Ljudi su odvajkada gledali u nebo pokušavajući da odgonetnu tajne života a zvezde su često imale neku poruku za nas ljude. To je otkriveno pre par hiljada godina i od tada se veština čitanja zvezdanih rukopisa sve više i više usavršava kao i svaka druga nauka. Ipak, astrologija nije zvanično priznata iako mnogi koriste njene veštine da bi unapredili svoj život.

Oni koji jednom odškrinu vrata ovog sveta, večito ostaju s ove strane neba. Kada se jednom otkrije koliko astrologija može da poboljša naš život, onda to postaje nasušna i svakodnevna potreba. To je otkrio i bivši američki predsednik Ronald Regan koji nije krio da je za neke važne događaje konsultuje jednu ženu astrologa iz San Franciska kako bi se uverio da li su planete u povoljnom položaju za realizaciju nekih njegovih planova. Bukvalno, ništa se nije moglo realizovati a da to nije odobrio i njegov astrolog.

Kada su se, 8.12.1987 godine, sreli Ronald Regan i Mihael Gorbačov da bi potpisali istorijski sporazum o ukidanju nukleranih projektila srednjih dometa, iza oba lidera su stajali ratni taktičari a u senci, najbolji i najtajniji agenti KGB-a i kalifornijski astrolog.

Koliko je astrologija zaista pomogla Ronaldu Reganu?

Ako pogledamo kartu ovog američkog presednika vidimo da je on rođen u znaku Vodolije, u znaku koji baš predstavlja astrologiju. Samim tim što ima Sunce (planetu uspeha) u znaku Vodolije (astrologija) to govori da on uspeh i postiže putem ove zvezdane discipline. Osim toga, Merkur (razgovori, savetovanje) mu je u konjunkciji sa Uranom (astrolog), pa nije čudno što je ovaj predsednik potražio pomoć astrologije.

Ali nije on jedini.

Zvanična američka istorija je zabeležila da su pomoć astrologa zabeležilo 5 predsednika koji su u horoskopu Škorpije (Džon Adamas, Džejms Polk, Džejms Garfild, Teodor Ruzvel i Voren Harding) i 5 predsednika koji su u horoskopu Vodolije ( Vilijam Henri Harison, Vilijam Makinli, Abraham Linkoln, Frenklin Ruzvelt i Ronald Regan). I sigurno se pitate kako to da samo Škorpije i Vodolije interesuje astrologija. Evo još jednom objašnjenje: Znakom Vodolije je predstavljane astrologija a njen vladar Uran (planeta budućnosti) je egazaltirana (najjače deluje) baš u znaku Škorpije.

 Pre nego što krenu u napad ili bombdovanje neke zemlje astrolozi odrede kada je najbolji trenutak za početak vojne operacije. Sve se izračuna u minut a samim tim mogućnost za omaške je svedena na minimum. To je u Americi postala uobičajena praksa.

Pojmovi poput – Kapitola, Senata, Senatora, Konzula, Guvernera, Kongresa se vezuju i za Ameriku ali i za Rimsko Carstvo pa možemo da kažemo da je glavni grad Rimskog carstvo jednostavno izmešten na Zapad i prebačen u Vaštington. Čak i statua koja se nalazi na kupoli čuvenog Kapitol Hila je izlivena u Rimu. Slučajnost? Ne. Ali da li je slučajno da su Rimljani verovali u rimske bogove Marsa, Veneru, Merkura, Saturna, Plutona, Neptuna i na kraju u glavnog i vrhovnog – boga Jupitera. Nekada u Rimu nije se moglo postati cezar a da krunisanje nije obavljeno u Jupiterovom hramu. Ovo i jeste planeta koja vlada Amerikom. Planeta koja ukazuje na prosperitet, ambiciju, vojsku, širenje i ceo svet. Uz blagoslov ove planete ništa nije nemoguće. I treba imati samo strpljenja da njegov uticaj i u našim natalnim kartama počne da deluje ili da njegov tranzit kroz određeno natalno polje nagovesti dobitke i blagodeti koje donosi sa sobom.

Jedino što moram da skrenem pažnju da astrologija izvanredno funkcioniše ako ste osoba od akcije ali ako neprestano sedite skrštenih ruku i čekate da vam stigne poruka, poziv ili da vam nešto pade sa neba, onda ste na pogrešnoj adresi. Izgubićete dragoceno vreme ni na šta.

Ukoliko ste i dalje skeptici prema ovoj nauci, igrajte se, eksperimentišite! Proverite kako ova nauka deluje na nekim manjim dešavanjima ili manjim poslovima. Dajte joj priliku.

Ukoliko se odlučite da vam ja budem astrolog biće mi zadovoljstvo zbog toga. Možete me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, putem mobilnog (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili na Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *