Ovo nije običan tranzit Meseca kroz znak Bika jer nas sutra očekuje pun Mesec a usled toga dolazi i do pomračenje istog. Da je Mesec samo pun to bi mogli da protumačimo kao odličan događaj sa pozitivnim predskazanjem s obzirom da je Mesec u znaku svoje egzaltacije, ali ovako pomračen, može da ukaže na nešto loše. S obzirom da se sve dešava na 16. Stepenu – stepenu Raka možemo da očekujemo narednih Mesec dana period koji se može negativno odraziti na naše finansije, inflaciju i poskupljenja. Ovo pomračenje može da ukaže i na to da ćete imati finansijskih problema ili nepredviđene troškove pa povedite računa o tome. A pošto se pomračenje dešava sa Mesecom koji se nalazi u konjunkciji sa Uranom, neki ljudi mogu dobiti otkaz i ostati bez posla, boreći se za svoju egzistenciju. Naravno, pomračenje važi za ceo svet a ne samo za Evropu.

Pomračenje se dešava i prilikom izbora za kongres u Americi a ovo pomračenje će se najviše odraziti na samo stanovništvo koje može izvući deblji kraj i ukazati na nekakvo nezadovoljstvo.

Dalje, ovaj tranzit ukazuje da lako možemo izgubiti pronađeni mir, da pokušavamo da kontrolišemo sebe i držimo svoje reakcije pod kontrolom ali da nam to malo teže uspeva. Čak i oni najstrpljiviji mogu gubiti strpljenje.

Gledajte da odete negde u prirodu i uživate u čarima jeseni.

Ova dva dana nisu povoljna za počinjanje novih poslova vezenih za hranu i novac.

Otiđite na pijacu ili prodavnicu.

Tokom ponedeljka (7.11) i prvom delu dana ćete biti posvećeni domu i porodici. Kontakti sa majkom ili ženskim članovima porodice. Emotivnost.

U utorak (8.11) oko podneva nas očekuje spektakl aspekata ali i pomračenje Meseca. Računajte na to da nešto može poći neplanirano, pa se pripremite na takvu mogućnost. Posebno će dame biti napete, menjajući planove. Nije povoljan dan ni za šta, pa gledajte da svoje obaveze svedete na minimum. Sve što je važno, bolje odložite. Ljubavni i novčani problemi. Popodne i uveče očekujte nekakvo odbijanje, odlaganje ili pomerenja rokova.

Sreda (9.11) u prepodnevnim časovima donosi kontakte sa osobama koje ne simpatišete iz nekog razloga. Pritisak i manipulacija.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK (I PODZNAK) ?

OVAN – Vodite računa sa novcem, mogući su troškovi.

BIK – Možete biti preemotivni i videte problem tako gde ga nema. Suzdržite se.

BLIZANCI – Mnogi će zaboraviti na dogovor sa vama ili obećanje.

RAK – Mogući problem sa prijateljima.

LAV – Česte promene na poslu mogu loše uticati na vaše poslovanje.

DEVICA – Manji problemi prilikom putovanja u inostranstvo. Novac iz daleka kasni.

VAGA – Nije vreme za rešavanje nasledstva jer ćete pokvariti neke familijarne odnose. Ne zaboravite da uplatite račune.

ŠKORPIJA – Ovaj tranzit može da prouzrokuje probleme u braku. Zabrinutost za partnera.

STRELAC – Jedna osoba sa posla vas može izbaciti iz takta.

JARAC – Briga oko deteta. Emotivno nezadovoljstvo i razočaranje.

VODOLIJA – Pazite kome šta pričate. Ne razumeju vas svi.

RIBE – Dobitak koji očekujete može izostati.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *