće.

STRELAC – Uspeh i dobitak na kraćem putovanju. Prija vam društvo mlađe osobe.

JARAC – Stiže vam dobitak u pravi čas.

VODOLIJA – Sad je vreme da nešto uradite za sebe i svoj izgled. Srećan ljubavni period.

RIBE – Lako možete započeti tajnu ljubavnu vezu a onda se i vrlo brzo pokajati.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *