Rano ujutru u 7:17h 30.juna 1908 godine, pojedini stanovnici Londona u Velikoj Britaniji, koji su se budili i kretali na posao mogli su da primete u daljini odsjaj nekakve ekplozije. Očevici kažu da je celo nebo bilo sjajno i blještavo. Tek par nedelja kasnije su saznali da se nikakva eksplozija nije dogodila u predgrađu Londona kako su provobitno mislili, već da se desila čak, zvučalo je neverovatno, u dalekoj Rusiji negde u Sibiru.

Zamislite onda, koliko je jaka bila ta ekplozija kada su njen odsjaj videli na drugom kontinentu.

Ovo ja karta trenutka eksplozije.

Kao što već znamo i događaji imaju svoju natalnu kartu iz kojih se može zaključiti zašto se nešto dogodilo i ko stoji iza nekog događaja. Ako se poznaje simbolika svega što nas okružuje onda je astrologija potpuno logična nauka koja će nam dati odgovore na mnoga pitanja. Kao prvo, Ascendent na 21 stepenu (stepen Strelca – inostranstvo) znaka Lava (svetlost) govori o tome koliko je ova eksplozija bila sjajna i jaka pa se videla čak u drugoj zemlji i na drugom kontinentu. Sunce se nalazi u 11. natalnom polju što je logično iz razloga što znak Vodolije predstavlja sve vrste eksplozija razornog karaktera a 11. Polje je prirodno polje znaka Vodolije. U ovoj karti je 11. Polje (eksplozija) veoma naglašeno jer se u ovom polju nalazi čak 6 planeta.

No, postoji nešto što je čudno. Sve ove planete su položene u znaku Raka, znaku koji predstavlja ljude i ljudsko delo, čak i Mesec koji predstavlja ljude se nalazi na 22 stepenu (stepen smrti, nešto jako opasno) znaka Raka (opasno za ljudski rod).

 Zbog toga se nikako ne uklapa pretpostavka da je meteor (Vodolija, Uran) eksplodirao iznad ovog područja koje je, kakva slučajnost, najnenaseljenija oblast na svetu. Kada su naučnici posle 20 godina došli na mesto ekplozije nisu našli nikakve ostatke meteora niti nešto slično.

Izražen znak Raka u natalnoj karti ovog događaja možemo povezati sa jednom slavnom osobom koja je takođe rođena u znaka Raka, koja je u to vreme bila u jeku svoje karijere, osoba koja u svom horoskopu, poput ovog događaja ima još 2 planete u znaku Raka. On je naš najveći naučnik, Nikola Tesla.

Ovo je njegova natalna karta (rektifikacija Nikole Stojanovića)

Uran (struja, izumi) se nalazi egzaktno na njegovom Ascendentu što je obeležilo njegov život u vidu mnoštva izuma bez kojih ne bismo mogli da zamislimo današnjicu. No, svaki astrolog će vam reći da se taj Uran (pronalasci, struja)  iz njegove natalne karte nalazi na fiksnoj zvezdi Algol (zvezda koja predstavlja nekakvo zlo i zlosutne događaje) što govori da je Tesla mogao da napravi, bez zle namere, nekakvo ubijito oružje koje može biti katastrofalno za celokupno čovečanstvo.

Postoje neki navodi da je eksperimentisao sa nekakvom spravom koju je smestio u zgradu predviđenju za rušenje. Kad ju je uključio, zgrada je počela da se trese, a stanovnici tog dela grada su se uplašili i uspaničili. Tesla je prekinuo taj eksperiment, a kasnije je tvrdio da je nastavio sa eksperimentom, mogao je da raspoluti Zemlju na dva dela! Baš tako nešto je mogao da donese Uran na Algolu da Tesla nije uništio sve skice i planove.

Da li je Tesla mogao da bude uključen u ovaj događaj u Sibiru?

Da. Skoro sve planete ovog događaja se uklapaju sa njegovim horoskopom a ako znamo da je Tungusku eksploziju izazvao čovek, onda je enigma rešena, mada će teško ikada biti potvrđena.

Treba istaći da se ova eksplozija nikad više nije ponovila ni jednom delu naše planete, a i kako će, kada više odavno nije među nama čovek koji je verovatno za nju i zaslužan.

Neke tajne možda je bolje da ostanu tajne i nedostupne čoveku. No, tek je stotinak godina prošlo od ovog događaja i ko zna kakvi nas izumi tek očekuju negde u budućnosti. Verovatno ih nismo ni svesni. A budućnost dolazi mnogo brže nego što zaboravljamo prošlost.

Ostaje nam samo da se zapitamo, da li će svaki naučnik u budućnosti uništiti svoj izum da bi spasao čovečanstvo i da li će neko drugi biti toliki čovek koliki je bio Nikola Tesla?

Više o ovom događaju možete pročitati na internet pretražičima. Istražujte, čitajte, donosi zaključke i pitajte ako vam nešto nije jasno, biću rada da izađem u susret.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *