Znate li koja je avionska nesreća odnela najveći broj žrtava do sada?  Bila je to katastrofa na Tenerifama u Španiji koja se dogodila 27.3.1977 godine kada su se na aerodromskoj pisti sudarila dva giganta, dva boinga 747 avio-kompanija KLM i  Pan Amerikan.

Da nesreća nikad ne dolazi sama govori i činjenica da se ni jedan od ova dva aviona nije trebalo naći na ovom aerodromu tog dana.

 Pan Am-ov avion je doleteo iz Los Anđelesa preko Njujorka, a avion holandskog KLM-a iz Amsterdama, a oba su išla na Gran Kanariju, drugo kanarsko ostrvo. No, taj drugi aerodrom je pretrpeo bombaške napade separatističke grupe pa je avio saobraćaj bio preusmeren na Tenerife.

Šta se dogodilo na aerodromu?

Pan Am-ov avion je bio spreman za poletanje, ali se ispred njega nalazio KLM-ov avion koji je trebalo dopuniti gorivom.  Dok se avion napunio gorivom, aerodrom je prekrila veoma gusta magla, što je druga nesrećna Stavka koja je krenula po zlu.

Loše vreme je značilo da nijedan avion ne može da vidi drugi, a kontrolni toranj vazdušnog saobraćaja nijedan od njih. Da zlo nikad ne dolazi samo je i činejnica da na ovom aerodromu nije bilo ni radara za praćenje aviona na zemlji.

Greške su se nizale jedna za drugom a nesreća je bila neminovna onog trenutka kada je holandski avion KLM počeo uzletanje smatrajući da je za to dobio odobronje od kontrolog tornja iako nije. KLM je udario u avion Pan Am-a donjim delom, prevrnuo se i zapalio poput buktinje jer je bio pun goriva. Iz ovog aviona niko nije preživeo. Dok je iz aviona Pan Am-a preživela samo 61 osoba uključujući pilota i kopilota. Ukupno je poginulo 538 ljudi.

Da li je karta trenutka tog događaja ukazivala na opasnost?

Kartu događaja tumačimo na sličan način kao i da je u pitanju sama osoba. I krećemo od samog Ascendenta.

U ovoj karti vidimo da je Ascendent ovog nemilog događaja na 8 stepenu Device. Upravo ovaj stepen je stepen Škorpije što ukazuje na mogućnost nekog lošeg događaja sa katastrofalnim posledicama. Merkur, vladar Ascendenta nalazi se na zlosutnom 18 stepenu i položen je u 8. polje (polje Škorpije) što upravo predstavlja isto – opasnost sa smrtnim posledicama. Merkur se nalazi u znaku Ovna (vatra, buktinja) zbog čega je došlo do velikog požara. U znaku Ovna u 8.polju – polju smrtne opasnost našli su još Sunce i Venera što je povećalo smrtnost. Dispozitor Merkura u Ovnu je Mars koji se nalazi u Ribama, znaku koji ukazuje na gorivo ali i maglu koja je nastala. Mars se nalazi na vrhu 7. polje, na drugi avion koji je stajao i koji se nije video od magle. Sudar je bio neminovan.

A šta ukazuje na grešku?

Ako pogledamo 12. polje – polje grešaka i propusta vidimo da ono počinje u znaku Lava, znak koji ukazuje na kapetana, što govori da je, u najvećoj meri, ovo bila njegova greška.

Šta je to u natalnoj karti što ukazuje na avion?

Avioni su predstavljeni Uranom, vladarom Vodolije a mi u ovoj karti vidimo Urana na 11 stepenu Škorpije – na stepenu egzaltacije ali u kvadratu (loš aspekt) sa Saturnom (prizemljenje, problem, pad) koji je uticao na to da dođe do ovakve nesreće.

Sad sigurno pitate da li se u natalnim kartama putnika koji su se našli u ovim avionima nagoveštavalo da će doživeti nesreću. Da, u to budite sigurni.

Ako vam kažem da su obojica pilota u svojim horoskopima imali Merkura (vožnja) u kvadratu sa Marsom (udar, nesreća) u skoro egzaktnim aspektima i da obojica imaju Marsa (udar) u kvadratu sa Neptunom (magla, greška) onda zaključujemo da slučajnost ne postoji.

Ova nesreća je promenila sve. Uvedeno je niz novih pravila koja se i dan danas koriste a engleski jezik kojim se holandski pilot skromnije služio je postao obavezan za sve pilote širom sveta.

Astrologija, kao što vidite, ima odgovore na skoro sva vaša pitanja a ukoliko kontaktirate svog astrologa možete saznati i mnogo više. Prava pitanja donose i prave odgovore koji će vam koristiti u budućnosti.

Ukoliko ste ljubitelj astrologije i želite da pohađete školu astrologije od februara meseca, javite se i rezervišite svoje mesto jer je broj polaznika ograničen.

Kontakt možete ostvariti putem E-mail-a:anarakoviccc@gmail.com, mob (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili putem Skype: ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *