Ovo je tema o kojoj se ne govori iako se svaka druga žena našla u sličnoj ili veoma rizičnoj situaciji koja sliči toj.

Ako ste majka ćerke uvek brinete gde vam je dete, da li je dobro, da li ju je neko napao i da li ima časne namere, da je neko nije napio, drogirao i potom silovao. To su najcrnje misli jedne majke tokom vikenda dok joj je ćerka negde u gradu. A da li u stvarnosti imaju razloga za brigu?

Ako znamo da na jedno prijaveljno silovanje dolazi 20 neprijaveljnih, onda ima itekako.

Svaka natalna karta je priča sebe, ali postoji jedno ustaljeno pravilo koje je vezano za znak Škorpije. Baš ovim znakom su predstavljene osobe koje su mnogo više aktivnije u seksu nego drugi ljudi.  Naime, ovim znakom je u astrologiji predstavljen seksualni čin, reproduktivni organi , porođaj, ginekolozi, otmice i silovanja.  Istaknut znak Škorpije, Ascendent u Škorpiji,  vladar Ascendenta u 8 polju (polje Škorpije), planete u 8 polju i u znaku Škorpije donosi veliku privlačnost a samim tim i povećava opasnost.

Na primer, kada je neka devojka podznak Škorpija ili ima Plutona u 1 polju, ona svesno ili nesvesno tako deluje na muškarce da oni kada je vide odmah pomisle na seks.  Takve devojke, čak i da se obuku odeću u stilu „zakopčna do grla“ uvek će biti seksipilne i privlačne suprotnom polu, a tada može nastati problem.

Evo primera kako to deluje u stvarnom životu.

Prva karta je karta žrtve silovanja od strane dvojica muškaraca koji su joj nakon toga potali glavu u bačvu sa vodom u nameri da je ubiju ali u tome, srećom, nisu uspeli.

Šta vidimo u ovoj karti?

Pošto se svaka analiza započinje od Ascendenta (podznaka) osobe i mi ćemo krenuti odatle. Njen Ascendent je u znaku Škorpije, znaku koji automatski govori da je muškarci video kao plen. Ali, sa ovim Ascendentom je rođeno puno ljudi na svetu. To nije jedini pokazatelj.  Znakom Škorpije vladaju dve planete – Pluton i Mars. Pluton je smešten u 9 polje – polje sreće, zbog čega je na kraju i ostala živa, a Mars, suvladar je smešten u 8 polje – polje Škorpije. Ovo je već povećava opasnost od silovanja za 50 posto. Dispozitor Marsa je planeta Mesec koji je smešten u znaku Škorpije u njenom 1 polju što je još jedan pokazatelj da je ovo moralo da se dogodi.

Ali da se vratimo na njeno 8 polje (polje seksa). Ono počinje u znaku Blizanaca, a ovaj znak ukazuje na nekakvu dvojnost, ovog puta, na 2 muškarca.  Takođe, njeno 8 polje i njen Mars koji ukazuje na nju samu se nalaze u znaku Raka, a ovaj znak opisuje vodu i sve vrste tečnosti. Tačno su mogli da je udave da nije imala sreće.

Ili drugi primer. U pitanju je karta osobe koju je godinama zlostavljao mamin dečko koji je živeo sa njima u kući. Sve je počelo kada je ona imala 13 godina.

Ova osoba, na primer, nije rođena u znaku i podznaku Škorpije, ali je rođena sa Ascendentom u znaku Lava, znaku koji predstavlja oca ili očinsku figuru u porodici, a to je, u njenom slučaju bio mamin dečko (ili nevečnani suprug kako bi ga mi nazvali).  Pozdnak u Lavu govori da je na kraju ona sve ispričala policijij (znak Lava) i da je to dospelo u javnost.

Ali kako se vidi da je žrtva?

Ona u svom 1 polju (ličnost) ima Plutona (silovanje). On u njenom horoskopu vlada 4. Poljem (suprug od njene majke).  U tom polju koje predstavlja njenog očuha ima nekoliko 4. Planete a samo polje počinje u znaku Škorpije. Treba istaći i da 4. Polje u horoskopu predstavlja samo kuću, porodicu i mesto stanovanja, što govori da se njoj silovanja dešavaju pod sopstvenim krovom, u samoj kući.

Kada pogledamo njeno 8. Polje (polje seksa) vidimo da ono počinje u znaku Riba (tajnost) a Neptun kao njegov vladar se nalazi u 3. Polju (polje Blizanaca – mladost) što govori da je sve počelo dok je ona bila devojčurak i na 12. Stepenu (stepen Riba – tajnost) zbog čega je ona godinama ćutala o ovom zločinu.

Ako se plašite za svoje dete ili sebe nemojte da paničite bez osnova. Proverite sa svojim astrologom da li može doći do takve situacije. Takođe, ako sumnjate na nešto slično, znajte da se sve može se proveriti uvidom u natalnu kartu žrtve ili mogućeg silovatelja.

Možete me kontaktirati  iz celog sveta na:

Mobilni (Viber, WhatsApp) – +381649031191

Skype- ana.rakovic1

Mail – astroregulus1@gmail.com

Dobro došli!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *