Venera je započela tranzit kroz znak Vage, znak svog sediša, što govori da će uticaj ove Venere biti veoma jak i dobronameran.

Upravo počinje period koji će obeležiti kompromis i diplomatija, partnerstvo i ljubav.
Shvatićemo da se sve što radimo, radimo iz ljubavi. Ako ste u braku ili vezi bićete tolerantniji i popustljiviji prema partneru želeći da po svaku cenu sačuvate vašu ljubav i uspostavite narušeni sklad.
Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvih nesuglasica ili bili zapostavljeni, sada se to sve može znatno poboljšati. Pred nama je period ljubavi, sklada i izmirenja pa čak i u brakovima koji imaju dugoročnih problema. Bićete obazirivi prema voljenom biću i većina neće želeti da uradi ništa bez saglasnosti druge strane.

Sama Venera teži da se spoji sa drugom stranom te je ovo period kada će mnogi želeti da svoj život podele sa dragom osobom. Pod uplivom ljubavne energije i oni koji su sami, želeće da imaju kraj sebe nekoga, pa će se lakše odlučivati da pozovu dragu osobu na sastanak, predlože susret ili se udvaraju Samim tim, ulazimo u period kada će se mnogi zaljubljivati i započinjati ljubavne veze. A oni koji su već u vezama, mogu postati još prisniji ili svoju ljubav krunisati veridbom i brakom. Upravo, ovo je period i kada će mnogi brakovi započeti i kada nas očekuje puno venčanja.
U svakodnevnici, primetićete da vam treba društvo, čak i kada idete u prodavnicu. To može biti i prijateljica koje će vam pomoći da izaberete odavni predmet jer će vam sugeristati da li vam to stoji ili ne.

Venera predstavlja ženski pol, pa će dame dostva vremena provoditi brinući u svom izgledu, želeći da kroz lepotu i prvilačnost budu dopadljive muškarcima. Ali, osim toga, žene će privlačti svojom ženstvenošću, mirnoćom i elegancijom. Upravo zbog toga, ovo je fantastičan period da dame posete kozmetički salon ili estetskog hirurga jer ovakvi tranziti govore da ćete biti zadovoljni rezultatima.

Bez obzira da li ste u vezi ili ne, pokušajte da obradujete voljenu osobu sa omiljenim slatkišom, tortom, bombonjerom ili čokoladicom, poklonom ili cvećem. Znate već šta voljenoj osobi treba i šta voli.

Na jednom globalnom planu ovo je period u kojem će svi pokušati da daju prednost diplomatiji kao poslednji i očajnički pokušaji da se nešto reši mirnim putem i pravedno. Svi će smirivati tenzije i predlagati pregovore.

Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju, advokate, poslastičare, kuvare.
Sada možete puno toga postići na miran način, kroz diplomatiju. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takvo ponašanja.

Poznate ličnosti koje u svojim natalnim kartama imaju Veneru u Vagi su:Grejs Keli, Fredi Merkjuri, Pablo Pikaso, Vil Smit, Šon Koneri, Vudi Alen, Ričard Gir, Čarli Šin, Voren Bafet, Stiven King, Hju Grant, Princ Čarls, Vivijen Li, Alber Kami, Oskar Vajld, Rita Hejvort i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

KAKVE ASPEKTE PRAVI VENERA U NAREDNOM PERIODU?

Ono što je jako zanimljivo je da će Venera sve vreme ovog tranzita biti u konjunkciji sa Suncem. Ovakva duga konjunkcija ove dve planete se poslednji put dogodila pre par godina u tranzitu kroz znak Lava, ali sada se sve dešava u znaku Vage gde će Venera, planeta ljubavi i mira biti u svom ushićenju, mnogo jača, tražeći pravu i iskrenu ljuabv. Zbog toga je ovo jako poseban period koji će svi dobro upamtiti. Mnogi će se zaljubljivati i počinjati veze, drugi se mogu veriti ili započinjati zajednički život. U svakom slučaju, pred nama je period ljubavi i partnerstva.
Izlasci će biti za uživanje a začudićete se, u kratkom vremenskom roku, srešćete nekoliko privlačnih osoba i zainteresovati se, kao što ne pamtite u skorije vreme. I sada ćete reći – E, napokon da mi se neko dopada!
Sunce opisuje autoritete, šefove, direktore, predsednike, vlast i ovaj tranzit sa Venerom govori da nas očekuju dobici, da će ljudi na pozicijama želeti da nam izađu u susret i obraduju nas. Takođe, mnogi će želeti da mirnim putem reše probleme pa možemo reći da će mnogi dati šansu diplomatiji i miru.
Sunce opisuje muškarce a posebno one koji su u braku a ovaj tranzit donosi ljubav u braku, bliskost, povezanost i romantično raspoloženje. Muškarci mogu biti galantni. Ipak, u nekim lošijim odnosima, muškarci mogu biti skloni flertu i zaljubljivanju.

Od 30.9 do 1.10 – Venera u opoziciji sa Jupiterom ukazuje na to da ne treba da pravite velike troškove. Ne očekujte previše jer vam se planovi mogu izjaloviti. Sputavanje dobre energije. Sumnjičavost i nepoverenje u osećanja druge strane.

13.10 – Venera inkonjukcija Uran – Neočekivane promene. Trazavice u emotvinim odnosima. Prekidi. Svađe. Iznenadni i potpuno neočekivani susreti.

13,14 i 15.10 – Venera u trigonu sa Saturnom je povoljno za vraćanje starih dugova. Ovaj tranzit donosi prijatne kontakte, povratak starih simpatija i aktivaciju starih flertova. Može doći do obnove ljubavnih veza. Stabilnost.

Od 16.10 do 21.10 – Venera u trigonu sa Marsom donosi pojačanu privlačnost i seksualnost. Ovo je doba strastvenosti i skladnih emotivnih odnosa.Fizička želja. Mnogi odnosi će biti započeti baš u ovom periodu.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS? (Čitajte predikcije i za podznak)

OVAN – Pred vama je sjajan ljubavni period a posebno dobar odnos ćete imati polovinom oktobra. Sklad.
Pohvale kroz klijente ili mušterije.
BIK – Sjajni odnosi sa kolegama. Uspeh. Udvaranje uticajne osobe ili šefa.
BLIZANCI – Ljubav možete upoznati na poslu ili na putu dok idete na posao.
RAK – Vaš ljubavni život se može promeniti. Potrudite se i vi da ovih dana malo više provodite van kuće. Sreća preko dece. Proširenje porodice.

LAV -Ovo je period u kojem ćete imati odlične odnose sa rođacima. Putovanje.
DEVICA – U prvoj polovini oktobra vam stižu dobici a u drugoj se spremite za kraće putovanje.
VAGA – Venera u vašem polju govori da je ovo vreme za ljubav i romantična dešavanja. Čuda su moguća i srećni preokreti. Sad ili nikad.
ŠKORPIJA – Lako možete izgubiti glavu. Početak tajne ljubavne veze.
STRELAC – Privućiće vas jedna veoma neobična i intrigantna osoba koja ima potpuno neverovatan pristup od svih koje ste do sada sreli.
JARAC – Očekuju vas srećni trenuci za pamćenje. Nemojte sputavati svoje raspoloženje sa crnim mislima. Osoba iz inostranstva čezne za vama.
VODOLIJA – Mnoge Vodolije će biti u čudu zbog partnerove promene, no brzo će se prilagoditi i pridružiti mu se u svakom segmentu svog života. Strastvenost.
RIBE – Ako planirate proširenje porodice, onda je pravi trenutak. Oni slobodni, mogu započeti vezu koja se bazira na strastima i seksipilu.

 

Vaš astrolog

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *