Sportski događaji i takmičenja su tokom vekova evoluirala od gladijatorskih arena, preko mačevanja, do današnje forme takmičenja – sporta! Svaka sportska manifestacija ili takmičenje u astrologiji je predstavljeno znakom Lava, Suncem i 5. Poljem, ali ne i pojedinačno svaki sport. Tu već dolazi do razlika. Fudbal je opisan znakom Bika, odbojka znakom Blizanaca, tenis znakom Strelca, a sport u kojem je do poslednje sekunde neizvesno, sport u kojem najpre može doći do preokreta, sport u kojem najpre straduju živci kako igrača, tako i navijača, sport u kojem je naša zemlja jedna od najboljih – KOŠARKA, predstavljena je znakom Vodolije.

Ovo je prilika da sa par rečenica pokušam da objasnim zašto je košarka kao sport, predstavljena ovim znakom. Kao prvo, ovo je sport gde su igrači visoki, pretežno preko 2 m – a sve što je visoko ili vezano za visinu je predstavljeno znakom Vodolije. Potom, ovo je sport u kojem je do poslednje sekunde moguće promeniti rezultat – promena pod stresom – Vodolija. Neizvesnot do samog kraja – Vodolija. Nerviranje – Vodolija. Skokovi – Vodolija. Brzi preokreti i kontre od kojih se sastoji ova igra je takođe opisana znakom Vodolije.

Treba istaći da je veliki broj igrača rođeno u znaku Vodolije, poput našeg Vladeta Divca pa do najboljeg igrača sveta Majkl Džordana. A ako to nije slučaj, onda su ti igrači rođeni sa Ascendentom (podznakom) u znaku Vodolije, sa 10. Poljem (poljem uspeha) u znaku Vodolije ili sa izražnim Uranom u natalnoj karti, koji je prirodni vladar ovog znaka. U nekim slučajevima treba  obratiti i na planetu Saturn koja je suvladar znaka Vodolije. Baš taj suvladar govori ko je neprikosnoven u igranju košarke. Saturnom su u astrologiji opisani crnci od kojih se realno, i sastoji NBA liga,  ali je opisana i zemlja Srbija.

Dream team – Tim snova je možda najbolji naziv koji je mogao dobiti naš najljući rival jer je ovim imenom bukvalno otklonio sve moguće prepreke. Naime, planeta Neptun (snovi, dream) je egzaltirana (najbolje se oseća, najjače deluje) u znaku Vodolije (tim, team).

Naš tim pod nazivom „Plavi“ (plava boja je boja Vodolije) ili kada igra u plavim dresovima može da parira čak i boljima od sebe.

U genetskom horoskopu Srbije, polje uspeha (10. Polje) počinje na 2. Stepenu (najmoćniji stepen) Vodolije, što govori zašto smo mi talentovani za ovu igru i zašto ostvarujemo sjajne rezultate. U genetskom kodu nam je to predodređeno.

Nekima je zbog toga krivo.

Nama nije.

Za koji sport je vaše dete talentovano i da li postoje predispozicije da u tom sportu može biti i uspešno? Da li je to hokej? Sportsko klizanje? Boks? Rvanje? Plivanje? Tenis, Rukomet, Odbojka ili nešto deseto? Ukoliko želite da usmerite na pravi način vaše dete i da od njega dobijete maksimalne rezultate, zakažite konsultaciju na vreme. Dobro došli ste u svakom momentu. Pa i u poslednjoj sekundi.

Napravite preokret.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *