Venera u Biku će bitiu svom sedištu što znači da će njen uticaj u ovom periodu biti veoma jak.

Ovaj tranzit nam donosi jedan povoljniji period u kojem će sve ono što je posađeno porasti i razmnožiti se.

To ne mora da se odnosi samo na biljke nego i na sve nove početke i nove ideje u narednom periodu.

Pred nama je period u kojem će sve ono materijalno i opipljivo od čega možemo imati koristi osvojiti naše interesovanje. Ovo je period investicija, ulaganja, planiranja, pojačanog trošenja i prilivca novca, period u kojem će se obavljati prolećni radovi na oranicama, u voćnjacima, vinogradima. Osetićete pojačan apetit a želja da uživate u luksuzu,da posedeujete nešto skupo neće biti nedostižna.

Stiže i proleće i ovo je pravi trenutak za ovaj tranzit jer ćete u ovom periodu više želeti da provodite vreme u prirodi (parku ili selu) a možda ćete želeti i da svoj vrt osvežite sa lepim cvećem, ukrasnim biljem. Sve oko nas će rasti i bujati. Bujati mogu i emocije.

Dame, ukoliko niste u vezi, u ovom periodu možete se zaljubiti u osobu koja ima podeblji novčanik, kakvog preduzetnika, osobu koja je dobro situirana a ljubav možete pronaći u selu, parku, prirodi….Takođe, može vas privući puniji muškarac.

Muškarci, će takođe tragati za imućnijom damom, mada se mogu zainteresovati za osobe koje imaju prave ženske obline ili dame koje su izvrsne domaćice i majstori u kuvanju. Hrana, novac i uživanje je ono što će nam svima biti važno.

Ukoliko želite da obradujete vašu drugu polovinu priuštite joj/mu romantičnu večeru uz sveće i lepu i prijatnu muziku koju oboje volite, poklon ili buket cveća. Veneri u Biku je veoma bitan dodir, nežnost, zagrljaj i poljupci, ali sve to treba da se desi spontano i polako da bi bilo savršeno. Čula su veoma osetljiva očekujući ljubav.

Ovaj tranzit ove godine započinje sa plesom Urana i Venere u znaku Bika što donosi puno promena, noviteta, novih postavki veze i planova za budućnost. U lošim odnosima ovaj tranzit može doneti jedno pročišćavanje kojem bi trebalo da se zahvalite jer sve lažne ljubavi i loši odnosi će lako pući a vi ćete se osloboditi stega koje su vas sputavale i zbog kojih ste patili. Drugi deo tranzita je fenomenalan. Dovoljno strasti, uživanja, srećnih okolnosti i sklapanje savezništva sa zajedničkim ciljevima je ono što može da vam donese mesec mart. Pravo je vreme za veridbe a veze započete u martu mesecu biće stabilne, divne i pouzdane.

Tranzit ove Venere najviše će osetiti osobe rođene u znaku Vage i Bika, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima. Ukoliko spadate u ovu grupu ljudi, vrlo lako se možete zaljubiti ili ozvaničiti vezu ako ste već u njoj, ali i drugi znakovi će osetiti sigurnost i stabilnost u ljubavi.

Osobe koje takođe imaju Veneru u Biku u svojoj natalnoj karti su: Džoni Dep, Adolf Hitler,Princeza Dajana, Žilijet Binoš, Princ Vilijam, Marlon Brando, Džesika Alba, Čarli Čaplin, Če Gevara, Pol Makartni, Melanija Tramp, Majkl Felps, Erik Klepton, Semjuel Beket i drugi.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *