Venera u Ribama se nalazi u znaku svoje egzaltacije što ukazuje da će ona pokazati svoje najjače dejstvo. Ovo je period u kojem ćete rado žrtvovati sve zbog ljubavi a to će i biti jedini logičan dokaz vaših osećanja i prvrženosti koje osećate. Za voljenu osobu ćemo želeti da učinimo sve, bez obzira da li će nam ta ljubav biti vraćena a samo tada je ljubav prava. Ova ljubav daje, a ne traži ništa zauzvrat. Ona živi zbog ljubavi.

 

Ponekad, može biti bolna, posebno u slučajevima kada su ljubavi tajne a fizička bliskost na neki način sputana, jer ovo je period duhovne povezanosti koja ruši sve barikade pred sobom.

Venera u Ribama nam pokazuje kako se voli i šta treba da uradimo za svoju ljubav. Neko bi rekao da je to čista glupost, no ovaj period može da bude i provera da li takva ljubav stvarno postoji u srcu voljenog bića.

S druge strane, ovo je najjača Venera koja nas često inspiriše na najveća umetnička idela.

 

Ali, Venera u Ribama ne predstavlja samo takvu vrstu ljubavi. Iako je ona često neuhvatljiva i nestvarna, jer živi negde na rubu naše mašte, ova Venera vam može doneti i jedno potpuno novo svetlo kroz koje ćete narednih dana posmatrati voljenu osobu. Ona će biti onakva kakvom je vi zamislite, kakvom je vi stvorite u svojim mislima…Ova Venera vas može zaslepeti svojim ljubavnim sjajem, ali vas i inspirasati da budete bolji, nežniji i osećajniji.

Bog je ljubav, kaže Venera (ljubav) u Ribama (Bog). Pratite one male znake kojima ste svakodnevno okruženi jer je ovo period i kada će vas armija anđela čuvara štititi od svega lošeg.

Venera u Ribama predstavlja i vrata raja koja se mogu otvoriti narednih dana. Činite dobra dela i biće vam vraćeno.

 

 

Sa druge strane, Venera u Ribama doneće ljubavnu zanesenost, tajne simaptije ali i mogućnost započinjanja tajne ljubavne veze. Nebitno da li ste vi ili je druga stana zauzeta. Iskušenja, tajne susreti i platonske ljubavi…

 

U lošijim odnosima, doćiće do sumnjičavosti zbog čega će neki želeti da dodatno provere voljenu osobu i razluče šta je istina a šta nije.

Mnogi će se fotografisati i postavljati fotke po društvenim mrežama a to može biti jedan od načina da pokažete svoja osećanja.

 

Ovo je idealan period za sve one koji se bave nekom vrstom umetnosti a lepe trenutke na poslu ili kroz posao mogu osetiti i oni koji su zaposleni u zdravstvu. Pojačano interesovanje za putovanja, posete hotelima, muzejima, Crkvama i manastirima; zabeležna umetnost u svim oblicima, šminkanje, fotografisanje…Sve to što može obeležiti naredne dane.

Ovaj period će ići Rusiji na ruku.

 

Veneru u Ribama u svom horoskopu imaju: Hit Ledžer, Ema Votson, Selin Dion, Penelope Kruz, Vinsent Van Gog, Džordž Harison, Džon Travolta, Dru Barimor, Džon Bon Džovi, Frederik Šopen, Johan Sebastijan Bah, Viktor Hugo, Edgar Alan Po, Bili Holidej, Barbara Strejsend, Ronald Regan, Džordž Vašington, Tomas Edison, Žil Vern, Kazanova, Lenjin i mnogi drugi.

Kakve aspekte Venera pravi?

 

15,16,17 i 18.4 – Merkur u sekstilu sa Venerom donosi nam period druženja, zanimljive priče, komplimenata, šarmiranja i igre zavođenja. Priče će biti na pretek a imponovaće vam da se nađete u društvu zanimljivih osoba. U ovom periodu možete upoznati puno ljudi koji vam mogu pomoći ili koji će jednostavno biti predusretljivi i imati više strpljenja prema drugima. Idelano je za odlazak u šoping, da nekoga pohvalite, posetite rođake ili obradujete bliskog člana porodice.Društvo koje će vam prijati. Mlađe osobe mogu započeti ljubavnu vezu.

16,17 i 18.4 – U isto vreme Venera u sekstilu sa Uranom donosi nova poznanstva, nove kontakte ali i vreme koje možete provesti sa partnerovim prijateljima. Iznenadite voljenu osobu. Dobici preko prijatelja.

26 i 27.4 – Venera u konjunkciji sa Neptunom – Partnerovo ponašanje vam je nejasno. Očekivali ste puno a dešava se da partnera nema ceo dan da se javi. Neki se mogu osetiti razočarano i usameljno. Mogućnost za tajni susret ili da voljena osoba želi da sakrije nešto od vas.

29,30.4 i 1.5 – Venera u konjunkciji sa Jupiterom – Idealno za nove ljubavne početke. Zaljubljivanje. Ljubavna sreća. Pravo je vreme za verdibu ili sklapanje braka. Mogući su veći novčani dobici. Napravite veselje. I obavezno otiđite negde za 1. maj jer su aspekti veoma, veoma povoljni i ukazuju na dobar provod.

 

KAKO ĆE OVA VENERA UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Mogućnost tajne ljubavne veze. Iskušenja. Pronađite svoj mir i udaljite se od svega što vas čini nervoznim.

BIK – Prijatelji žele da vam ugode a svoju naklonost će vam pokazati na najdivniji način.

BLIZANCI – Može vas privući potpuno neobična osoba pored koje ćete doživeti nešto sasvim fantastično.

RAK – Ovo je vaših poslovnih 5 minuta. Očekujte pohvale. Šef je jako zadovoljan vama i sada mu možete tražiti sve što želite.

LAV – Dopadate se osobi iz inostranstva. Onim Lavovima koji već imaju jednu zajednicu iza sebe, ovo je srećan period u kojem mogu sresti nekog posebnog.

DEVICA – Venera na vrhu 7 polja donosi srećne ljubavne trenutke. Sreća u braku.

VAGA – Ovo je period u kojem vas očekuje puno tajnog flerta u poslovnoj atmosferi. Osoba sa kojom radite se zaljubljuje u vas.

ŠKOPRIJA – Vreme je za sudbinske susrete. Vreme je za jedno novo ljubavno poglavlje. Ovako nešto još niste doživeli.

STRELAC – Pravo je vreme da rešavate stamebno pitanje. Sreća kroz porodicu.

JARAC – Prijaće vam kasne večernje šetnje. Komplimenti.

VODOLIJA – Stiže vam veća suma novca.

RIBE – Zaljubljive ste prirode ali i veoma šarmantni, tj. prosto neodoljivi. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *