Nedavno je, u jednom privatnom razgovoru, moja prijateljica rekla „Danas svaka žena može biti lepa“. Rečenica koja me je na trenutak zamislilia i otreznila.

 Nisu samo fotografije, Photoshop, razne foto – aplikacije i Instagram doprineli tome da sve žene izgledaju danas izgledaju lepo na fotografijama, ali moram da primetim da danas puno žena brine o svom izgledu, da se dosta vodi računa o tome šta se jede, koliko jede, drže se razne dijete, više nego ikad se trenira  u teretani, žene češće nego inače odlaze kod frizera, kozmetičara, šminkera, pedikira, manikira, rade se veštačke obrve, stavljaju se veštačke trepavice, nadogradnja kose, hijaluronom i botoksom se popravljaju nedostaci na licu, a ako ni  to ne pomaže onda se ide „pod nož“.

Najčešća operacija za koju se dame odlučuju je operacija grudi ili ugradnja silikona.

Nekad je takav potez poptuno opravdan, ali u većini slučajeva nije.  No, bez obzira na to, dame koje su povećale grudi imaju za to pokazatelja u svojim natalnim kartama.

Šta je potrebno da gledamo tokom  analize?

Grudi u astrologiji su opisane planetom Mesec i znaka Raka. I kada na ženskoj osobi prvo primetimo grudi, onda je to pokazatelj da je ta osoba rođena sa Ascendentom u znaku Raka, da ima Mesec u 1. Polju, da joj je Ascendent na 4 ili 16 stepenu, da joj je vladar Ascendenta u znaku Raka ili 4. Polju (polju Raka).

Takođe, o operaciji grudi govori i 8. Natalno polje. Ovo polje pripada znaku Škorpije koji uvek ukazuja na operaciju, a ako se u njemu nađe Mesec, onda je to pokazatelj da natus razmišlja da operiše grudi. Takođe, vladar 8. Polja položen u 4. Polje (polje Raka – grudi) ili Mesec na stepenu Škorpije (operacija) može da ukazuje isto.

Evo par primera kako to funkcioniše. Pridržavaćemo se proverenih natala kojima su svi dobro poznati. Naša folk pevačica Ceca Ražnatović je operisala grudi. Kako se to vidi u njenom horoskopu?

Ceca je rođena sa Ascendentom (podznakom) u znaku Škorpije. Ovaj znak automatski ukazuje na mogućnost nekakve operacije tokom života, ali i to da se Cece na plaši da korekcije na svom telu uradi hirurškim putem. U njenom 1. Polju (njeno telo) nalazi se planeta Mesec (grudi) u znaku Strelca (povećanje) i na 9. Stepenu (stepen Strelca – sada vreć preterivanje) tako da se Ceca odlučila za povećanja grudi ali je u tome i pretrala. Kao posledicu toga je imala zdravstvene probleme a to se vidi i kroz konjunkciju Meseca (grudi) sa Neptunom (zdravstvene poteškoće), tako da je ona posle izvesnog vremena morala ponovo na korekciju i smanjenje grudi.

Sledeći primer je Nataša Bekvalac. I onda je nedavno radila korekciju grudi, pa da pogledamo i njenu natalnu kartu i zašto se na to odlučila.

Nataša Bekvalac je rođena u znaku Vage što automatski govori da je to osoba koja voli da izgleda lepo i da je lepota ta kojom ona pleni ljude oko sebe. Rođena je sa Ascendentom u znaku Device, a Merkur, vladar Ascendenta se našao u znaku Vage (ulepšavanje) koji se nalazi u konjunkciji sa Plutonom (operacija).

Kada pogledamo Natašino 8. Polje koje opisuje operacije vidimo da se u njemu nalazi planeta Mesec (grudi). No, Nataša nije preterivala sa povećanjem grudi jer se Mesec nalazi na 10 stepenu (stepen Jarca – nešto minimalno).

I evo još jednog primera. U pitanju je glumica Pamela Anderson koju svi dobro pamtimo po impozantnom poprsju.

Pamela je rođena u znaku Raka, znaku koji opisuje grudi preko kojih je ona u stvari i postala zapažena. Iako ju je priroda obdarila sa lepim grudima, ona je vremenom pribegla i korekciji istih. Rođena je sa podznakom u Blizancima, čiji je vladar Merkur položen u znak Raka (grudi) na 20 stepenu (stepen Škorpije – operacija). Takođe, i njeno Sunce (uspeh) u Raku (preko grudi) je položeno na 8 stepenu (stepen Škorpije) koji ukazuje da se i ona opovrgla operaciji.

Ukoliko razmišljate o nekoj vrsti korekcije na svom telu ne bi bilo loše da se konsultujete sa svojim astrologom koji vam može predočiti najpovoljnije datume za određene intervencije koje planirate da uradite. Time ćete postići mnogo bolji efekat, oporavak će trajati dosta kraća a konačno, i vi ćete biti zadovoljni svojim izgledom.

Zakažite konsultacije porukom u inbox, mail:astroregulus1@gmail.com, Viber/WhatsApp/mob: +381649031191

Dobro došli!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *