Venera u Biku imaće veoma jako dejstvo na sve nas jer se nalazi u svom sedištu. Očekuje nas povoljan period koji nam donosi benefite i u kojem možemo uživati u plodovima svog rada. Posađeno će porasti, procvetati i dati na plodove.

Ovo možete shvatiti metaforički shvatiti kao period u kojem ćete biti nagrađeni za poslove na kojima ste se prethodnog perioda trudili jer je znak Bika zemljani znak što govori da on nagrađuje trud i zalaganje.

Znak Bika opisuje našu Zemlju, floru, zelenilo i plodove koje dobijamo kroz poljoprivredu, pa ova Venera najavljuje i puno dešavanja i angažovanja u tim poslovima. Proleće je. Sve se bud i pokreće, pa je pravo vreme za sadnju bašte, uređenje vrta i presađivanje cveća.

Počinje period u kojem ćete više vremena provoditi u prirodi, šetati po parku ili odlaziti do prirode, izletišta ili sela.

Sve buja i raste, a to se može desiti i sa našim emocijama. Ova Venera može biti izrazito nežna i brižna, žudeći za toplim zagrljajem i prisnošću. Slika dvoje zaljubljenih, udobno smeštenim na kauču jedno pored drugoga je upravo čemu ova Venera teži. Toplina i sigurnost. Takođe, ova Venera žudi za poljupcima, dodirima i milovanjima.

Dame, ukoliko niste u vezi, možete se zaljubiti u osobu koja dobro zarađuje, kakvog preduzetnika, osobu koja je dobro situirana a ljubav možete pronaći u selu, parku, prirodi….Takođe, može vas privući puniji muškarac ili onaj koji je vešt u spremanju hrane.

 

Muškarci, će takođe tragati za imućnijom damom, mada se mogu zainteresovati za osobe koje imaju prave ženske obline ili dame koje su izvrsne domaćice i majstori u kuvanju. Hrana, novac i uživanje je ono što će nam svima biti važno.

Sada će u modi biti debeljuce.

 

Ukoliko želite da obradujete vašu drugu polovinu priuštite joj/mu romantičnu večeru uz sveće i lepu i prijatnu muziku koju oboje volite, poklon ili buket cveća. Čula su veoma osetljiva očekujući ljubav.

 

Znak Bika traži osećaj sigurnosti pa će u nekim prioritetima najvažnije biti to da li ta osoba dobro zarađuje i koliko novca ima.

 

Takođe, ovo je period u kojem ćete biti motivisani zaradom. Gde je bolja zarada tu ćete se i okrenuti i prionuti na posao. Ovaj period donosi i značajan period za ulaganja i investicije.

 

Vreme je za planiranje, pojačano trošenja i priliv novca.

Osetićete pojačan apetit a želja da uživate u luksuzu, da posedujete nešto skupo neće biti nedostižna.

 

Osobe koje takođe imaju Veneru u Biku u svojoj natalnoj karti su: Arijana Grande, Melanija Tramp, Novak Đoković, Žilijet Binoš, Liv Tejlor, Gadafi, Alanis Moriset, Džeki Čen, Čak Noris, Čarli Čaplin, Če Gevara, Pol Makartni, Majkl Felps, Erik Klepton, Semjuel Beket i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA?

 

Od 17 do 20.3 – Venera sekstil Saturn – ukazuje na jedan stabilan i siguran period kada su finansije u pitanju. Vraćanje starog duga. Dobitak ili poklon preko starije osobe. Neki stari ljubavni susreti se mogu obnoviti ili na ulici možete sresti bivšeg, bivšu.

 

Od 28.3 do 31.3 – Venera konjunkcija Uran – tranzit koji donosi nešto novo, promene u emotivnim odnosima, iskrenost, iznenađenja ili kratko razdvajanje ali u lošim emotivnim odnosima ovaj tranzit može doneti preispitivanje emocija, udaljavanje, raskid ili razvod. Ovaj tranzit donosi i nestabilnost u bankarskom sistemu. Nervoza zbog novca i primanja. Nova ljubavna poznanstva. Srećne prilike preko prijatelja.

 

Od 5.4 do 8.4 – Venera u sekstilu sa Neptunom – ukazuje na romantično raspoloženje, zaljubiljivost ali i maštovitost koju posebno mogu iskoristiti umetničke duše ili kreativne osobe koje se bave nekim zanimanja usko vezanim za estetiku. Mogućnost tajnih simpatija ili tajnog ljubavnog susreta.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Stižu vam dobici. Provodićete više vremena u prirodi.

BIK – Srećne ljubavne okolnosti. Odlično slaganje sa partnerom. Pazite na kilažu!

BLIZANCI – Najlepše će vam biti kada ostanete sami. Prilegnite posle ručka.

RAK – Obradovanje vas očekuje preko prijatelja. Novo poznanstvo na pomolu.

LAV – Bićete hvaljeni na poslu a možete dobiti predlog za novu poslovnu saradnju.

DEVICA – Ljubavni susreti kao sa filmske trake. Ljubav na putovanju ili na fakultetu.

VAGA – Možete biti malo posesivniji i ljubomorniji nego inače. Čuvajte ono što je vaše.

ŠKORPIJA – Popravićete odnose u braku. Častite partnera ili ga obradujte sa nečim što on voli.

STRELAC – Ljudi na poslu će postati predusretljivi i ljubazniji nego inače. Dobitak ili pokon na poslu.

JARAC – Jarčevi mogu da očekuju promene na emoitvnom planu. Oni slobodni, mogu sresti nekog novog.

VODOLIJA – Vi ćete se bazirati na sređivanje kuće. Pozovite prijatelje na ručak.

RIBE – Možete kupiti par divnih stvari koje vam savršeno pristaju.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *