Šta to vraća neke ljude u naš život kada smo već jednom rekli da je kraj i da nećemo više nikad da ih čujemo, vidimo, sretnemo? I zašto se to dešava? Da li  život nastoji da nas nauči nešto što onomad nismo prihvatili kao lekciju, pa nam vraća još jednom tu osobu u naš život kako bismo utvrdili gradivo i izvukli nekakvu pouku iz svega toga?

U ljubavi najviše boli rastanak i razumljivo je da vas nakon toga najviše intresuje da li ćete se pomiriti s bivšim partnerom. To je drugo najvažnije pitanje koje se postavlja astrologu. A odgovor na to pitanje leži u vašoj natalnoj karti.

Naime, povratak neke osobe u vaš život označava znak Jarca, planeta Saturn, retrogradne planete i stepeni 10 i 22.  Retrogradni Merkur kojeg se toliko plašite može da donese kontakte, poruku ili poziv sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi.

Ako je pitanje postavljeno za ljubav, gleda se 5 natalno polje. Planete u njemu, stepen na kojem ono počinje i planeta koja tim poljem vlada može dati odgovor na pitanje – da li je pomirenje moguće. Ukoliko se nadate pomirenju sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom ste izvesno vreme živeli zajedno, posmatra se 7. Natalno polje.

Treba istaći i da sam znak i podznak u kojem smo rođeni može da bude pokazatelj da li je neko okrenut prošlosti i da li ima nameru da se vraća unazad. Tome su najpre skloni Jarčevi ali i osobe kojima je Ascendent u Jarcu, osobe kojima je Saturn u 1 polju ili je vladar Ascendenta u znaku Jarca.

Ako ne postoje takvi pokazatelji u natalnoj karti, onda je to znak da se osoba neće pomiriti sa bivšim partnerom i da je najbolje rešenje da se krene napred.

Saturn i znak Jarca mogu da budu pokazatelji i da li dolazi do obnove drugih odnosa, kao što su povratak starih prijatelja, vraćanje starih kolega, povratak na staro radno mesto itd, itd.

Karte poznatih ličnosti nam mogu poslužiti kao dobar primer kako to funkcioniše. Dovoljno je u Google pretraživač ukucati pojmove- „pomirenje, bivši“ da dobijemo listu poznatih osoba koje su se pomirile sa svojim bivšim partnerima.

Među naslovima izdvojila bih pomirenje Kim Kardašijan sa svojim dečkom, ali i pomirenje sa svojom prijateljom Tejlor Svift. Kako se to vidi u njenoj natalnoj karti?

Kim Kardašinaj je rođena sa Ascendentom u znaku Riba, čiji je vladar retrogradni Neptun (retrogradnost – vraćanje na staro) na 10 stepenu (stepen Jarca – vraćanje). Iz ovoga se vidi da se Kim često vraća na staro i razmišlja o svojim postupicma, kao i o tome da li je negde pogrešila. Sam Ascendent u Ribama govori i da je ona osoba koja ume da oprosti greške, te ne čudi što ljudima oko sebe pruža još jednu šansu.

Kada je njeno 5. Polje (polje partnerstva) u pitanju, ono počinje u znaku Raka, a njegov vladar je Mesec u Jarcu (vraćanje) što je pokazatelj da se ona često svađa i miri sa svojim partnerima. Ali i kada je njen brak u pitanju, očekuje je slična dešavanja jer ona na vrhu svog 7 polja ima planetu Saturn (vraćanje) što označva pomirenje sa bračnim partnerom.

A kako se vidi da se miri sa prijateljicom?

Njeno 11. Polje koje opisuje prijateljstva počinje u znaku Jarca (povratak, pomirenje) što je ponovo pokazatelj da se ona miri i sa prijateljima.

Evo i još jednog zanimljivog primera. U pitanju je natalna karta glumice Melani Grifit. Pre Antonija Banderasa ona je bila u braku sa glumcem Don Džonsonom za koga se udavala čak 2 puta. Šta je u njenom horoskopu pokazatelj da joj se bivši muž vraća?

Ako pogledamo Melanino 7. Polje vidimo da se u njemu nalazi planeta Saturn koja označava vraćanje bivšeg muža i to nije sve, jer je Saturn retrogradan što je dupli pokazatelj za izmirenje sa bivšim partnerom.

Nažalost, postoje i mnogi koji su u ljubavnom bolu spremni na sve i koji bi uradili bilo šta samo da vrate bivšeg partnera. Ipak, treba da znate da nećete uspeti da vratite voljenu osobu ako vam to nije suđeno, tj.zapisano u natalnoj karti.

Ukoliko želite da sazante da li je to moguće, zakažite konsultaciju sa svojim astrologom.

Kontakt na mail:astroregulus1@gmail.com, WhatsApp, Viber i mob- +381649031191

Dobro došli

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *