Venera u Strelcu svima donosi optimizam, prijatne i srdačne susrete sa dragim ljudima, puno smeha i šale.

Ova Venera može da se zaljubi preko noći ali isto tako brzo i odljubi. Spremna je na izazvoe i avanture. Ne razmišlja previše o posledicama koje donosi neki emotivni kontakt. Sve dok je partner ne sputava, ona će biti vesela i razdragana, želeći da ostavi što bolji utisak i time zavede suprotnu stranu.

 

Venera u Strelcu je pravi avanturista. Može da stupi u vezu zbog izazova ili opklade.

Da li ste zauzeti ili ne, to za nju ne predstavlja nikakav problem. Sve dok joj je lepo sa vama, ona će biti kraj vas. Sve dok ste joj dovoljno zanimljivi, dok je nasmejavate, dok joj obećavate egzotična putovanja, neke vrste relaksacija s osvrtom na istočnjačke kulture, sve dok predlažete razne sportske aktivnosti ona će biti zainteresovana.

Sam znak Strelca predstavlja inostranstvo, tako da je ovo period kada vam se može dopasti stranac ili osoba vašeg porekla koja živi u inostranstvu. Venera u Strelcu želi da čuje nešto novo, željna je uzbuđenja, istraživanja drugih kultura i običaja ali i dalekih putovanja ili makar, maštanja o tome.

 

Ukoliko ne kontaktirate sa osobom iz inostranstva, ljubav možete osetiti prema osobi koja radi u ministarstvu, osobi koja studira, radi na fakuletu, osoba koja je zaposlena u sudu, televiziji, štampariji, inostranoj firmi ili međunarodnoj kompaniji, a može biti privatni preduzetnik a samim tim i situirana osoba.

 

U toku ovog tranzita, neki mogu započeti tajne ljubavne veze ili uporedne veze. Nećete previše razmišljati o posledicama ljubavnih susreta pa se tako lako možete upustiti u ljubavne afere i sa zauzetima osobama.

 

U postojećim vezama ova Venera može doneti intezivnija osećanja, srećne preokrete, planiranje venčanja i više veridbi.

 

Dok Venera bude u Strelcu trošićete više nego što ste planirali jer će vas privlačiti izuzetno skupe i verovatno markirane stvari, pa pripazite o svojim troškovima. Venera u Strelcu voli sve što je inostranstog porekla, voli skupo – sve što je markirano i originalno, prati brendove i stranu modu.

 

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

KAKVE ASPEKTE PRAVI OVA VENERA U NAREDNOM PERIODU:

 

Tokom celog tranzita će Venera biti u konjunkciji sa Merkurkom što donosi pojačane konakte sa emotivnim partnerom. Pred nama je period u kojem možete postati mnogo bliskiji sa voljenom osobom, živo razgovarajući ili dopisujući se o svemu. Mnogi će osetiti da mnogo lakše pokazuju svoje emocije i govore o svojim osećanjima. Oni koji su tek nedavno nekoga upoznali, započinju period u kojem će sa dragom osobom pisati i govoriti o svemu i svačemu, upoznajući se i postajući sve bliskiji. Venera (ljubav) u konjunkciji sa Merkurom (dvojnost) može doneti duple veze i ljubavni flert sa dve osobe u isto vreme a tome je i sklona Venera u Strelcu. Ovo takođe može doneti kontakte sa osobom par godina mlađom od vas.  Ljubav na putovanju. Manji dobici.

 

Od 28.11 do 30.11 – Venera u sekstilu sa Saturnom donosi kontakte sa osobom iz prošlosti, osobom koja vam se nekada dopadala ili bivšim partnerom.

 

Od 30.11 do 2.12 – Venera u opoziciji sa Marsom može doneti sputanost seksualne energije ili nemogućnost da sa partnerom ostanete nasamo.

 

1,2 i 3.12 – Venera u kvadratu sa Neptunom ukazuje na ljubavno nepoverenje i sumnjičavost. Neke osobe se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu ili flert, ali to neće proći tek tako neprimećeno. Mogućnost razočaranja u voljenu osobu ili otkrivanje nečega što ne bi trebalo. Troškovi. Gubici. Ženske osobe mogu biti neodgovorne. Takođe, ženska osoba može imati nečasne namere.

8 i 9.12 – Venera u kvadratu sa Jupiterom donosi povećane troškove, halapljivost i bahatost.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?

OVAN – Srećne ljubavne okolnosti. Vaša osećanja rastu. Moguć je poklon ili obradovanje. Ovaj tranzit donosi vam ljubavnu avanturu sa osobom iz inostranstva. Igrajte igre na sreću.

 

BIK – Vaš eros će biti na vrhuncu. Strastven period je pred vama, idalan za proširenje porodice. Stižu vam novac a uspešno možete rešiti i pitanje nasledstva.

 

BLIZANCI – Idealno je vreme za Blizance koji su u braku ili dužim ljubavnim vezama. Neki mogu započeti bračnu zajednicu ili započeti zajednički život sa partnerom.

 

RAK – Kolege vam nesebično pomažu. Poklon na poslu.

 

LAV – Ljubavna sreća. Lako možete započeti novu ljubavnu vezu ali morate se i vi malo pokrenuti.

 

DEVICA – Vama će biti najlepše i najsigurnije u kući i u društvu najdražih. Sređivanje kuće. Gosti kojima ćete se obradovati.

 

VAGA – Venera u vašem 3 polju donosi vam ljubavne kontakte, poruke i dopisivanja. Susret na kraćem putovanju.

 

ŠKORPIJA – Stižu vam novac. Pazite na kilažu jer neumerenost u hrani može dovesti da viška kilograma.

 

STRELAC – Ovo je vaše vreme jer će vam Venera doneti posebnu energiju i privlačnost. Zaljubljivi ste.

 

JARAC – Prijalo bi vam kada bi sa partnerom otputovali negde daleko. Nepoverenje.

 

VODOLIJA – Venera u vašem 11. polju ukazuje na turbulentan ljubavni period. Partner vam deluje neozbiljno a cela situacija se ponavlja umesto da napredujete kao par. Oni slobodni, nekog interesantnog mogu upoznati preko prijatelja.

 

RIBE – Ovo je peirod u kojem će se ispuniti neke vaše želje. Dopadate se uticajnoj osobi.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *