Mesec u Jarcu govori da je vreme da budemo odgovorni prema sebi i drugima. Ovaj znak voli da ispuni dato obećanje pa ukoliko vam sada neko nešto obeća, nemojte da sumnjate da će to biti završeno. Možemo biti zatvoreniji nego obično, pa čak i nedostupni za druge. Lako može doći do pada raspoloženja a ponekad i do depresije. Mnogi će naići na osećaj bespomoćnosti ili nemaštine pa se, narodski rečeno, kaiš mora stezati.

Posvetite pažnju starijim osobama. Decu odvedite kod dede i babe a vi možete pronaći odmor i relaksirati se negde na planini.

Na ulici možete sresti puno ljudi koje niste videli “100 godina” i koji će vam vratiti uspomene na neko prohujalo vreme. Jarac živi od prošlosti i uspomena a samim tim ništa ne zaboravlja!

Ako vam je potrebno da danas obavite važan razgovor, tražite kakvo dopuštenje ili vam je potrebna usluga, postoje velike šanse da budete odbijeni.

PUN MESEC U JARCU donosi pad raspoloženja i kupovne moći.

Tokom utorka (12.7) negde u sredini dana osetićete radnu elan i energiju kojom možete završiti veći dao posla, pa čak i onaj fizički težak. Očekujte pomoć muškarca. Bavite se sportom. U večernjim časovima ćete imati osećaj da ne držite stvari pod svojom kontrolom i da ništa ne može da vam popravi raspoloženje.

U sredu (13.7) u jutarnjim časovima dolazi do nemogućnosti realizacije putovanja. Ne dužite u razgovoru jer druga strana nema vremena i žuri. Budite kratki i jasni. Tokom popodneva dešava se PUN MESEC U JARCU – Ovaj tranzit govori da je vreme da stavimo na pijadestal prave vrednosti. U narednih 28 dana dolazi do pada raspoloženja, kontakata sa starim poznanicima, simpatijama ili ljubavima. Čuvajte se karme. Veče može da donese nesigurnost ali i ljubomoru.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Ne snalazite se najboje na rukovodećim mestima.

BIK – Moguće je putovanje u inostranstvo.  Uspeh.

BLIZANCI – Imate podršku starije ženske osobe.

RAK – Ako ste u braku, može vas posetiti ženska osoba iz muževljeve (ženine) familije.

LAV – Loši odnosi na poslu. Prekovremeni rad.

DEVICA – Ljubavni kontakti. Planiranje proširenja porodice.

VAGA – Dešavanje unutar porodice a mogući su i planovi vezani za stambene promene.

ŠKORPIJA – Kraće putovanje koje vam neće prijati.

STRELAC – Očekujte dobitak za stare zasluge.

JARAC – Porodica će vas kontaktirati i obratiti vam se. Reagovaćete preemotivno. Teško vam se dešava da pustite suzu ali sada se to može promeniti. Teško vam je.

VODOLIJA – Jačajte svoju psihu. Lošije zdravlje.

RIBE – Možete biti ponosni na uspeh jednog prijatelja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *