Ostaće zapamćena kao princeza koju su svi voleli dok je ona volela svoj narod. Dobrotvornim radom želela je da nadomesti sve ono što joj je falilo u braku koji je samo na početku ličio na bajku. Jula 1981 godine udala se za britanskog princa Čarlsa, time postavši Dajana princeza od Velsa.

Bračna sreća nije dugo potrajala jer princeza Dajana još na početku braka nije mogla da se nosi sa svim pravilima i protokolima dvora. Sve je želela da radi malo drugačije od pravila zbog čega se sve više sukobljavala sa svojim suprugom, princom Čarlsom koji se zbog toga sve više okretao Kamili Parker s kojom je bio u tajnoj vezi.

Dajana je rođena u znaka Raka i sa podznakom u Strelcu. Kao jedna Račica ona je bila preosetljiva jer je osećala svaku promenu u raspoloženju svog supruga zbog čega se postepeno udaljavala od njega shvativši da više nije voljena. Postala je depresivna a više puta je pokušala i da se ubije. Šta je to u njenoj natalnoj karti što joj nije dalo mira?

Iako je rođena sa Ascendentom u znaku Strelca, znaku koji označava visoke položaje i bogatstvo, vladar Ascendenta Jupiter u znaku Vodolije u njenom 2. natalnom polju kaže da joj bogatstvo i visok položaj nije doneo sreću.  Naime, Vodolijama prioritet nije novac i bogatstvo. Ali ono šta ovaj znak zanima je moderan način razmišljanja i sloboda odlučivanja a Dajana to nije imala u svom braku. Znak Vodolije, ne voli da igra po pravilima. Često ih krši i modernizuje vreme u kojem se nalazi. I baš to je ono što je prvo zasmetalo Dajani. Jednostavno se nije uklopila a verovatno je i sama naučila, s obzirom da potiče iz ugledne porodice, da ima potpunu slobodu odlučivanja i nezavisnost.

S obzirom da joj je vladar Ascendenta Jupiter u znaku Vodolije (znak samobustva) čiji je dispozitor Uran smešten u 8. polje (polje Škorpije – smrt) to govori o njenoj težnji da sama sebi prekrati muke jer očigledno nije mogla da se drugačije bori protiv svega niti da na drugačiji način pokuša da utiče na svog supruga.

Potom, suvladar njenog 1 polja koji takođe ukazuje na njenu ličnost je Saturn koji se nalazi u njenom 1. polju što govori o promenama u njenom raspoloženju i o sklonosti ka depresiji (Jarac, Saturn).

Šta je to u njenoj natalnoj karti ukazalo na razvod braka?

Vladar Ascendenta Jupiter u znaku Vodolije (znak razvoda i raskida) doneo joj je razvod i slobodu iako to nije uobičajeno za plemstvo.

Kako se vidi da je pripadala kraljevskoj porodici i da joj je muž budući kralj Britanije?

Vladar Ascendenta je Jupiter na 5. stepenu (stepen Lava – plemstvo, kraljevska porodica) i to joj je donelo život u takvom okruženju dok Sunce (simbol kraljevstva) u njenom 7 . polju (polje partnerstva) govori da je njen suprug veoma uticajan.

A kako se vidi njena rana smrt?

Sa Jupiterom u Vodoliji i njegovim dispozitorom u 8. polju (polje Škorpije) ona je bila u životnoj opasnosti zbog brze vožnje (Vodolija).  Potom i Mesec u Vodoliji koji je vladar njenog 8 polja ukazuje na isto.  Osim toga, u njenom 8 polju (polje smrti) se nalaze još dve planete Mars i Pluton što govori da u trenutku nesreće ona nije bila sama. Kombinacija ovih planeta ukazuje i na partnera islamske veroisposvesti (Mars – muškarac, Pluton – islam) koji je tom prilikom poginuo.

Potom, gledamo i njeno 3 polje polje putovanja. Vidimo da ovo polje počinje na lošem 18 stepenu (stepen sa negativnim predskazanjem) Riba (zavera) i sa vladarem ovog polja Neptunom na 8 stepenu Škorpije (smrt, ubistvo). Neptun (noć) u Škorpiji (smrt, tunel) ukazuje i na smrt koja se dogodila tokom noći ali i u tunelu. Zbog znaka Riba i Neptuna njena smrt je isplanirana a po kartama najviših članova kraljevske porodice se može zaključiti i ko je dao poslednju naredbu.

Kao divna i brižna majka, što dolikuje svakoj ženi rođenoj u znaku Raka, ostaće upamćena od svoje dece ,prinčeva Vilijama i Harija. Kao princezu mekog srca pamtiće je Velika Britanija i ceo svet a  njen duh će se poput zastave vijoriti iznad britanskog dvora i opominjati da snovi jedne princeze ne moraju uvek biti ružičasti.

Zainteresovani za tumačenje i analizu natalne karte mogu me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, na mob. (Viber&WhatsApp) +381649031191, Skype:ana.rakovic1


Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

  • Ja sam rak-strelac sa Marsom u Devici u devetom polju i Mesecom u Vodoliji umetnute u drugoj kuci i saturnom u ribama. Meni je vladar prvog otišao u 12 polje strelca tako da nikad nisam pomišljala na samoubistvo iako sam bila sklona depresijama bas zbog te izolovanosti u 12 polju. Inače veoma rasuta natalna karta sa neusaglašenim djelovima,vazduh-zemlja,voda.Tricky što bi rekli Englezi pa može da izazove polarizaciju ličnosti i zbunjenost u nekim njenim nivoima. Daleko bilo sve ovo,samopovređivanje i varanje od strane muža. Ja sam srećnik što se tiče ovoga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.