Ništa nije neobično da se neka planeta nađe u retrogradnom hodu i retko ko od nas da nema ni jednu retrogradnu planetu u svom natalnu. Ono što treba da znate za retogradne planete je da se vraćaju da bi vam donele druge prilike ili šanse. A u zavisnosti od aspekata koje prave na vaše lične planete, mogu da deluje pozitivno ili negativno.

Mars je u astrologiji planeta akcije, volje, sposobnosti, posla, poslovnog entuzijazma ali često u horoskopu pojedinca ukazuje na troškove, neprilike, svađe i rasprave. U principu, kroz koje natalno polje nam tranzitira Mars, tu možemo da očekujemo nevolje i svađe.

U toku retrogradnog Marsa nije preporučjivo započinjati nove poslove, zapošljavati nove muškarce, započinjate nove svađe, sukobe ili ratove. Vojne akcije preduzete pod ovim tranzitom se mogu pokazati kao neuspešna. Nije povoljno kupovati mašine, oružje ili alate. Mogući su problem sa grejanjem ili isporukom energenata jer Mars predstavlja sva grejna tela. Izbegnite kupovinu špreta, pegle ili grejalica jer se mogu kvariti mnogo brže nego inače.

Na globalnom planu ovo je planeta koja ukazuje na proizvodnju, fabrike, gradnju, majstore, toplotnu energiju, oružje, rat i sukobe. A u retrogradnom hodu, Mars može ponovo da aktivira stare probleme i razmirice ili da nas vrati na sam početak nekog sukoba.

 

KAKO DELUJE RETROGRADNI MARS U VAŠEM HOROSKOPU?
Čitajte predikcije za vaš znak i podznak:

OVAN – Retrogradni Mars će jako uticati na vas jer je on vaš prirodni vladar. Može vam doneti poslovne zastoje i sputanost na poslu. Vremenski uslovi se mogu pokvariti i poremetiti vam planove. Nije povoljno za početke novih poslova već gledajte da završite one započete jer ćete samo u tom slučaju imati uspeha. Svađa u komšiluku. Problemi u saobraćaju.

BIK – Očekuju vas neplanski troškovi. Novac vam klizi kroz prste. Vodite računa da ne budete prevareni ili nasamareni tokom trgovine. Obratite pažnju na povećane troškove.  Svađa sa osobom sa sela.

BLIZANCI – Lako možete obnoviti stara neprijateljstva a taman ste se smirli i prešli preko nekih stvari a onda ste shvatili da niste trebali. Bićete dovoljno energični i imaćete volje da završite započete poslove. Vodite računa da se ne povredite prilikom treninga. Bićete ljudi sami ne sebe. Povreda.

RAK – Postoji izvesna neiskrenost u odnosu sa prijateljima. Niste zadovoljni tim odnosom i sada pokušavate da izbegenete određene ljude jer ne želite da budete viđeni u njihovom društvu. Bolovi u nogama. Tajni neprijatelji.

LAV – Radite na tome da stalno uvodite novitete na poslu jer ćete tako brže napredovati. Možete dobiti ponovo ponudu za jedno radno mesto. Imate novu priliku. Svađa sa prijateljima.

DEVICA – Očekuje vas obnova poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Mogućnost proširenja posla i njegovo unapređenje vraćajući nešto što vam se pokazalo kao ispravno. Ljutnja na šefa, direktora…

VAGA – Lako možete obnoviti jednu staru poslovnu saradnju. Neslaganje sa ljudima iz inostranstva zbog suprotstavljenih stavova. Partner vam popušta. Neprilikom tokom putovanja u inostranstvo.

ŠKORPIJA – Lako vam se može vratiti stari kolega na posao ili ako ste vi gazda, može vas kontaktirati stari radnik u želji da ponovo sarađujete. Izmirite zaostala dugovanja. Povratak nekih starih klijenata ili mušterija koje niste dugo videli. Pojačana seksualna aktivnost.

STRELAC – Pojavljivanje vaše bivše ljubavi može poremetiti odnose sa vašim sadašnjim partnerom i to morate povesti računa. Moguće je ponovo planiranje proširenja porodice. Predlog da posetite mesta na kojima ste bili. Ljutnja na partnera.

JARAC – Ukućani vas opterećuju sa dodatnim obavezama koje će pasti na vaša pleća. Uspešna obnova saradnje sa ženskim osobama. Ako ste planirali obnovu porodičnog posla, ne čekajte ni časka. Očekujte neprilike na poslu. Svađa sa kolegama.

VODOLIJA – Previše trošite na uživanje i društveni život ali u suštini za sve ono što vam donosi zadovoljstvo uopšte ne žalite. Igrajte igre na sreću. Možete biti ljuti na decu. Ljubavna svađa.

RIBE – Pravo je vreme da zavšrite sve započete poslove unutar kuće. Ako ste do sada to odlagali, krajnje je vreme da pozovete majstore. Problemi u kući. Porodična svađa.

 

Vaš astrolog

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *