POVOLJNO

Ovaj tranzit nam donosi uspeh ako budemo uporni. Naoružajte se strpljenjem, nemojte nikoga požurivati i videćete fantastičnu promenu. Znak Jarca ukazuje na mudrost koja je bliža starijim ljudima nego mladima u zanosu strasti. Upravo zato bi trebalo da razmislite pre nego što nešto kažete ili odreagujete. Mesec u Jarcu je povoljan za obnovu kontakata, saradnju sa starim kolegama a vreme možete provesti u društvu starijih osoba a deca mogu posetiti babu i dedu. Proverite svoj posao pre nego što ga konačno plasirate. Prekontrolišite ono što ste uradili.

NEPOVOLJNO

Mogući su zastoji, kašnjenja i odlaganja. Putovanje će trajati duže nego obično. Povećena kontrola u gradskom saobraćaju. Inspekcije i kontrole na poslu. Odbijanje.

LJUBAV

Može vas privući uzdržanost drage osobe ili njeno odbijanje. Da je sve jednostavno, ne bi vam bilo zanimljivo. Neki mogu osetiti da ne dobijaju dovoljno partnerove ljubavi. Susreti sa nekim koga znate odavno.

ASPEKTI

U ponedeljak (3.4) možete s razlogom odložiti neke od obaveza ili vam mogu reći – dođite ponovo za par dana. Potom ćete osetiti uticaj PUNOG MESECA U JARCU. Uspeh u započetim poslovima. Obnova stare poslovne saradnje. Srećne okolosti preko starije ženske osobe. Staloženost i istrajnost. U večernjim časovima može doći do odlaganja jednog razgovora ili putovanja.

Utorak (4.4) u prepodnevnim časovima dobitak koji očekujete se može izjaloviti. Promena i iznenađenje na koje niste računali. Tokom popodnev moguć je zastoj u poslu. Muškarac može biti ljubomoran ili zavidan.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Ako niste završili posao bolje je da smislite neki valjan razlog nego da istupate polovično. Obraz se gubi jednom.

BIK – Ovaj tranzit će vam dati snagu i vratiti želju da se borite za svoje ideale.

BLIZANCI – Jedna osoba vam može vratiti stari dug.

RAK – Partner vam se nameće na suptilan način i na kraju sve bude po njegovom a da to niste ni primetili.

LAV – Nećete se osećati najbolje. Neki Lavovi mogu imati nedovršenih poslovnih obaveza.

DEVICA – Prijaće vam ovaj vikend jer ćete uspeti da ostvarite ono što ste zamislili. Ljubavno udvaranje.

VAGA – Ne možete da sakrijete svoje zabrinutost. Poseta.

ŠKORPIJA – Mogućnost kraćeg putovanja. Jedna osoba razmišlja o vama.

STRELAC – Stiže vam manji dobitak.

JARAC – Pripremite se na to da budete čvrst oslonac drugim ljudima koji ovih dana brzo menjaju mišljenje.

VODOLIJA – Znate da pravite grešku.

RIBE – Prijaće vam društvo starijih ljudi koje smatrate prijateljima.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *