Vreme je za tranzit najjače Venere koja će vam pokazati da li ljubav postoji. Ova Venera će učiniti sve zbog ljubavi, pa čak, pod uticajem ovog tranzita možemo ispasti ludi i navini, ali koga je briga?! Kada se neko iskreno voli nije nam bitno šta će neko misliti o tome. I teško da će nas iko razumeti zašto to radimo jer verovatno niko ne zna šta vam se tačno dešava, šta je uzrok vašeg nemira, uzdaha i zamišljenog pogleda.

Ova Venera je spremna na žrtvu i učiniće sve da voljena osoba bude srećna, ali ako oseti da je nevoljena onda će postati jako nesrećna.

Svi oni koji imaju ovu Veneru u svom horoskopu često jako pate kada shvate da im ljubav nije istom merom uzvraćena a to je stvarno i jako teško jer niko ne voli toliko koliko ova Venera.

Ova ljubav ume da se žrtvuje i da pokaže da joj nije potreban fizički dokaz ljubavi. Zbog toga, tokom ovog tranzita, možete biti zaljubljeni u nekoga s kim nemate fizički kontakt osim razmene pogleda i tajnih signala.

Kod nekih to može da traje godinama.

Koliko je fizičko sjedinjavanje među zaljubljenima nevažno ovoj Veneri ukazuje i činjenica da ovaj aspekt u svom horoskopu ima najviše monaha, monahinja i sveštenstva. Lako se možete odreći svega zarad duhovne ljubavi.

Dragi moji, Venera u Ribama nas, na vrhovima prstiju, uvodi u svet zrele i večne ljubavi zbog koje su u umetnosti tokom istorije nastajala remek dela. Neizbrisiva. Neponovljiva.

Ova ljubav je često neuhvatljiva i nestvarna, jer živi negde na rubu naše mašte, ova Venera vam može doneti i jedno potpuno novo svetlo kroz koje ćete narednih dana posmatrati voljenu osobu. Ona će biti onakva kakvom je vi zamislite, kakvom je vi stvorite u svojim mislima a često će anđeli, viša sila ili sudbina spojiti dvoje ljudi. Ova Venera vas može zaslepeti svojim ljubavnim sjajem, ali vas i inspirasati da budete bolji, nežniji, osećajniji…

Sa druge strane, Venera u Ribama doneće vam mogućnost započinjanja tajne ljubavne veze. Nebitno da li ste vi ili je druga stana zauzeta, tajna veza mora ostati tajna.

Venera u Ribama, očaraće nas svojom kreativnošću, muzikalnošću i humanošću, a može vas nežno povesti u okrije vere i put molitve ka Bogu.

Venera u Ribama je egzaltirana što znači da ispoljava svoje najbolje dejstvo.Ova Venera je ispunjena velikom ljubavlju koju nesebično daje.Venera u Ribama je veoma emotivna, osećajna, spremna da se zarad svoje ljubavi žrtvuje…Ona voli da pomaže drugim ljudima.

Kada je ljubav u pitanju ova Venera je u večnoj potrazi za idealom,tj. savršenstvom koji teško pronalazi pa zbog toga idealizam često pređe u razočaranje.U toku ovog tranzita možete doživeti platonsku ljubav,ući u tajnu ljubavnu vezu ili sa dragom osobom uživati u zajedničkim romantičnim trenucima.

U toku ovog tranzita, ženski svet će biti podložniji prehladama nego inače.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe rođene u znaku Vage i Bika, ali i osobe rođene u znaku Riba koje lako mogu započeti ljubavnu vezu, kao i osobe koje imaju lične planete u znaku Riba.

Na samom početku ovog tranzita Venera u sekstilu sa Uranom donosi nova poznanstva i preokrete u emotivnim vezema.

Oko 20. Januara osetićete povećanu strastvenost. Zaljubljivanje.

27,28. Januar počećete da sumnjate u partnerovu vernost. Budite spremni na to i potrudite se da voljenoj osobi dokažete svoju odanost. Odlazak u Crkvu, svečanost ili koncert.

Krajem januara i početkom februara bićete jako romantični.


POZNATE OSOBE KOJE U SVOJIM HOROSKOPIMA IMAJU VENERU U RIBAMA SU : Selin Dion, Vinsent van Gog, Elizabeta II, Penelopa Kruz, Mišel Fajfer, Džordž Harison, Džon Travolta, Džon Bon Džovi, Šopen, Johan Sebastijan Bah, Viktor Igo, Bili Holidej, Barbara Strejsend, Ronald Regan, Erdogan, Tomas Edison, Marija Šarapova i drugi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.