Kako javljaju svetski mediji Kim Džong Unu je početkom meseca pozlilo nakon čega je, tačnije 12 aprila hitno operisan. Operacija nije uspela a sada i Kina šalje svoje lekare da pomognu Severnokorejskom lideru.

Američki mediji nagađaju da postoji mogućnost da je Kim Džong Un preminuo a Japan je objavio da Severnokorejski predsednik vegeterira nakon neuspešne operacije.

Iz priložene karte se može videti da je rođen u znaku Jarcu i podznaku Blizanaca. Merkur koji vlada njegovim Ascendentom se nalazi u konjunkciji sa Neptunom (bolest) i Jupiterom (prekomerna kilaža). Sve te planete se nalaze u njegovom 7. polju (polje Vage) što ukazuje na dijabetes ( šećer – Vaga).

Ali mediji navode da ga je srce izdalo. Kako se to vidi u njegovom horoskopu?

Sunce u horoskopu predstavlja srce i ono se u karti Kim Džong Una nalazi u 8 polju (polje Škorpije – operacija) a pošto je 8.polje i polje smrtne opasnosti baš toga može umreti. Dispozitor Sunca je Saturn (neuspeh) u Škorpiji (operacija). Koliko je ova operacija bila kritična možemo videti iz karte za 12.april ove godine gde se Sunce (planeta srca) nalazi na 22 stepenu Ovna (stepen smrtne opasnosti) i u kvadratu je sa Plutonom, planetom operacije što govori da ta operacija neće uspeti.

Ko bi mogao da ga nasledi ako nešto krene po zlu?

Ako pogledamo vrh njegovog 10 polja vidimo da se tu nalazi Mesec (žena) što govori da ga može naslediti ženska osoba. Potom, gledamo gde je smešten znak Lava (znak koji ukazuje na predsednika) i vidimo da njegovo 3 polje (polje sestre i braće) počinje u ovom znaku što govori da ga može naslediti neko od njih.

S obzirom da je njegov stariji brat ubijen, a da je drugi brat jednom prilikom putovao nelegalno u Japan i time lišen mogućnosti da bude predsednik, ostala je samo još sestra. Njeno ime je Kim Jo Džong.

Po svemu sudeći, japanske vesti su trenutno najrealnije. Kina je najverovatnije predlagala da on dođe kod njih na lečenje ali Kim je u toliko lošem stanju da ne može da putuje. Ova dva dana, zbog konjunkcije Sunca (srce) i Urana (udar) su veoma izazovni aspekti i ako ovo preživi može produžiti agoniju na još par meseci. Naime, iz karte njegove sestre se može videti da će Kim Džong Unu biti sve lošije.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *