Dok Mesec prolazi znakom Blizanaca treba da iskoristite dan za učenje, čitanje, pisanje, trgovinu i kraća putovanja. Ako ste pisac, pišete reklame i propagandni materijal,  bavite se novinarstvom ili poslujete preko interneta, ovo za vas može biti plodonosan period jer će vam mašta i ideja dolaziti poput bljeska. Vi samo  treba da budete spremni da je uhvatite i iskoristite.

Ovaj znak je idealan da nešto oglasite, prodate ili kupite. U obzir dolazi i robna razmena. Pravo je vreme da nešto pazarite a nema ograničenja da li je to uživo kupovina ili online. Ovaj znak predstavlja poštu,dostavu i pakete, tako da će svi oni koji rade u ovom sektoru imati pune ruke posla.

Bez obzira čime se bavite, razmislite o marketing i promociji onog što radite. Osmislite strategiju koja vam može doneti još više posla i povećati obrt, posebno u trgovini.

Na privatnom planu, ovo je tranzit koji će povećati kontakte među najbližima, bratom, sestrom i rođacima. Mlađe osobe će biti aktivne, kao i deca iz porodice. Razgovori i posete.

Tokom utorka (6.12) u večernjim časovima, Mesec u povoljnom aspektu sa Jupiterom donosi srećne okolnosti i prijatne kontakte sa ljudima iz okruženja.

U sredu uveče (7.12) možete biti nervozniji a dame svadljivije. Izbegavajte praznu priču.

U četvrtak (8.12) rano ujutru nas očekuje PUN MESEC U BLIZANCIMA. Ovaj Mesec je povoljan za početak posla, za dame koje žele da se bave po pitanju sporta ili koje žele da izgube kilograme, povoljan je za veliko raspremanje kuće i teže fizičke poslove u kući (da prebacite teže predmete sa jednom na drugo mesto i sl) ali u svim drugim slučajevima je nepovoljan. PUN MESEC U KONJUNKCIJI SA MARSOM donosi svađe, porodične rasprave koje se mogu završiti fizičkim napadom, može da donese svađe ili neprilike sa komšijama, probleme sa automobilom, manje štete ili kvarove na automobilu  ili uređajima a i narod će biti napet, nervozan i svadljiv te će svoje frustracije iskazivati na društvenim mrežama. Ovaj PUN MESEC može da uzrokuje i ratne probleme u kritičnim područijima.

Problemi su mogući sa decom i najmlađima.

ZA NAJTAČNIJE PROGNOZE ČITAJTE PREDIKCIJE ZA ZNAK I PODZNAK

OVAN – Idite peške. Ne morate svuda baš prevozom. A i zdravije je.

BIK – Dobitak preko posla. Troškovi u kući.

BLIZANACI – Neki od vas mogu imati porodičnih problema ili kvar u kući.

RAK – Neki se neće osećati dobro. Prekontrolišite grudi kod lekara.

LAV – Prijatelji vas nekad mogu frapirati svojim ponašanjem. Neodobravate svaki njihov postupak.

DEVICA – Očekuje vas poslovni uspeh ali imaćete i konkurenciju.

VAGA – Izbegnite putovanje u inostranstvo.

ŠKORPIJA – Nije vreme za rešavanje pitanja novca, kredita ili zajmova. Budite strpljiviji.

STRELAC – Partner ima podršku svoje porodice i svađa može nastati upravo zbog njihovog mešanja.

JARAC – Očekuje vas poslovni uspeh.

VODOLIJA – Nešto novo se događa na ljubavnom planu. I loše emocije mogu biti dobre i pokrenuti vas.

RIBE – Uspešno ćete rešiti jedan problem.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *