VENERA U LAVU (Venus in Leo) od 12.8 do 5.9.2022

Venera u Lavu žudi za ljubavnim zanosom. Ona je spremna na igru zavođenja i učiniće sve da bude primećena i da osvoji onoga koga želi. Zbog toga će iz ormara izvući svoju najsvečaniju haljinu, staviće će najskupoceniji nakit i zablistaće kao da se nalazi pod svetlima reflektora.

Ova Venera se neće zadovoljiti prosekom. Ona ide na pobedu jer poraz ne postoji. Dame će birati najbolje muškarce, tzv ALFA mužjake i igra može početi..

 

Ovo je vreme kada se u vašem srcu ponovo se stvara nada koja će vam vratiti volju u život. Zbog toga ćete sa radošću pristajati na pozive za društvena okupljanja, slavlja, rođendane i izlaske više nego ikada ranije. Naravno, na takvim okupljanjima, željni bilo kakvog dešavanja želećete da zasijate u svom punom sjaju i povratite staru slavu.

 

U toku tranzita Venere kroz znak Lava pripadnice lepšeg pola imaće mnogo više sampouzdanja u sebe, zbog čega će one pokretati inicijativu. Samouverenost će doprineti i da se mnogo manje plaše konkurencije jer su spremne da se bore svim svojim atributima, glamurom i ljubavnim veštinama protiv svojih suparnica. Pobediće bolja, tj. ona koju će muškarac želeti da pokaže pred svima, bilo na javnnom mestu, bilo pred prijateljima ili rodbinom, kao svoju. Izabraće damu u čijem društvu će se on osetiti kao osvajač… Izabraće damu, zbog koje će mu beta mužjaci zavideti.

Mnoge dame će želeti da izgledaju kao filmske dive, a neke od njih, koje nemaju stila, mogu vam delovati suviše nakinđureno, prenapadno i kitnjasto obučeno. Osim izgleda, damama će biti veoma bitno da imaju lepu frizuru i sređene nokte.

Ako ste pripadnica lepšeg pola i čitate ovaj tekst, povedite računa, jer zbog preteranog samopouzdanja i mišljenja da vi zaslužujete boljeg, možete propustiti neke lepe ljubavne šanse.

 

Venera u Lavu donosi vam nova ljubavna poznanstva na javnim mestima i u toku izlazaka. Ljubav možete započeti sa veoma uticajnom i popularnom osobom, sportistom a neki sa svojim šefom ili osobom na visokom položaju.

 

Pošto znak Lava predstavlja autoritete i osobe na najvišim položajima, pred nama je jedan period kada oni mogu biti dosta blaži prema ljudima iz okruženja ili sami pronaći način za odmor i uživanje. Avgust je oduvek i bio mesec za to.

 

Ovu Veneru u svojim horoskopima od poznatih ličnosti imaju: Majkl Džekson, Madona,Selena Gomez, Nikol Kodman, Dua Lipa, Tom Hardi, Steni Kjubrik, Monika Beluči, Dalaj Lama, Danijel Redklif, Silvester Stalone, Džordž Buš, Selma Hajek, Koko Šanel, Alfred Hičkok, Greta Garbo, Stenli Kjubrik, Fransoaz Sagan, Dejvid Duhovni, Monika Levinski, Paolo Koeljo i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

 

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA U LAVU?

 

Od 15 do 19.8 – Venera će praviti aspekt sa Jupiterom a ovo je nešto najpovoljnije što je moglo da nas zadesi jer nas očekuje period sreće, proseperiteta, većih dobitaka, hedonizma, proslava, svečanosti, zaljubljivanja i jačanja emocija. Sjajan je period za veridbe i venčanja. Možete pogoditi velike poslove i očekivati ogromnu zaradu. Odlično raspoloženje. Puno smeha i zabave.

 

24,25 i 26.8 – Venera u kvadratu sa Uranom nikad nije povoljan aspekt jer može da donese turbulentan period, rastanke i raskide. Ukoliko želite da utičete na partnera i voljenu osobu, teško ćete dopreti do njega jer on nije spreman da menja svoje navike. Ovaj tranzit može da donese putovanje drage osobe i rastanak na jedan duži period. Ne pokušavajte da u ovom periodu promenite frizuru jer vam se neće dopasti krajnji rezultat.

 

27,28,29,30.8 – Venera u opoziciji sa Saturnom – Osetićete da partner nikako nema vremena za vas a ukoliko nešto i isplanirate, sve se pokvari u poslednji čas. Provodićete manje vremena sa partnerom zbog gomile obaveza. Smanjena privlačnost. Mogući su nenadani susreti sa nekim koga odavno poznajete. Novac može kasniti.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Venera u vašem polju ljubavi donosi vam provod, izlaske i udvaranja. Velike su šanse i da se sa jednom osobom jako zbližite. Drugi deo tranzita ukazuje na dobitak kroz posao.

BIK – Može se reći da ćete najveći deo ovog tranzita posvetiti onim stvarima koje volite a pravo je vreme i da odmorite od teškog i napornog posla. Ljubavna bliskost. Sreća preko dece.

BLIZANCI – Vreme je da se posvetite domu i pozovete goste. Slavlje u porodici.

RAK – U prvom delu tranzita vas očekuju dobici a u drugom je moguće putovanje. Podrška rođaka.

LAV – Zaljubljive ste prirode i očekujte udvaranja jer je vaš šarm neodoljiv. A ako se ništa ne dešava, uzmite, pa organizujte nekakvo okupljanje. Ako niko drugi, vi ste ekspert u tome.

DEVICA – Veće možete sebe da zamislite kako ležite na nekoj peščanoj plaži dok vam stopala miluje more.

VAGA – Pred vama je period koji vam donosi prijateljstva. Jedan prijatelj će vam posebno razgaliti srce.

ŠKORPIJA – Ovo je za vas poseban period jer vaši rezultati neće biti nezapaženi a vi ćete ostvariti poslovni uspeh. Stisak ruke će odati koliko im značite.

STRELAC – Ima jedna osoba iz inostranstva koja se uvek prema vama postavlja zaštitnički i koja će vas podržati u svemu. Dobitak. U drugoj polovini tranzita moguće putovanje u inostranstvo.

JARAC – Preko partnerove porodice vas očekuje slavlje ili svečanost. U drugom delu tranzita stiže vam novac.

VODOLIJA – Venera u polju partnerstva donosi vam fantastičan ljubavni period, nežnost, ljubav i još više ljubavi.

RIBE – Imaćete odlične uslove za rad. Neće vam skoro biti lepo na poslu kao što će biti sada. Ulepšajte radni prostor.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *