Venera je započinje svoj tranzit kroz znak Device, gde će ova planeta imati najmanji uticaj. Biće stidljiva i štedljiva na svojim emocijama i ljubavi a to će se odraziti i na vas jer ćete manje pokazivati svoja osećanja. Neki mogu biti toliko kritični prema partneru da će primećivati svaku sitnicu – šta je partner rekao a šta nije rekao, zašto je to uradio upravo tako, šta je time mislio i td. Upravo to preispitivanje o susretu su partnerom doneće vam sumnjičavost zbog čega bi želeli da postavite i dodatna pitanja o temama koje vas muče. Iz tog razloga, spadaće ružičaste naočare. Shvatićete da voljena osoba nije tako idealna kao što vam se činilo i da i ona ima svojih mana.

Više ćete razmišljati hladnom glavom i primećivati sve mane druge strane a ukoliko i budete videli dobre osobine osobe koje vam se udvara, nećete ih hvaliti i naglašavati. Samim tim što ovaj znak traži neprestano nekakve propuste, mnogo teže ćete se zaljubljivati, jer je ovo znak koji je veoma teško impresionirati.

 

S druge strane, čak i da vam se neko svidi, nećete smeti da pokažete svoja osećanja iz straha kako će ta osoba odreagovati. Niste voljni da riskirate ono što imate.

 

Ono što je dobro je da je ova Venera idealna da sa partnerom napravite poslovni plan, zatražite njegovu pomoć i zajedno se dogovorite oko svakodnevnih obaveza koje je potrebno završiti. Neki parovi mogu udružiti svoje snage i pokrenuti sopstveni biznis pa je ovo fenomenano vreme za tako nešto. Osim toga, osobe u vezama mogu razmišljati o tome da iznajme stan kako bi započeli zajednički život, posebno ukoliko znaju da će im to olakšati život, smanjiti troškove, skratiti vreme putovanja na posao i od partnera ka kući.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Razmišljaćete hladne glave i daćete prednost stvarnim prednostima: Šta je to što stvarno cenimo kod drage osobe? Koje su to vrednosti i vrline koje ona poseduje? Koje su joj mane?

Opreznosti nikada dosta a sada ćete obratiti pažnju na svaku sitnicu.

 

A ukoliko vam se bude udvarao neko nov, neprestano ćete analizirati svaki detalj iz života te osobe tražeći propuste.

 

Ništa vam ne može promaći a u svojoj glavi ćete iznova i iznova slagati sabirati utiske i donositi određeni sud o osobi sa kojom ste u kontaktu.

Nekog novog najpre možete upoznati na radnom mestu. To može biti vaša mušterija,klijent, pacijent ili kolega a privatnicima, naš zaposleni.

Zanimljive ljubavne priče možete doživeti sa osobama koje dolaze iz Hrvatske, Slovenije ili Švajcarske. Ove zemlje će biti primamljive i za odmor u narednom periodu.

 

Dok Venera bude prolazila kroz znak Device, bićete mnogo pedantniji i vredniji nego obično, a posebno će damama to biti veoma važno i one će ovaj period iskoristiti kako bi sredile svaki mali kutak u svom domu od plakara, oramara, do fioka i polica.

Generalno, želećete da svaka sitnica bude na svom mestu, te ćete mnogo više vremena provoditi raspremajući, brisajući, usisavajući, tj. sređujući dom, ali i radni prostor.

Ovo je period i kada ćete mnogo više ćete razmišljati o poslu, novim poslovnim idejama, a odnos sa kolegama i ljudima koje srećete u poslovnom okruženju biće mnogo prijatniji jer ste se uželeli posla i radne atmosfere. Najviše ćete obratiti pažnju na sitnice i detalje koji oduzimaju puno vremena kako bi se dovele u red. Takođe, lepe stvari će vam se dešavati na poslovnom okruženju a neće biti neobično da vas neko časti ili donese poklon zbog toga što ste bili ljubazni i predusretljivi.

 

Pod uticajem ovog tranzita vodiće se računa o tome kako se troši novac, jer nećete biti raspoloženi da kupujete skupe i bespotrebne stvari. Bićete mnnogo proračunatiji u kupovini. Ujedno, ako ste planirali šoping, sada možete kupiti nešto praktično i po povoljnoj ceni. Mnogo manje dobitaka nas očekuje u ovom periodu. Ne očekujte povišicu.

 

Veneru u Devici u svojim natalnim kartama imaju i poznate ličnosti poput: Ketrin Zita Džons, Džulija Roberts, Kim Kardašian, Džon Lenon, Eminem, Robin Vilijams, Mik Džeger, Šarliz Teron, Alen Delon, Gven Stefani, Kejt Vinslet, Robert de Niro, Robert Redford, Ketrin Denev, Angela Merkel, Dž.K. Rouling, Šon Pen, Antonio Banderas i drugi.

TOKOM NAREDNOG PERIODA VENERA ĆE PRAVITI ASPEKTE SA DRUGIM PLANETAMA:

 

9.9 – Venera inkonjunkcija Jupiter – Dobitak koji očekujete može izostati. Ne očekujte previše.

Od 13 do 18.9 – Venera u kvadratu sa Marsom može pojačati privlačnost između muškarca i žene. Ovo donosi veoma strastven period. No, kod nekih osoba može prouzrokovati period nesklada i rasprava koje se mogu rešiti jedino kompromisom. Potrebna vam je pomoć a nećete da priznate.

 

18,19 i 20.9 – Venera triogon Uran – Srećne okolnosti preko prijatelja. Promene koje će vam prijati. Probajte nešto novo i drugačije. Mogućnost novih kolega, novog načina rada i izmena na samom poslu.

 

23 i 24.9 – Venera u opoziciji sa Neptunom – Obećanja će teško biti ispunjena. Dogovor se može izjavoliti a pazite da vas neko ne prevari za novac. Troškovi.

 

24,25 i 26.9 – Venera u trigonu sa Plutonom – Možete osetiti ljubomoru koja će se dogoditi sa razlogom. Privlačnost. Strastvenost.

 

25,26 i 27.9 – Venera konjunkcija Merkur – Donosi zanimljive susrete i društvo koje će vam itekako prijati. Priči neće biti kraja a to znači da vam neko može izuzetno prijati. Na pomolu je i flert koji se može i ne mora završiti sa nečim više. Ovo je sjajan period za sve vrste poslovnih susreta, novih predloga i dogovora. Prijaće vam svaki vid kupovine a možete naći nešto po povoljnoj ceni.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

 

OVAN – Beneficije kroz posao a imaćete i nekoliko interesantnih poslovnih ponuda i predloga za saradnju.

BIK – Produbljuje se jedan poslovni kontakt i postajete sve bliskijij sa jednom osobom. Na putu ste da se zaljubite. Idealno vreme da rešite stambeno pitanje ako ste podstanar.

BLIZANCI – Srećne okolnosti preko dece. Moguća je prinova. Prijaće vam kurs i usavršavanja.

RAK – U okviru porodice vas očekuju neka lepa dešavanja i okupljanja.

LAV – Pravo je vreme za putovanja. Možete očekivati i nekoliko dobitaka koje će vam doći u pravi čas.

DEVICA – Odlično vreme da popravite odnose sa bratom, sestrom i rođacima. Sada ćete umeti da iskažete svoja osećanja. Zaljubljive ste prirode. Očekujte udvaranja.

VAGA – Venera u vašem 12 polju ukazuje da bi trebalo da sačuvate svoju intimu od drugih ljudi. Ne treba niko da zna šta vi osećate.

ŠKORPIJA – Imaćete perfektnu komunikaciju sa prijateljima a možda je to i zbog toga što vas oni mogu zbližiti sa jednomo osobom koja vam se sviđa.

STRELAC – Dobitak preko jedne osobe iz inostranstva. Usavršavanje vam otvara nove poslovne puteve.

JARAC – Imaćete sreće kao nikada pre. Ne bi bilo loše ni da odigrate igre na sreće ili uplatite loto tiket.

VODOLIJA – Možete očekivati manje dobitke.Ljudi će vam sami izlaziti u susret.

RIBE – Pred vama je fenomenalan ljubavni period. Oni u braku će se smiriti pored voljene osobe i potpuno fokusirati na nju. Ako ste u dužoj vezi, možete planirati nešto ozbiljnije.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

https://www.youtube.com/watch?v=af9DdvxspHU&t=463s

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *