Venera u Strelcu svima donosi optimizam, prijatne i srdačne susrete sa dragim ljudima, puno smeh, šale i avanutre.

Venera u Strelcu je pravi avanturista. Sve dok je partner ne sputava, ona će biti vesela i razdragana, želeći da ostavi što bolji utisak i time zavede suprotnu stranu.

Može da stupi u vezu zbog izazova ili opklade, a da li ste zauzeti ili ne, to za nju ne predstavlja nikakav problem. Sve dok joj je lepo sa vama, ona će biti kraj vas. Sve dok ste joj dovoljno zanimljivi, dok je nasmejavate, dok joj obećavate egzotična putovanja, neke vrste relaksacija s osvrtom na istočnjačke kulture, život iz snova,luksuz, sve dok predlažete razne sportske aktivnosti ona će biti zainteresovana.

Sam znak Strelca predstavlja inostranstvo, tako da je ovo period kada vam se može dopasti stranac ili osoba vašeg porekla koja živi u inostranstvu. Venera u Strelcu želi da čuje nešto novo, željna je uzbuđenja, istraživanja drugih kultura i običaja ali i dalekih putovanja ili makar, maštanja o tome.

Ukoliko ne kontaktirate sa osobom iz inostranstva, ljubav možete osetiti prema osobi koja radi u ministarstvu, osobi koja studira, radi na fakuletu, osoba koja radi u sudu, televiziji, štampariji, nekoj inostranoj firmi ili može biti privatni preduzetnik a samim tim i situirana osoba.

U toku ovog perioda vrlo lako se možete zaljubiti, jer je ova Venera veoma zaljubljiva. Ali budite i oprezni, jer kako se zaljubi, ona istom brzinom može i da se odljubi. Nećete previše razmišljati o posledicama ljubavnih susreta pa se tako lako možete upustiti u ljubavne afere i sa zauzetima osobama.

U postojećim vezama ova Venera može doneti intezivnija osećanja, srećne preokrete, planiranje venčanja i veridbu.

Ako ste već u postojećoj vezi, planirajte sa partnerom neko putovanje iz snova ili zajedno razgledajte sajtove koje nude razne turističke aranžmane. Zanimljive dane možete provesti i zajedno gledajući filmove grickajući kokice.

Venera u Strelcu govori da vas očekuju prijatni susreti i dešvanja na studijama ili inostranstvu. Ukoliko nemate kontakata sa ove dve oblasti, sretaćete veoma raspoložene i vesele osobe koje će vas svojim prisustvom oraspoložiti i vratiti vam izgubljenu energiju.

Dok Venera bude u Strelcu trošićete više nego što ste planirali jer će vas privlačiti izuzetno skupe i verovatno markirane stvari, pa pripazite o svojim troškovima. Venera u Strelcu voli sve što je inostranstog porekla, voli skupo – sve što je markirano i originalno, prati brendove i stranu modu.

Relaksirajte se uz filmove i TV serije, častite sebe sa zanimljivom knjigom ili putovanjem u inostranstvo, gde možete sresti osobu svog života.

Venera u Strelcu doneće poseban optimizam i sreću osobama koje su rođene u znaku Vage i Bika, kao i osobama kojima je Ascendent u ovom znaku. Prirodno, pošto je Venera u znaku Strelca, posebno će biti počastvovane osobe rođene u ovom znaku koje će imati priliku da sretnu srodnu dušu.

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.