Poznato je da vazdušni znaci zodijaka prednjače kada je inteligencija u pitanju, mada ona često nije presudan faktor da li je osoba uspšena u poslu kojim se bavi ili da li je ostvarila nešto značajnije u svom životu. Za to je već potreban faktor sreće ili dobra pozicija ličnih planeta u natalnoj karti.

 Karte su promešane i podeljene nam na rođenju, a na nama je da iz njih izvučemo najbolje.

Blizanci, Vage i Vodolije su pripadnici vazdušnih znakova, mada ovoj inteligentnoj skupini može da se pridruži znak Device jer je njegov prirodni vladar Merkur (inteligencija), kao i znak Strelca koji u horoskopu opisuje visoko, fakultetsko obrazovanje.

U kartama inteligentnih ljudi mora da bude istaknut neki od ovih znakova, mada je možda znak Blizanaca jedan od najizraženijih. Takođe, prirodna polja natalne karte koja pripadaju ovim znacima mogu biti istaknuta – 3. Polje (Blizanci), 7. Polje (Vaga) i 11. Polje (Vodolija).

Evo par primera kako to funkcioniše. U pitanju su osobe koje su članovi Mense i čiji je kooficijent inteligencije na zavidnom nivou.

01 primer

U pitanju je karta američkog programera. Rođen je sa Ascendentom u znaku Blizanaca. Treba spomenuti da ovaj znak predstavlja kompijutere i IT stručnjake te je logično je rođen sa Ascendentom u Blizancima. Merkur, vladar Ascendenta nalazi se u 10 polju – polju uspeha. Sve planete natalne karte koje se nađu u 10 polju osobe govore da će osobe biti uspešna u oblastima u kojima deluje ta planeta. Potom, 4. Planete u prirodnom polju Vodolije (11. Polje) govore svoje, a Jupiter (planeta visokog obrazovanja) se nalazi u znaku Vage (inteligencija) te se upotpunjuje slika nadprosečno inteligentne osobe.

02 primer:

Peruanac, Tv agent. Rođen sa Ascendentom u Blizancima. Merkur, vladar Ascendenta se nalazi u 3 polju (polje Blizanaca, polje inteligencije) u kojem se, osim Merkura, nalaze još 3 planete. U znaku Vage, znaku koji je takođe zadužen za inteligenciju nalaze se 3 planete, a u Blizancima je smešten i Uran, planeta natprosečne inteligencije.

03 primer:

Američki prodavac nekretnina. Rođen je kao dupli Bik što govori na njegovu usmerenost ka matarijalnom, ka nekretninama, ali kako se vidi da je njegov IQ na zavidnom nivou? Vladar Ascendenta, Venera, smeštena je u znaku Blizanaca (inteligencija) a u ovom znaku smeštene su još 3 planete, a u 3 polju (polju Blizanaca) nalaze se još 2 planete.

Sad će se osobe rođene u znaku ili podznaku Blizanaca obradovati, ali treba istaći da svaki znak ima vrline i mane, a da Blizanci zbog velikog interesovanja za potpuno različite stvari rasprše svoje znanje i energiju i time, na kraju, postignu prosečne rezultate.

Da li inteligencija garantuje uspeh? Možda, ako se takmitičite u kvizovima znanja, popunjavate ukrštene reči ili igrate slagalicu. Ali, da li svoju pamet možete da unovčite ili da postignete veći uspeh i zabeležite ime kao inovator i time postanete poznati? Moguće, ako pratite uputstva vašeg 10. polja koje je često nepogrešiv pokazatelj kako postižete uspeh, ali tu enigmu mnogi neće uspeti sami da reše. Biće im potreban dešifrant zvezdane postavke neba u trenutku rođenja. Biće im potreban astrolog.

Zakazivanje tumačenja natalne karte na

mail:anarakovicccc@gmail.com,

mobilni i Viber:+381649031191,

Skype:ana.rakovic1

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *