Privuklo mi je pažnju jedno obaveštenje – Organizovano posmatranje zvezda iz teleskopa tokom 10 i 11. avgusta! I to za one koji ne poznaju astrologiju ne bi bilo ništa čudno, ali ako znamo da su zvezde u astrologiji predstavljene znakom Vodolije a da je tranzitni Mesec upravo ušao u ovaj znak, onda se sve logično uklapa. I kod smo kod zvezda i sam sportski klub “Crvena zvezda”, Zvezdara – Beogradska opština, zvezda, kao simbol komunizma, kao i sva imena poput Zvezdan, Zvezdana, su u astrologiji predstavljene znakom Vodolije.
Ovo je znak noviteta, novih ideja i promena. Očekujte nešto poptuno drugačije. A najbolje bi bilo da se okružite prijateljima ili osobama koje su na svoj pozitivan i luckast način pomalo lude kao i vi i provod će biti zagarantovan.
U nekim slučajevima možete osetiti napetost, nervozu ili unutrašnji nemir. Logično je da to budi strah od nepoznatog.
Proširite vidike. Promenite navike i uradite nešto drugačije ili na drugačiji način.
Eksperimentišite!

Tokom ove večeri (sreda 10.8) Mesec u opoziciji sa Venerom donosi vam nemogućnost da uspostavite veću bliskost sa voljenom osobom ili ća ona biti zauzeta nekim drugim planovima.

Četvrtak (11.8) u prepodnevnim časovima donosi srećne okolnosti. Ovo je tranzit koji vam garantuje da će sve ono što je novo imati mnogo jači odjek nego što ste to mislili.. Igrajte igre na sreću. Proširenje prijateljstva. Kasni večernji časovi nisu povoljni i donose moguće neprilike.

U noći između četvrtka i petka (12.8) možete se osećati loše, nemirno spavati ili biti pod nekakvom tenzijom. Ove noći se dešava PUN MESEC U VODOLIJI. Zbog nepovoljnih aspekata koje Mesec ove noći pravi očekuje nas narednih 28 dana pun sukoba, neprijatnosti, promena, tenzija u odnosima, bezkompromisno ponašanje, buntovništvo i pobuna naroda. Ovaj tranzit nije povoljan ni za one delove sveta gde se ratuje jer može da proširi sukobe, pojača bombardovanja, smanji diplomatiju. Problem sa strujom i elektranama.

U petak ujutru Mesec u konjunkciji sa Saturnom (12.8) donosi odbijanja i odlaganja. Loše raspoloženje.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Ako vam se neko najavio, verovatno će taj neko odložiti susret ili dolazak.
BIK – Prijatelji su vas se uželeli i sa njima ćete provesti lepe trenutke.
BLIZANAC – Iskoristite naredna dva dana za sticanje boljeg ugleda u poslu kojim se bavite. Sada su mnogi pogledi uprti ka vama.
RAK – Moguće je putovanje u inostranstvo ili kontakti sa osobom iz daleka.
LAV – Preko partnera možete saznati nešto novo. Moguća je zajednička poseta prijateljima.
DEVICA – Pod stresom ste. Pronađite način da se relaksirate. Promenite pristup poslu ili razmislite o novitetima.
VAGA – Mesec u vašem 5 polju donosi vam ljubavna dešavanja. Moguć je izlazak sa prijateljima. Neke ljubavne veze se mogu prekinuti.
ŠKORPIJA – Dešavanja unutar porodice. Mogući su gosti u domu.
STRELAC – Moguć je manji dobitak. Vodite računa da budete iskreni.
JARAC – Napravite novi razmeštaj u domu. Moguć je manji dobitak.
VODOLIJA – Kontakti sa prijateljima i novim poznanicima. Nove ideje.
RIBE – Mogući su ljubavni problemi i nezadovoljstvo koje će uticati na vašu psihu. Ipak, izbegavajte tabalete sa smirenje i druge narkotike.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *