Ova priča počinje pre 2 nedelje, kada sam u toku svog slobodnog vremena gledala jedan  istorijski film ili bolje rečeno, film na istorijsku temu. Snimali su ga Rusi koji se pokazuju kao sve bolji u filmskoj produkciji.

Ovaj je pokazao da se sa efektima može nositi sa američkom konkurencijom. Reč je o filmu „T34“. Filmu o čuvenom ruskom tenku koji je, po nekim mišljenjima, doneo pobedu u 2. Svetskom ratu.

Nakon odgledanog filma, odmah sam krenula da istražujem i da iščitavam podatke na internetu o tenku, njegovom tvorcu, pa stigoh i do čuvene bitke kod Kurska, najvećoj tenkovskoj bici svih vremena. Istraživanje je normalno ponašanje za jednog astrologa, jer znanje koje ima nije konačno, a nešto novo se može naučiti samo ako se prate datumi, natalne karte za određeni dan ili osobu. Čak i najmanja pojedinost za njega je podatak koji mu može dati određenu sliku i astrološku informaciju. Slike se kasnije nižu u jednu celinu.

No, da se vratimo Kurskoj bici. Na Wikipedijinoj stranici na srpskom jeziku, u desnoj koloni stoje 4 imena ruskih generala koji su tada komandovali jednoj od najvećih bitaka 2. Svetskog rata. Redom, jednom po jednom gledala sam datume rođenja.

Georgij Žukov – rođen u znaku Strelca

Konstantin Rokoskovski – rođen u znaku Strelca

Nikolaj Vatutin – rođen u znaku Strelca

I Ivan Konjev – jedini rođen u znaku Jarca. Ali ima jedna caka. Konj je u astrologiji predstavljen znakom Strelca, te je zbog prezimena i on imao energiju Strelca.

Zašto je ovo sve bitno?

Strelac pripada skupini vatrenih znakova. Osim njega tu spadaju Ovan i Lav. Sva tri znaka predstavljaju vojsku ovim redom. Ovan je vojnik ili vojnik nižeg reda, Strelac je general ili drugi visoki čin, a znak Lava predstavlja predsednika, kralja ili cara koji izdaje glavna naređenja.

General se teško postaje, ali u svemu tome i sama sreća mora da prevagne i da pomogne da se dođe do te pozicije. Sam znak Strelca i njegov vladar Jupiter označavaju sreću koja nekad može biti presudna. A u  ratu sve je oružje. A faktor sreće je najveći.

A koliko im je pomogao tenk „T34“?

Odgovor na to pitanje daće nam natalna karta njegovog konstuktora, čuvenog Mihail Koškina. Nepoznato je vreme njegovog rođenja, ali i bez toga saznaćemo dosta.

Gle čuda, i on je rođen u znaku Strelca i sa  još dve planete u ovom znaku. Ovo je još jedan srećni teg na klackalici rata. Ali šta predstavlja tenk u natalnoj karti? Koja je njegova simbolika?

Tenk je prevozno sredstvo – Merkur, sa oklopom – Saturn, Jarac, za sve terenske uslove (Saturn, Jarac). U istoj simbolici danas su pravljena sva terenska vozila i džipovi (koji su jedini sposobni za putovanje po planinskim predelima – Merkur u Jarcu). Pošto je Mars (oružje) egzaltiran u znaku Jarca (tenk) on je i naoružan i ne predstavlja samo puko sredstvo za prevoz.

Merkur Mihaila Koškina se nalazi na najmoćnijem 2. Stepenu Jarca. Neko me je nedavno pitao zašto je ovaj stepen toliko moćan i šta to predstavlja. Odogovorila sam da ovaj stepen uglavnom imaju veliki inovatori u svojim natalnim kartama. Danas predstavljam pravi primer kako to deluje. Merkur (prevozno sredstvo) na 2 stepenu (najbolji) Jarca (tenk). A šta je bolje od najboljeg?! To što se njegov Merkur nalazi u sekstilu sa Jupiterom, planetom dugotrajnosti, dalekih putovanja (ovaj tenk je na kraju stigao u Nemačku) i svetske slave. Ovaj Jupiter je toliko dobro došao da podrži ovaj tenk na putu ka večnosti, nešto poput Božijeg blagoslova.

Rusija je rođena u znaku Riba, znaku koji predstavlja veru i pravosljavlje, a Bog se više puta stavljao u zaštitu ove zemlje. Možda je i tada s namerom poslao ovu petorku u jednu priču koja donela pobedu i večnu slavu.

Da li možete steći viši čin u vojsci i? Da li poznajete nekog generala iz vašeg okruženja? Ako imate Jupitera u 4. Polju ili znak Strelca, možda je baš neko iz vaše familije imao visok vojni čin, a samim tim i vi imate geneteske predispozicije za tako nešto. Da li poznajete nekog generala iz vašeg okruženja? Možda je to otac vaše drugarice? Ili vaš komšija? I ako ga poznajtete, pošaljite vaše podatke, pa ćemo konkretnim primerom upotpuniti ovu priču i na pravi način pokazati kako funkcioniše astrologija.

Da li sada počinjete da verujete u ovu nauku? Da li shvatate njenu čudesnu moć? Da li ste znali da generali Pentagona više ne započinju napad bez konsultacije astrolog? Datumi su unapred pripremljeni. Oni ništa ne prepuštaju slučaju, a vi?

Možete me kontaktirati na putem poruke, na mail:anarakoviccc@hotmail.com ili Viber:+381649031191

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *