Ovih dana Ženeva u Švajcarskoj je najčuvaniji grad na svetu. Tajne službe Amerike i Rusije su već odavno tu, spremajući potanko svaki mogući scenario. Ne sme ništa da se prepusti slučaju jer dva predsednika dve velesile treba da se sretnu po prvi put i razgovaraju o budućim bileteralnim odnosima dveju zemalja. Činjenica je da je situacija skoro kao u doba hladnog rata, da su pale i neke ružne reči novoizabranog predsednika Džozefa Bajdena na račun ruskog predsednika Vladimira Putina koji je izjavio da je ovaj ubica ali to nije ni izbliza problem kakav jeste to što su obe zemlje od nedavno izašle iz sporazuma o kontroli nuklearnog oružja. I to je generalno, najveći problem, posle ekonomoskih i finansijskih pitanja dveju zemalja, mada se o tome malo govori ali je to ono što je od suštinskog značaja za sve.

Od 15 do 17. Juna iznad Švajcarske počinje i zabrana letenja, što znači da ništa ne može preći preko neba te zemlje, a da tajne službe ne budu na vreme informisane.

Iako je zvaničan susret zakazan za 16 jun, činjenica je da će obojica predsednika već 15 juna u popodnevnim i večernjim časovima biti na istom mestu, što znači da već u to vreme može doći i do nezvaničnih susreta u četiri oka o Kojima javnost i na mora biti obaveštena.

I upravo aspekti za 15 jun ukazuju da je ovaj datum mnogo značajniji nego 16 jun jer će se većina stvari odgirati ovog datuma i pretpostavlja se, daleko od očiju javnosti. No, postovlja se pitanje, a to je nešto što sve zanima, kako će proći ovaj susret? Da će jedan od predsednika pokazati svoje slabosti? Ko će biti agresivniji u pristupu? Da li će se Bajden pokajati zbog svojih reči? Kome će biti neprijatnije i da li može doći do nekakvih probelama ili atentata?

Da da pravog susreta dolazi ipak 15 juna ukazuje Mesec u Lavu koji će se u utorak uveče naći na zadnjim stepenima ovog znaka prilazeći Regulusu, nekretnici koja ukazuje na najviši političku moć i vlast, dok u sredu (16.6) Mesec u Devici govori da će se razgovor voditi na nižim državnim strukturama i da će ovo biti dan kada se mogu potpisati neki sporazumi ili voditi diskusija o nekim sporednim temama.

Mars na 2 stepenu Lava govori da će oba predsednika želeti da pokažu koliko su uticajni i koliko je zemlja koju oni zastupaju bitna, pa će ovaj susret biti kao produžeci u utakmici gde će svako želeti da pobedi. Ego kod obojice će biti izražen, tako da ni jedan neće hteti da popusti u igri moći. Ulozi su se povećani i dalje se povećavaju. Dispozitor ovog Marsa je Sunce u dvojnom znaku Blizanaca što znači da obojica mogu izaći kao pobednici ili gubitnici. Pre će biti ovo drugo jer je i Merkur (planeta komunikacije, razgovora i pregovora) retrogradan što govori da se oni ništa neće dogovoriti i da će zahtevati dodatne konsultacije.

Kada je reč o sredi, 16. jun, cela priča će izgledati poput – tresla se gora, rodio se miš! Džozef Bajden će biti veoma nervozan i imaće agresivan nastup s obzirom da mu Mars pravi trigon na Ascendent. Osećaće se neprijatno a može i provlačiti određene pretnje u razgovoru.

Sastanak prati i egzaktan kvadrat Urana i Saturna koji pre ukazuju na još veće zahlađenje i nepremostive razlike među ovim zemljama. Spominjaće se i nedavni raskid nuklearnog sporazuma  i obnova istog ali za sada će sve ostati samo na rečima.  Na kraju, samo će potvrditi ono što znaju –  da su na ivici hladnog rata (a oduvek su i bili u njemu) i svi će se vratiti kućama praznih šaka i mekih obećanja.  I to će biti sjajno ako ostane na tome jer DŽo Bajden u svom horoskopu ima Marsa (planeta rata, neprijatljstva, agresije) na vrhu 12 polja što predstavlja Rusiju. Njegov pristup će biti agresivan a Putin, kao prava Vaga, će se postaviti kao pravi političar, smiren i staložen.

Aspekti ne ukazuju na mogućnost atentata ili na neke slične opasnosti.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *