Ulaskom Venere kroz znak Škorpije započeće jedan veoma dinamičan ljubavni period koji može doneti i mnoštvo promena s obzirom da će praviti izazovne aspekte. Ovo je Venera koja može biti veoma zahtevna i strastvena. Ona će vas naterati da drhtite od želje, ludite od ljubomore i poginete boreći se za voljenu osobu.

 

Sada se ide na sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati na niskim strastima i biće vam potpuno nevažno to da li je neko zauzet ili nije, kakvu reputaciju ima i slično. Bez obzira koliko vam branili da budete sa nekom osobom, koliko vam ljudi pričali da neko nije za vas, da vas nije dostojan ili da možete naći bolju priliku, to vas neće previše zanimati i vi ćete terati po svome.

 

Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, pa čak i osoba s druge strane zakona, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne. I upravo vas može privući takva, provokativna dama, sumnjivog morala i ko zna kakve prošlosti ili problematični muškarci, ako ste dama.

Pošto ovaj tranzit ukazuje i na ljude islamske veroispovesti, možete se zaljubiti u osobu druge vere ili udvaranja možete očekivati tokom putovanja u druge zemlje.

 

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati „pokvarenu maštu“ koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu. A i tu ćete ići do kraja, ne razmišljajući previše o posledicama, pa u ovom periodu može doći do povećanog broja trudnoća.

 

S obzirom da će se ženski pol oblačiti provokativnije nego inače, pazite koga ćete privući s takvom garderobom i slobodnijim ponašanjem, jer ovo je period i pojačanih slučajeva silovanja ili prisile u krevetu.

 

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

 

Kada je novac u pitanju, Venera u Škorpiji je eskpert da prisvoji nešto što je tuđe ili što nije direktno njeno, pa zbog toga ovo može biti period povećanih pozajmica i kredita. Neki novac mogu dobiti kroz nasledstvo ili naplatom osiguranja.

Damama će biti potrebna novčana pomoć ili neki vid usluge. U kontaktu sa drugima vodite računa o tome kome se hvalite jer neće svako na pozitivan način doživeti vaš poslovni i finansijski uspeh. Ukoliko to radite, očekujte da će vam druga strana zavideti ali i očekivati od vas nekakvu besplatnu uslugu, jer se vi hvalite da to možete.

Muškarce mogu privući žene lakog morala. Što prljavije, to je veće uzbuđenje.

 

Obratite pažnju na rok namirnica da ne bi pojeli nešto kvarno.

 

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

 

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

 

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA?

 

Tokom celog tranzita Sunce i Venera će biti u konjunkciji, što znači da će kroz znak Škorpije prolaziti zajedno: i dalje nalazimo u povoljnom periodu koji donosi mogućnost zaljubljivanja, nove ljubavne početke i veze, a neki mogu započinjati zajednicu zbog proširenja porodice, tj. trudnoće.Svi oni koji su u braku sada imaju priliku da porade na svom seksualnom životu jer će to muškarcima biti jako važno. I to imajte na umu svakog trenutka jer nezadovoljan muškarac može pronaći zadovoljenje svojih potreba na drugom mestu.

31.10 i 1.11 – Turbulencije u emotivnom odnosu. Mogućnost svađe, prekida i udaljavanja. Obradujte prijatelje. Iznenađenja. Nova poznanstva.

 

4 i 5.11 – Nepovoljan aspekt. Nemogućnost da nešto promenite u svom ljubavnom životu. Druga strana ne želi da se menja. Ako ste prethodno prekinuli emotivni odnos, teško da ćete uspeti da ga obnovite. Frustracije. Promene planova u zadnji čas.

 

6,7,8.11 – Nepovoljan aspekt. Osećaj ljubomore i pitanje – zašto vas partner ne voli koliko vi volite njega? Zapostavljenost. Smanjenje emocija. Uviđate da partner nije savršen. Nepremostiva prepreka i velike razlike. Fizička distanca. Novčani gubici. Ljubavna odbijanja.

 

9 i 10.11 – Velika emotivnost. Osećajnost. Tajna ljubavna veza. Sačuvajte svoju intimu od drugih ljudi. Tajni flert. Platonska ljubav.

 

12 i 13.11 – Opravdana ljubomora ili ljubomora s razlogom. Velika privlačnost. Erotičnost.

14,15 i 16.11 – Srećne prilike. Početak nove ljubavne veze. Pomirenje. Mogućnost trudnoće. Veći novčani dobici. Prospteritet i napredak.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Prvi deo tranzita vraća vam strast u ljubavnom odnosu, tj. braku. Druga polovina ukazuje na dobitke kroz druge ljude.

BIK –Neki Bikovi se mogu veriti ili započeti zajednički život. Oni koji su u braku će shvatiti koliko im partner znači.

BLIZANCI – Nećete moći ne znam koliko dugo da iskorišćavate druge ljude. Morate naučiti da im se revanširate i nema problema.

RAK – Tiha voda breg roni. Kad volite, gubite glavu.

LAV – Pred vama je interesantan period. Imate podršku ukućana. Pravo je vreme za manja ulaganja u nekretninu ili renoviranje.

DEVICA – Uspešna realizacija kraćeg putovanja. Sredite kuću jer stižu vam gosti.

VAGA – Stižu vam dobici. Situacija vam ide na ruku. Uspeh.

ŠKORPIJA – Venera u prvom polju ukazuje da ovo može biti za vas veoma važan period. Neke Škorpije se mogu zaljubiti, veriti se ili venčati.

STRELAC – Neke stvari treba da sačuvate za sebe. Moguća je tajna ljubavna veza.

JARAC – Ovo je vreme pohvala i visokih dostignuća. Napokon se isplatio vaš trud.

VODOLIJA – Srećne okolnosti. Sa partnerom pravite planove za budućnost. Osoba iz inostranstva jedva čeka da vas vidi.

RIBE – Prepustite se telesnim uživanjima.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *