Neverovatnih 5 meseci planeta ljubavi će biti u znaku Jarca! Toliko dugo, naravno, jer će u jednom periodu biti retrogradna, tačnije od 20.12.2021 do 29.1.2022, skoro mesec i po dana.

Sama Venera u Jarcu donosi hladnoću, distanciranost, ozbiljnost i odgovornost. Sve veze u ovom periodu će biti na ispitu, a vreme će pokazati kvalitet jednog odnosa. Zbog toga je potrebno da se naoružate strpljenjem i da staloženo čekate na pravi momenat.

Ali kada su u pitanju duge veze, duga poznanstva, stare simpatije ili prekinuti stari flertovi, Venera u Jarcu vam može doneti nove prilike. Na primer, ako ste pre desetak godina upoznali nekoga ko je na vas ostavio utisak a onda vas život razdvojio, sada možete imati novu priliku da budete zajedno.

Često znak Jarca povezujemo sa karmom jer se ona uvek vrati nazad, pa vam se tako i neke osobe mogu vratiti u vaš život da ispravite tamo gde ste grešili.

 

Ova Venera donosi kontakte sa osobama koje se već poznaju duže vreme i sada se mogu aktivirati neki aspekti koji mogu produbiti te zamrznute odnose. Takođe, svi kontakti koje pamtite po onome – „Bilo je nešto između nas, ali nikad se ništa stvarno nije dogodilo“, sada se mogu aktivirati.

 

Venera u Jarcu pažljivo bira partnera. Bitna joj je sigurnost da neće biti ostavljena, ali ni materijalnu sigurnost ili status partnera ona neće zanemariti. Ova Venera razmišlja hladne glave. Zato će pre odabrati starijeg partnera, za nju možda i nedoličnog kada stane kraj nje, ali zato će biti sigurna da će uvek imati nekoga kome će pasti u zagraljaj.

Sigurno ste više puta na ulici videli prelepu devojku pored ružnog muškarca koji se ne može pohvaliti, osim svojim izgledom, pa ste se zapitali – “ Šta li je ona na njemu videla?! A da li ste se pitali da je taj muškarac bio dovoljno uporan da je osvoji, staloženiji i ozbiljniji u odnosu na neke druge koji su hteli samo avanturu? Upravo je sigurnost ta koja je potrebna ovom znaku.

 

Venera u Jarcu donosi i problem u izražavanju emocija. Možete osetiti distanciranost i hladnoću u odnosu sa partnerom ili biti skeptičniji prema brzom zaljubljivanju, ne verujući da je to moguće.

 

Ipak, u povoljnim aspektima ova Venera teži večnoj ljubavi a prema svim drugim ljubavnim ponudama izvan veze može da bude gruba i odbojna. Ako ste slobodni, teško da ćete pronaći odgoovarajuću osobu jer je ovoj Veneri potrebno vreme da joj se neko dopadne. Može vas privući starija osoba i sa njom biti isupunjeni. Stalno ćete se osvrtati unazad jer ova Venera živi u prošlosti, pa ćete dosta razmišljati o bišvem partneru.

To će posebno biti izraženo u retrogradnom periodu kada vam se mogu vratiti neke osobe na koje ste potuno zaboravili.

Retrogradna Venera biće duplo nepovoljnija ali će vam doneti ponovna udvaranja osoba koje ste već odbili, a neki će imati priliku da isprave tamo gde su grešili.

 

Ovo je period koji ide na ruku Srbiji.

Kada je novac u pitanju, moguća su kašnjenja, finansijske neprilike, poteškoće i štednja.

 

Od poznatih ličnosti Veneru u Jarcu u svom natalnom horoskopu imaju: Bred Pit, Skarlet Johanson,Britni Spirs, Elvis Prisli, Stiv Džobs, Džastin Timberlejk, Robi Vilijams, Džim Keri, Bjork, Džejms Din, Sindi Kraford, Majkl Džordan, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Marija Kalas, Betoven, Entoni Hopkins,Volt Dizni i drugi.

 

5,6,7.11 – Donosi prijatne susrete i mentalnu bliskost sa suprotnim polom. Društvo koje će vam prijati. Častite sebe i kupite sebi nešto novo.

Od 7.11 do 7.12 – Venera u sekstilu sa Marsom donosi veliku privlačnost i pojačane susrete između muškaraca i žena.

Od 10.12 do 28.12 – Venera će skoro svakog dana biti u konjunkciji sa Plutonom što donosi ljubomoru u isto vreme, veliku strast, opčinjenost a u neke dame mogu ostati i u drugom stanju. Izmirite dugovanja.

5,6.1 – Romantično raspoloženje. Religioznost. Duhovna povezanost. Sudbinski susreti.

Od 16.1 do 5.2 – Venera u trigonu sa Uranom donosi promene u ljubavnim odnosima. Poboljšanje kvaliteta ljubavne veze a ponegde, mada i ređe, ljubavne prekide posebno tamo gde partneri nisu spremni da se menjaju. Iznenađenja.

Od 4.2 do 6.3 – Venera u konjunkciji sa Marsom donosi veliku strast i privlačnost. Neodoljivost. Na poslu možete raditi sa kolegom, muškarci sa koleginicom.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Šef vas jako ceni i to će vam staviti do znanja. Uvažavanje uticajne osobe.

 

BIK – Može vam se dopasti osoba iz inostranstva. Dobitak preko stranca.

 

BLIZANCI – Velika privlačnost i moguća partnerova ljubomora. Manji dobici.

 

RAK – Ako ste dugo vremena u vezi, sada svoju ljubav možete krunisati brakom. Imate za to celih 5 meseci!

 

LAV – Uspešna saradnja sa starijim kolegama i poslovnim saradnicima. Puno posla.

 

DEVICA – Venera će ostati dugo u vašem 5. polju donoseći vam udvaranja i nove ljubavne prilike. Srećne okolnosti preko dece. Moguće je proširenje porodice.

 

VAGA –Moguće je ulepšavanje životnog prostora. Pozovite dragu osobu kod sebe u goste.

ŠKORPIJA – Ljubav vas očekuje na kraćem putovanju. Postajete veoma bliski sa jednom osobom sa kojom ste sve više povezani.

 

STRELAC – Stižu vam dobici. Igrajte igre na sreću.

 

JARAC – Oni u braku će uživati u partnerovom društvu a slobodni Jarčevi će biti zaljubljive prirode. Moguć je početak emotivnog odnosa.

VODOLIJA – Krijete svoja osećanja od drugi ljudi jer se plašite da vam neko nešto ne pokvari. Prijaće vam više sna i odmora.

 

RIBE – Srećne okolnosti preko prijatelja a upravo preko njih možete upoznati nekog novog ili čuti da se neko stari raspituje o vama.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *