Pozdrav svima!

Iza mene je neverovatna godina u kojoj sam napisala hrpu sjajnih astroloških tekstova čije tragove još možete pročitati na mom sajtu, družila se sa divnim ljudima koji su pohađali kod mene škole astrologije i upoznala mnoštvo interesantnih ljudi širom sveta. Nadam se da ste uživali u mom društvu deleći sa mnom svoje brige i tajne ili čitajući tekstove i astrološke savete koje sam vam davala iz dana u dan. Ako sam samo na jednu osobu pozitivno uticala i promenila joj život na bolje, meni je to dovoljno inspiracija da nastavim i u sledećoj godini istim tempom.

Znam da ste uvek bili tu i pratili moj rad i hvala vam na tome. Volela bih da i u budućnosti, ukoliko ste zadovoljni, podelite sadržaje koji vam se sviđaju ili d me preporučite svojim prijateljima, jer to je za mene najveća podrška.

Iako svi različiti, oni sa kojima sam se družila, pričala i sarađivala, imali su iste želje a to je da ova pandemija prođe, da pronađu ljubav svog života, vole i da budu voljeni, da se ostvare na poslu i imaju dovoljno novca za komforan život.  Sve to želim da vam se ostvari u nastupajućoj 2022 godini, ako nije do sada. I budite sigurni, i nova godina nosi određene dane koji su teški i izazovni, ali želim da ih bude što manje i da što kvalitetnije iskoristite Novu godinu jer samo je jedna 2022 godina i samo jedan je život pred nama.

Živi i zdravi bili i neka Vam je nazdravlje!

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *