Venera započinje tranzit kroz znak Blizanaca doneseći nam period u kojem ćemo imati mnogo bolju komunikaciju sa partnerom i generalno, ljudima oko sebe. Sam znak Blizanaca predstavlja poruke, pozive, telefone, računare i sva sredstva komunikacije, što znači da će se fokus ljubavni dešavanja svesti na mobilne i internet mreže, na razgovor i bliskost koju možemo uspostaviti razgovarajući o svemu.

Ova Venera na lak, jednostavan i spontan način razgovara sa drugim ljudima. Nećete previše razmiljati ko je prvi započeo priču, a vaša otvorenost i šarmantnost će privlačiti ljude oko vas. Bićete dostupni za nova poznanstva, priču, druženje, šalu a samim tim i za nove ljubavi.

Venera u Blizancima uživa u razgovorima i putovanjima koje sada možete planirati zajedno sa voljenom osobom. Ova Venera je šarmantna, otvorena i uvek raspoložena za druženje. Ona uživa u razgovorima i putovanjima koje možete planirati zajedno sa voljenom osobom. Pravo je vreme da predložite voljenoj osobi da odete da negde otputujete, da odete do drugog grada, napravite kraći izlet ili da posetite rođake ili prijatelje.

Zanimljivo je da će mlađe osobe više komunicirati između sebe i lakše sklapati nova poznanstva. Upravo znak Blizanaca predstavlja mlađu populaciju a Venera u tom znaku, donosi nove ljubavi i zaljubljivanja mlađih osoba. Ako primetite da se vaše dete čudno ponaša, onda mora da je ljubav po sredi. Simpatije u školi, zaljubljivanje i počeci novih ljubavi obeležiće ovo proleće.

Takođe, ova Venera će biti zainteresovana za mlađe osobe, pa se i vi možete okrenuti nekome ko je mlađi od vas, bez obzira kojeg ste pola.

Nekima će se usputni flert pretvoriti u paralelnu vezu, drugima će u život ukliznuti još neko dovoljno interesantan i zanimljiv a treći mogu pojačati dopisivanje sa nekim tamo, daleko od vas bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ako sumnjate da je partner neiskren prema vama, možete ga lako proveriti jer ako ima nekoga, provodiće mnogo više vremena na telefonu, dopisujći se.

 

Pošto Venera opisuje ženske osobe, one će u narednom periodu biti komunikativnije i sklonije tome da ulažu u svoje znanje i obrazovanje, te će mnoge više učiti, možda završiti kurs stranog jezika, početi pisanje nekog teksta ili završiti započetu knjigu.

 

Ukoliko ste u vezi iskoristite ovaj period da saopštite dragoj osobi koliko vam znači, napišite  ljubavnu poruku, stih ili pesmu, isplanirajte zajedničko putovanje, otiđite zajedno u kupovinu ili pomozite partneru da ponese namirnice iz prodvanice.

 

 

Ovaj tranzit najviše i najpozitivnije će osetitii osobe u znaku Blizanaca, kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku. Dok će se Vage i Bikovi osećati podmlađeno, veselo, pričljivo i pomalo detinjasto.

 

 

U svojoj natalnoj karti Veneru u Blizancima imaju ili su imali: Džon Kenedi, Al Paćino, Rasel Krou, Sandra Bulok, Tom Henks, Adel, Izabel Ađani, Harison Ford, Naomi Kembel, Majk Tajson, Franc Kafka, Ringo Star, Džon Kjuzak i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Venera će u narednom periodu praviti i određene aspekte:

 

Od 13.4 do 17.4 – Venera kvadrat Saturn – tranzit donosi period u kojem možete imati manje novčane poteškoće ili veće izdatke. Ne možete priuštiti sebi baš sve što ste hteli. Ovaj tranzit donosi udaljavanje od voljene osobe a to može biti i fizička distanca zbog čega ćete se osećati potišteno i tužno. Jednostavno, neko vam može nedostajati. Pravo je vreme za dijetu, post i uzdržavanje od hrane. Nemojte raditi ništa u bašti ili presađivati cveće jer se mogu teško primiti.

 

Od 2.5 do 6.5 – Venera u sekstilu sa Jupiterom – donosi period zaljubljivanja i bliskijih kontakata sa partnerom. Bićete srećni i ispunjeni zbog trenutnih dešavanja. Ovaj tranzit donosi i mogućnost putovanja u inostranstvo ili poznanstvo sa osobom iz inostanstva. Možete sebi priuštiti nešto skupo i kvalitetno, ali pazite da se ne zaletite i pogrešite pri izboru. Veći dobici. Poklon.

 

Od 2.5 do 6.5 – Venera u kvadratu sa Neptunom – ukazuje da sve možemo doživeti mnogo intezivnije nego što je realnost. Možemo i preterivati i stvari videti drugačije. Na primer, lako se možemo zaljubiti u nekoga ko nije dovoljno iskren prema nama ili se zaljubiti u nekoga ko je bio sa nama samo ljubazan bez namere da sa vama ima nešto više. Zbog toga pazite da ne shvatite pogrešno nečije ponašanje. Propusti sa novcem. Dame mogu biti zbunjene, nespretne i zaboravne. Koncentracija je na nuli.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – U prvom delu tranzita stižu vam dobici ali mnogo manji nego što ste očekivali. Drugi polovina tranzita je povoljna za putovanje. Dobitak preko brata ili sestre.

BIK – Nećete se smirivati jer ćete non stop negde ići i putovati. Dobici.

BLIZANCI – Venera u vašem znaku donosi vam naklonost suprotnog pola. Partner će biti posebno pažljiv prema vama ali na jedan čudan način. Moguć je početak nove veze.

RAK – Bićete tužni jer se osećate usamljeno i ostavljeno od svih. Uskoro vam se može udvarati mlađa osoba.

LAV – Ako vas prijatelji pozovu na putovanje ili izlet, obavezno pođite.

DEVICA – Ovo je povoljan period za vaš posao jer vas očekuje uspeh. Na poslu može doći do ljubavne afere.

VAGA – Stoji vam putovanje u inostranstvo i tamo jedno novo poznanstvo. Srećne okolnosti. Igrajte igre na sreću.

ŠKORPIJA – Venera u Blizancima vam donosi strastven ljubavni period. Ako partner bude osetio da nešto nije u redu može poludeti od ljubomore. Dame lakše mogu ostati u drugom stanju.

STRELAC – Fantastičan ljubavni period je pred vama u kojem ćete shvatiti koliko vam znači partner. Oni slobodni mogu započeti zajednički život, veriti se ili venčati.

JARAC – Lepa dešavanja u poslovnom okruženju. Manji poklon.

VODOLIJA – Venera u Blizancima donosi vam srećne ljubavne prilike ali i period odmora, zabave i hobija. Sreća preko dece. Udvaranja i moguć početak nove veze.

RIBE – Napravićete sebi užitak. Obradovanje preko ženske osobe.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *