HOLLYWOOD, CA - JUNE 25: Michael Douglas attends the premiere of Disney And Marvel's 'Ant-Man And The Wasp' on June 25, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)


Glumačka profesija, poput mnogih ostalih, takođe ima svoju simboliku u astrologiji, kao i priču koja vam može biti interesantna.

Svi oni koji se bave glumom, bez obzira da li su u tome uspešni ili ne, opisani su znakom Lava.

Sunce koji je njegov vladar, mora da nosioca takve natalne karte obasja najsjajnijim zracima. Toliko jakim, da zaslepi sve ostale.

Osobe koje imaju priliku da tako nešto postignu u svojoj natalnoj karti moraju da imaju izražen Ascendent u Lavu, Sunce u 1 polju, Vladar Ascendenta u Lavu ili u 5. Polju (5. Polje – polje Lava), ali i znak Lava i Sunce u 10 polju (polje karijere i uspeh) kao pokazatelj da je osoba uspešna (10 polja) u toj oblasti (gluma – Lav).

Ovaj znak opisuje sve glumce, čak i one koji glume samo u pozorištu.

Tek tu dolazi do deljenja. Planeta Jupiter, Strelac i 9 polje opisuje one koji se bave filmom, a Merkur i znak Blizanaca one koji glume u serijama.

Amerika koja je centar filmske industirje je rođena sa Ascedentom u znaku Strelca koji označava filmove, a Holivud je njena kolevka.

Baš na Holivudskom bulveru slavnih, svaki veliki glumac i glumica ima svoju zvedu, uz podsećanje da je i naše Sunce zvezda a ne planeta.

Od gomile slavnih evo i jednog primera kako sve to funkcioniše.

Reč je o natalnoj karti Majkl Daglasa. On je rođen sa Ascendentom (podznakom) u Škorpiji. Reklo bi se, ništa bitno za ovu profesiju.

No, vladar njegovog Ascendenta, Pluton nalazi se u znaku Lava (gluma) u 9 polju (film) te je ovaj glumac stekao slavu na filmskom platnu. Treba istaći i da polje njegove karijere počinje u znaku Lava, sa Suncem (gluma) na najmoćnijem 2 stepenu (biti najbolji). Njegovo 10 polje predstavlja i jednog od roditelja, uglavnom onog koji ima veći uticaj na vaš život i koji se postavlja kao autoritet. U Slučaju Majkl Daglasa, njegovo 10 polje (polje oca) počinje u znaka Lava (otac) a isti znak opisuje i glumu, što govori da se njegov otac takođe bavio glumom.

Da li imate talenta za glumu? Da li bi vam prijale svetla pozornice ili biste se sve upropastili zbog treme? Da li možete da podnesete pritisak slave? Ako ste glumac, koje to filmove treba da glumite da biste ostvarili što zapaženije rezultate?

Da li to može da bude vaša zvanična profesija ili da se tome posvetite kao hobi?

Svi oni koji žele da saznaju odgovor, mogu to postići ukoliko zakažu termin za tumačenje svoje natalne karte.

Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *