Venera započinje tranzit kroz znak Blizanaca doneseći nam period u kojem ćemo imati mnogo bolju komunikaciju sa partnerom i generalno, ljudima oko sebe. Sam znak Blizanaca predstavlja poruke, pozive, telefone, računare i sva sredstva komunikacija što znači da će se fokus ljubavni dešavanja svesti na mobilne i internet mreže.

Ova Venera na lak, jednostavan i spontan način uspostavlja kontakte sa drugim ljudima. Nećete previše razmiljati ko je prvi započeo razgovor ali vaša otvorenost i šarmantnost će privlačiti ljude oko vas. Bićete dostupni za nova poznanstva, priču, druženje, šalu a samim tim i nove ljubavi. Venera u Blizancima uživa u razgovorima i putovanjima koje sada možete planirati zajedno sa voljenom osobom. Ova Venera je šarmantna, otvorena i uvek raspoložena za priču i druženje. Ona uživa u razgovorima i putovanjima koje možete planirati zajedno sa voljenom osobom. Pravo je vreme da predložite voljenoj osobi da odete do drugog grada, napravite kraći izlet ili da posetite rođake ili prijatelje za vikend.

Zanimljivo je da će mlađe osobe više komunicirati između sebe i lakše sklapati nova poznanstva. Upravo znak Blizanaca predstavlja mlađu populaciju a Venera u tom znaku, donosi nove ljubavi i zaljubljivanja mlađih osoba.

Takođe, ova Venera će biti zainteresovana za mlađe osobe, pa se i vi možete okrenuti nekome ko je mlađi od vas, bez obzira kojeg ste pola.

Nekima će se usputni flert pretvoriti u paralelnu vezu, drugima će u život ukliznuti još neko dovoljno interesantan i zanimljiv a treći mogu pojačati dopisivanje sa nekim tamo, daleko od vas bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ako sumnjate da je partner neiskren prema vama, možete ga lako proveriti jer ako ima nekoga, provodiće mnogo više vremena na telefonu, dopisujći se.

 

Pošto Venera opisuje ženske osobe, one će u narednom periodu biti komunikativnije i sklonije tome da ulažu u svoje znanje i obrazovanje, te će mnoge više učiti, možda završiti kurs stranog jezika, početi pisanje nekog teksta ili završiti započetu knjigu.

 

Ukoliko ste u vezi iskoristite ovaj period da saopštite dragoj osobi koliko vam znači, napišite  ljubavnu poruku, stih ili pesmu, isplanirajte zajedničko putovanje, otiđite zajedno u kupovinu ili pomozite partneru da ponese namirnice iz prodvanice.

 

 

Ovaj tranzit najviše i najpozitivnije će osetitii osobe u znaku Blizanaca, kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku. Dok će se Vage i Bikovi osećati podmlađeno, veselo, pričljivo i pomalo detinjasto.

 

 

U svojoj natalnoj karti Veneru u Blizancima imaju ili su imali: Džon Kenedi, Al Paćino, Rasel Krou, Sandra Bulok, Tom Henks, Adel, Izabel Ađani, Harison Ford, Naomi Kembel, Majk Tajson, Franc Kafka, Ringo Star, Džon Kjuzak i drugi.

 

Venera će u narednom periodu praviti i određene aspekte:

Od 23.6 do 2.7 – Venera će biti u sekstilu sa Jupiterom. Ovaj tranzit donosi bezbrižnost, opuštenost, prijatnost, pojačane kontakte sa suprotnim polom, zaljubljivanje i zbližavanje. Ukratko, ulazimo u period u kojem će biti moguće da pronađete nekoga ko će vam se izuzetno dopasti i u koga se možete zaljubiti. Pred nama je period koji donosi puno srećnih okolnosti, radovanja i zbližavanja. Pojačano trošenje i veća kupovina. Idealno za ljubavna putovanja, organizaciju svečanosti, veridbe, venčanja i slavlja.

 

Od 10 do 14.7 – Venera u trigonu sa Saturnom donosi stabilnost i sigurnost. Čak i da postoji nešto što vam smeta, pravićete se da ne vidite ili ćete oprostiti partneru grešku. Mogućnost obnove starih ljubavnih kontakata.

 

12,13,14.7 – Venera u kvadratu sa Neptunom donosi sumnje, nepoverenje i mogućost tajnih ljubavnih konatakata i nepristojnih ponuda. Ako vam se bivši partner bude javio, želećete da to sakrijete od drugih ljudi. Novčane neprilike i nemogućnost rešavanja tog pitanja. Pazite da nešto ne zaboravite. Nelagoda. Dame se neće osećati najbolje.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Otvara se mogućnost dodatne zarade. Sreća preko brata ili sestre. Otiđite u kupovinu. Mlađa osoba čeka da joj se javite.

BIK – Prijaće vam da vreme provodite u prirodi. Stižu vam dobici. Zarada je zagarantovana.

BLIZANCI – Prolepšaćete se i mnogi će vas pitati za vaše emotivnu situaciju jer vide ljudi da se nešto dešava. Sreća i sklad u emotivnom odnosu.

RAK – Venera u vašem 12 polju donosi vam tajne simpatije i platonsku ljubav. Nekoga možete sresti upravo na moru.

LAV – Prijatelji vam sugerišu za jednu osobu a vi tek sad ne znate šta bi hteli. Lako možete preći od prijateljstva na ljubav i obrnuto.

DEVICA – Pokažite svima šta osećate. Nemate čega da se stidite. Uticajna osoba vas simpatiše a to vam uskoro može i reći.

VAGA – Venera u vašem 9 polju – polju inostranstva govori da upravo možete negde daleko upoznati osobu koja će vas oduševiti svojom pristupačnošću. Planirajte putovanje.

ŠKORPIJA – Sada ste spremni na rizik, pa kud puklo da puklo a uz to, svesno provocirate drugu stranu. Volite da vidite da je neko poludeo za vama.

STRELAC – Fantastičan ljubavni period je pred vama a neki Strelčevi mogu stati na ludi kamen.

JARAC – Obradovanje preko dece. Očekujte udvaranja na poslu. Mlađa osoba jedva čeka da vas vidi.

VODOLIJA – Venera će prolaziti vašim poljem ljubavi donoseći vam ljubavne prilike. Vreme je za uživanje sa partnerom u nekim lepim stvarima i dešavanjima a oni slobodni mogu započeti novu vezu.

RIBE – Biće vam najlepše u okrilju vaše porodice. Osoba koja živi blizu vas planira da drugi put započne razgovor sa vama.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *