Venera u znaku Blizanaca će biti preko 4 meseca što je jako dug period. Suština je da će delom ovog tranzita Venera biti u retrogradnom hodu. Iz toga razloga će ovaj tranzit trajati toliko dugo.

Ova Venera donosi pojačanu komunikaciju među ljudima. Sam znak Blizanaca predstavlja poruke, pozive, telefone, računare i sva sredstva komunikacija što znači da će se fokus ljubavni dešavanja svesti na mobilne i internet mreže.

Venera u Blizancima na lak, jednostavan i spontan način uspostavlja kontakte sa drugim ljudima.Ova Venera je šarmantna, otvorena i uvek raspoložena za priču i druženje. Ona uživa u razgovorima i putovanjima koje možete planirati.

Dok Venera bude tranzitirala kroz znak Blizanaca, vodićete zanimljive i prijatne razgovore sa suprotnim polom, primetićete više poruka od nepoznatih osoba koje žele da uspostave komunikaciju sa vama (pretežno će se raditi o mlađim osobama), bićete u neprestanom kontaktu sa voljenom osobom (pozivi, poruke, internet) i preko nje bićete uvek obavešteni o svemu što se dešava u vašem okruženju.


Ženske osobe će biti komunikativnije i sklonije tome da ulažu u svoje znanje i obrazovanje te će mnoge više učiti, možda završiti kurs stranog jezika, početi pisanje nekog teksta ili završiti započetu knjigu.

Ovo je period kada ćete mnogo lakše započinjati razgovor pa čak i sa nepoznatim ljudima, a tema za priču biće na pretek.

Što je dobro, Venera ukazuje i da će komunikacija postati mnogo prijatnija. Izbegnite kritikovanje drugih ljudi, ne širite mržnju i zapitajte se, kada ste poslednji put nekog pohvalili? Možete li da se setite?

Ukoliko ste u vezi iskoristite ovaj period da saopštite dragoj osobi koliko vam znači, napišite  ljubavnu poruku, stih ili pesmu, isplanirajte zajedničko putovanje ili zajedno otiđite u kupovinu ili pomozite partneru da ponese namirnice iz prodvanice.

Znak Blizanaca je dvojanznak, te neće biti neobično ako u isto vreme budete održavali kontakt sa minimum dve osobe u isto vreme.

Znak Blizanaca predstavlja i mlađe osobe, što vam može doneti vezu sa osobom mlađom od vas.

Obradovanje preko dece.

Kada su trenutna dešavanja u pitanju, ovaj tranzit će doneti povećani broj ženskih osoba obolelih od virusa Covid -19 ali i mnogo blaže simptome nego ranije.

Od 13.5 do 25.6.2020 Venera će biti u retrogradnom hodu i u dogledno vreme biće poseban tekst o tome.

Tokom celog aprila Venera će biti u trigonu sa Marsom što donosi veću privlačnost, lakše zaljubljivanje i skladne odnose sa partnerom. Početkom maja ženske osobe će biti sklonije prehladama.

Ovaj tranzit najviše i najpozitivnije će osetitii osobe u znaku Blizanaca, kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku. Dok će se Vage i Bikovi osećati podmlađeno, veselo, pričljivo i pomalo detinjasto.

U svojoj natalnoj karti Veneru u Blizancima imaju ili su imali: Džon Kenedi, Al Paćino, Rasel Krou, Sandra Bulok, Tom Henks, Adel, Izabel Ađani, Harison Ford, Naomi Kembel, Majk Tajson, Franc Kafka, Ringo Star, Džon Kjuzak i drugi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *