Za razliku od Venere u Ribama koja potajno sanjari o pravoj ljubavi lebdeći na oblacima, Venera u Ovnu voli konkretne stvari. Upravo zato će napraviti prvi korak, krenuti u otvoreni flert i preuzeti inicijativu.

Ona reaguje strastveno, vatrena je i često neproračunata. Ako je ostavite da vas duže čeka, proćiće je volja jer je ona za akciju ovog trenutka.

Kontakt može započeti sa zadirkivanjem, šalom ili  direktnom primedbom a neko ko ne prepozna njenu dobronamernost može ući u raspravu sa njom. Ovoj Veneri je smeh vrlo važan i to je pokazatelj da sa njom postupate iskreno i imate časne namere.

Ukoliko vam nešto ne bude po volji, verovatno ćete se odmah požaliti.

Sam znak Ovna govori o iskonskoj potrebi da se spoji sa drugim bićem u ljubavnom činu, te će se seksualna želja veoma pojačati. Možemo to posmatrati i kao zov prirode.

Pošto su u astrologiji dame predstavljene znakom Venere one će preuzimati inicijativu a muškaci se neće previše buniti oko toga, posebno sada u periodu njihove pojačane nesigurnosti i apatije.

 

Upravo zbog toga, neke ženske osobe mogu preći granicu pristojnosti i dobrog ukusa.

 

I fizički izgled će biti veoma presudan u borbama za naklonost. Muškarcima će se više dopadati zgodne dame koje svoj izgled održavaju nekim sportom. Fizička konstitucija će imati prednost u odnosu na lepotu. A mršavice će ovog puta biti poželjnije od dama sa oblinama.

 

Ako ste u braku ili dužoj vezi, Venera u Ovnu može doneti svakodnevne svađe i nesuglasice koje će kasno uveče regulisati u strastvenom zagrljaju. Možda je pod uticajem ove Venere nastala ona izreka „Posle svađe, sve je slađe“.

U najlošijim horoskopima može doći do fizičkih pretnji pa čak i obračuna i nasilnosti.

S obzirom da Venera opisuje ženski pol, dame će imati više energije i volje za obavlanje poslova a gledaće sve da urade kako bi što manje vremena provodile u kući. Mnoge će biti zainteresovane da se fizički aktiviraju i dovedu liniju do savršenstva dok nije leto počelo.

 

Na globalnom planu, ovo je period u kojem će biti manje diplomatije i u kojem se neki sukobi, koji su do sada odlagani i rešavani mirovnim putem, mogu proširiti i produbiti. Čak i miroljubive zemlje će razmišljati o naoružanju plašeći se za svoj opstanak.

Venera je planeta diplomatije i politike, tako da ćemo u narednom periodu biti svedoci mnogih političkih okršaja koji mogu prerasti u otvorene sukobe i neprijateljstva. A na globalnom planu i ovo malo diplomatije koje je postojalo, skoro da će nestati. Čak će i Kina postati agresivnija nego inače, pa čak i spremna da i ona reši neke svoje probleme.

 

Moguća je ljubav sa osobom iz Nemačke.

Između žena će lakše dolaziti do svađa a ponegde i do fizičkog okršaja. Dame će u ovom periodu biti manje ženstvene nego inače.

 

Veneru u Ovnu u svom natalnom horoskopu imaju Merilin Monro, Rijana,Džordž Kluni, Lejdi Gaga, Dženifer Aniston, Šakira, Maraja Keri, Kristijano Ronaldo,Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Džek Niklson, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan, Sara Džesika Parker, Stiven Sigal, Sadam Husein, Edi Marfi i drugi.

 

U periodu od 4 do 7.maja Venera u sekstilu sa Merkurom ukazuje na prijatna okupljanja, druženje među ljudima i prijatne razgovore. Parovi mogu razmenjivati romantične reči ili više govoriti o svojim osećanjima. Mlađa osoba može biti predusretljiva. Ljubav mlađe osobe.

14 i 15.5 – Osećaj emotivnog nezadovoljstva. Venera u konjunkciji sa Kironom može doneti ljubavni problem, svađu, osećaj da niste dovoljno voljeni ili da u vašem odnosu nešto nije kako treba. Trebalo bi da izbegavate bilo kakvu vrstu ulepšavanja jer se možete nagrditi u odnosu na postojeće stanje, tako da odložite odlazak, na primer, kod kozmetičarke, na par dana. Finansijski trošak. Nešto vam može propasti.

 

Od 22 do 25.5 – Venera u sekstilu sa Saturnom donosi emotivnu stabilnost. Naučite da slušate partnerove želje a da ga ništa ne pitate. Susreti sa starim i dragim osobama koje niste dugo videli. Bivša ljubav se može obradovati vašem pozivu ili poruci.

26 i 27.5 – Primetna će biti ljubomora i zavist u ljubavnim odnosima a sve se to može odraziti i na fizičke odnose u vezi jer neko od partnera će imati manje volje za intimnom ili čak, potpuni izostanak te želje. I upravo bi trebalo da razuverite dragu osobu da nema šta da brine i da je bezrazložno ljubomorna ako želite da povratite sve na odnos kakav je bio pre. Neko vam može tražiti pozajmicu. Gubitak. Trošak.

 

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Venera u vašem 1. polju donosi vam fantastična ljubavna dešavanja. Neki Ovnovi mogu sresti ljubav svog života, osobu koja će uneti radost u njihovu svakodnevnicu.

 

BIK – Moguća tajna ljubavna veza ili sumnja i nepoverenje u odnosu.

 

BLIZANCI – Ne treba da vas zanima šta prijatelji misle o vašem ljubavnom odnosu. Šta vi kažete i šta vi osećate je važno.

 

RAK – Može vam se udvarati šef ili uticajna osoba.

 

LAV – Sada vam se mogu ispuniti sve ljubavne želje. Popularni ste gde god da se pojavite.

 

DEVICA – Ako vam se neko dopadne, nećete se puno predomišljati.

 

VAGA – Emotivni sklad i sreća u partnerstvu. Neke Vage mogu započeti bračnu zajednicu.

ŠKORPIJA – Za vas kreće mnogo bolji poslovni period. Novac vam stiže preko posla.

STRELAC – Venera u vašem 5. polju donosi vam ljubavna dešavanja i udvaranja. Proširenje porodice. Sreća preko dece.

JARAC – Obradovaće vas ženska osoba sa kojom se uvek ludo zabavljate i puno smejete. Gosti u domu.

VODOLIJA – Stižu vam dobici. Pazite na ishranu.

RIBE – Postaćete hrabriji u pokazivanju svojih osećanja i mnogo, mnogo vatreniji. Ljubavna idila.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *