Saturn je planeta koja vlada znakom Jarca. Poznata je još kao veliki učitelj a da bi došli do mudrosti koju ova planeta nosi, mogu proći godine i godine. Neki, na kraju, ne shvate šta je to on od nas tražio, pa za takvu osobu kažemo “Eto, ima toliko i toliko godina a nikako da nauči”.

U principu ovaj znak i ova planeta su loši jer donose određene poteškoće, probleme, barikade, zahladnele odnose, pogrešne trenutke, odbijanja, tešku kob, siromaštvo, umanjenja, pesimizam i depresiju. I upravo gde se ovaj znak nađe u našem horoskopu ili gde se nađe planeta Saturn, možemo da očekujemo probleme. Upravo na tim poljima smo najosetljiviji i najslabiji, te je potrebno da se u tim segmentima dajemo mnogo više, da konstantno vežbamo, usavršavamo se i radimo na to da uklonimo sve ono što nas čini slabim. To je polje gde nas je najlakše uvrediti i zbog čega najpre možemo izgubiti obraz. Sreća je, ako vam je  Saturn u dobrim aspektima sa ostalim planetama u natalnoj karti pa ima nade da se nešto od toga ispravi i ublaži. Naravno, tako nešto nećemo uspeti preko noći jer je ova planeta raspolaže vremenom i ispisuje istoriju, tako da ponekad mogu proći godine dok ne otklonimo svoje mane koristeći ih sada za sebe i svoje potrebe. A često to može biti 7 ili više godina.

10 polje u našim natalima je  prirodno polje Jarca a često za njega vezujemo naša najveća dostignuća i našu karijeru. No, i naše karijere se vezuju za jedan dugotrajan proces jer ne nastaju preko noći. Na uobličavanju našeg uspeha radimo godinama da bi u jednom trenutku ostvarili uspeh. Saturn i znak Jarca nas uče da je potrebno puno vežbe, rada i discipline da bi se postigli najzapaženiji rezultati. Još niko nije uspeo u životu ne radeći ništa.

Ako vam je 1 polje u znaku Jarca ili imate Saturna u 1. polju često možete biti nezadovoljni svojim izgledom ali vremenom ćete prihvatiti sebe, pa se čak možete i prolepšati. Uostalom Saturn je egzaltiran u znaku Vage, znaku lepote, pa ima puno pripadnika ovog znaka ili podznaka a koji su veoma privlačnom izgleda. Uostalom i sam Saturn je najlepša planeta našeg sistema zbog pristenova koji je ukrašavaju. Elem, osim izgleda, ova planeta može doneti natusu depresiju, manjak optimizma i osećaj da nemate sreće a uglavnom, kako zračite tako i privlačite.

Ako vam je 2 polje u znaku Jarca ili tu imate Saturna vaše finansije mogu biti u problemu a postoje i određeni strahovi da ostanete bez novca. Nećete se dobro osećati u ruralnim sredinama. Padate u depresiju kada vam je novčanik prazan.

Ako vam je 3 polje u znaku Jarca ili se u njemu nalazi Saturn možete očekivati probleme u komunikaciji sa ljudima, kvarove tehničkih uređaja, zastoje i probleme na putovanjima. Loši odnosi su mogući sa bratom, sestrom, rođacima i komšijama. Teško detinjstvo. Slabije učenje zbog čega morate neprestno vežbati i ponavljati gradivo.

Ukoliko vam je 4 polje u znaku Jarca ili se u njemu nalazi Saturn možete večito biti nezadovoljni izgledom vašeg doma ili odnosima u porodici. Možete se stideti svog porekla. Ne prija vam kada previše vremena provodite u kući jer odmah postanete depresivni.

Ukoliko vam je 5 polje u znaku Jarca ili se u njemu nalazi Saturn možemo reći da ne umete da se igrate ili zabavljate. Previše ste stisnuti i nikako ne umete da se opustite. Nikada nemate dovoljno za letovanje a kada imate novca, onda nemate vremena. Pogrešan izbor partnera i nakon par godina se možete stideti što ste bili sa ovim ili onim u vezi. Deca vam zadaju veliki problem i brinete.

Ukoliko vam je 6 polje u znaku Jarca ili se u njemu nalazi Saturn s godinama možete dolaziti sve teže i teže do posla a u isto vreme i sve više odusustvovati zbog posla zbog bolesti. Neki mogu biti neodgovorni ali imati jako teške odnose sa kolegama.

Ukoliko vam je 7 polje u znaku Jarca ili se u njemu nalazi Saturn vaša bračna idila se posle izvesnog vremena može pretvoriti u obavezu koju imate prema partneru a očekujte i puno odricanja da udovoljite voljenoj osobi. Često ćete imati osećaj da vas partner sputava i zbog njega možete biti depresivni.

Ako imate 8 polje u znaku Jarca ili vam se ovde nalazi Saturn vaš seksualni život može biti lošiji nego kod drugih osoba ili ćete ređe imati odnose tokom života. Frustracije na tom polju a ukoliko duži vremenski period nemate odnose možete postati depresivni. Problemi zbog poreza, kredita i dugova.

Ako vam je 9 polje u znaku Jarca ili vam se tu nalazi planeta Saturn, onda vas u životu očekuju problem u inostranstvu ili sa strancima. Teško dolazite do vize druge zemlje a moguć je i neuspeh daleko od rodnog kraja. Problemi su mogući i na studijama. Izbegavajte igre na sreću.

Ukoliko vam je 10 polje u znaku Jarca ili se tu nalazi planeta Saturn to može da ukaže da vas autoritet nipodoštava i neprestano kritikuje. Pazite da ne doživite nekakvu aferu koja vam može narušiti ugled i status u društvu.

Oni koji imaju 11 polje u znaku Jarca ili se tu nalazi planeta Saturn imaju izazovne odnose sa prijateljima. Ovo polje predstavlja i sva udruženja, pa nije preporučljivo da se uključujete u stranke jer vam vaše opredeljenje može doneti negativne poene.

I na kraju, svi oni kojima je 12 polje u znaku Jarca ili se tu nalazi planeta Saturn se plaše da drugi ljudi ne otkriju njihovu prošlost koju bi najradije zaboravili. Ove osobe teško dolaze do pomoći a život ih često stavlja na velika iskušenja. Osobe su često problematične prirode. Ova pozicija donosi i lošije zdravlje i neprilike sa lekarima.

Ovo je predstavljenje samo malog delića astrološke slagalice koja vam može dati odgovore na neka pitanja posebno ona “a zašto se to baš meni događa?” Svako od nas negde u svojoj natalnoj karti ima ovaj znak i ovu planetu što ukratko znači da ne postoji osoba koja nema nekakvih problema i ne postoji osoba koju nema slabih tačaka i koju ne možete uvrediti.

Na kraju, treba prihvatiti svoje slabosti i raditi na njima. Iskustvo kaže da upravo kada počnete da radite na njima, vi ste nadomak uspeha. Zato, priznajte svoje slabosti i poradite na tome da ih ispravite.

Naravno, vaš astrolog vam može dati sjajne savete i olakšati vam taj put, pa ukoliko želite da zakažete konsultaciju to možete učiniti putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) +381649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *