Za razliku od Venere u Ribama koja potajno sanjari o pravoj ljubavi lebdeći na oblacima, Venera u Ovnu voli konkretne stvari. Upravo zato će napraviti prvi korak, krenuti u otvoreni flert i preuzeti inicijativu.
Ova Venera reaguje strastveno, vatrena je i često neproračunata. Ako je ostavite da vas duže čeka, proćiće je volja jer je ona za akciju ovog trenutka. „Sada i ovde“ može biti njena parola.

Kontakt može započeti sa zadirkivanjem, šalom ili direktnom primedbom i predlogom zbog čega je neki mogu doživeti kao suvišne napadnom ili neukusnom. Ovoj Veneri je smeh vrlo važan i to je pokazatelj da sa njom postupate iskreno i imate časne namere.
Ukoliko joj nešto ne bude po volji, verovatno će se odmah požaliti i otvoreno vam to reći.

Sam znak Ovna govori o iskonskoj potrebi da se spoji sa drugim bićem u ljubavnom činu, te će se seksualna želja veoma pojačati. Možemo to posmatrati i kao zov prirode.
Pošto su u astrologiji dame predstavljene znakom Venere one će preuzimati inicijativu a muškaci se neće previše buniti oko toga.

Upravo zbog toga, neke ženske osobe mogu preći granicu pristojnosti i dobrog ukusa.

Fizički izgled će biti veoma presudan u borbama za naklonost. Muškarcima će se više dopadati zgodne dame koje svoj izgled održavaju nekim sportom. Fizička konstitucija će imati prednost u odnosu na lepotu. A mršavice će ovog puta biti poželjnije od dama sa oblinama.

Ako ste u braku ili dužoj vezi, Venera u Ovnu može doneti svakodnevne svađe i nesuglasice koje će kasno uveče splašavati u strastvenom zagrljaju. Možda je pod uticajem ove Venere nastala ona izreka „Posle svađe, sve je slađe“.
U najlošijim horoskopima može doći do fizičkih pretnji pa čak i obračuna i nasilnosti.
S obzirom da Venera opisuje ženski pol, dame će imati više energije i volje za obavlanje poslova a gledaće sve da urade kako bi što manje vremena provodile u kući. Mnoge će biti zainteresovane da se fizički aktiviraju i dovedu liniju do savršenstva dok se vreme nije prolepšalo.

Na globalnom planu, ovo je period u kojem će biti manje diplomatije i u kojem se neki sukobi, koji su do sada odlagani i rešavani mirovnim putem, mogu proširiti i produbiti. Čak i miroljubive zemlje će razmišljati o naoružanju plašeći se za svoj opstanak.
Venera je planeta diplomatije i politike, tako da ćemo u narednom periodu biti svedoci mnogih političkih okršaja koji mogu prerasti u otvorene sukobe i neprijateljstva. A na globalnom planu i ovo malo diplomatije koje je postojalo, skoro da će nestati. Čak će i Kina postati agresivnija nego inače, pa čak i spremna da i ona reši neke svoje probleme.

Moguća je ljubav sa osobom iz Nemačke.
Između žena će lakše dolaziti do svađa a ponegde i do fizičkog okršaja. Dame će u ovom periodu biti manje ženstvene nego inače.

Veneru u Ovnu u svom natalnom horoskopu imaju Merilin Monro, Rijana,Džordž Kluni, Lejdi Gaga, Dženifer Aniston, Šakira, Maraja Keri, Kristijano Ronaldo,Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Džek Niklson, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan, Sara Džesika Parker, Stiven Sigal, Sadam Husein, Edi Marfi i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

KAKVE ASPEKTE PRAVI VENERA?

Od 28.2 do 3.3 – Venera u konjunkciji sa Jupiterom – ukazuje na period koji donosi povoljne i srećne okolnosti, može doneti veće dobitke, poklon ili ustupak drage osobe. Tranzit je povoljan i za ljubav jer može označiti početak novih veza, doneti zaljubljivanje a neke osobe se mogu veriti ovog ili ovih dana, s obzirom da svi aspekti traju nekoliko dana pre i posle egzaktnog aspekta. Ovaj tranzit vam može poslati žensku osobu koja će vam doneti sreću, pokrenuti posao ili ostvariti pozitivan uticaj na vaš život.
.
Od 7.3 do 15.3 – Venera u sekstilu sa Marsom – doosi pojačanu seksualnu želju i energiju. Ovo je vreme pojačanih viđanja i susreta među ženama i muškarcima. Privlačnost. Mogućnost početka nove veze.
15,16 i 17.3 – Venera kvadrat Pluton – Ovaj aspekt doneće vam kontakte sa ženskom osobom koju ne simpatišete previše i koja vam pre može biti neprijatelj ili oponent nego osoba na vašoj strani. Ljubomora u emotivnim vezama. Teško možete doći do pozajmice ili dobiti pomoć. Odložite estetske operacije.

Od 16 do 22.3 – Venera u sekstilu sa Saturnom – ukazuje na mogućnost vraćanja duga. Susret sa starijom poznanicom. Možete obnoviti stari ljubavni flert ili sresti bivšeg partnera. Ovaj tranzit ukazuje na stabilnost i postojanost ljubavnog odnosa.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Ovo je odlično vreme za vaš emotivni život. Oni slobodni se mogu zaljubiti i započeti novu vezu. Pohvale. Komplimenti.

BIK – Moguća tajna ljubavna veza ili sumnja i nepoverenje u odnosu. Platonska ljubav.

BLIZANCI – Novo ljubavno poznanstvo se može ostvariti preko prijatelja.

RAK – Očekujte pohvale na radnom mestu. Dopadate se starijoj osobi.

LAV – Stiže vam dobitak. Vaš šarm je neodoljiv i pomoću njega postižete puno toga.

DEVICA – Ljubav možete doživeti u inostranstvu ili na fakultetu.

VAGA – Venera u polju partnerstva će pozitivno uticati na ljubavni odnos. Neke Vage se mogu veriti.

ŠKORPIJA – Imate podršku kolega. Dobitak preko posla.

STRELAC – Venera u vašem 5. polju donosi vam ljubavna dešavanja i udvaranja. Proširenje porodice. Sreća preko dece.

JARAC – Obradovanje preko ženske osobe. Dobitak u kući.

VODOLIJA – Ulazite u period povećanih dobitaka.

RIBE – Bićete odvažni i preduzimljivi ukoliko vam se neko dopadne.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *