Ovo je tema o kojoj se nerado govori ali koja je itekako prisutna a posebno zahvata mlađe generacije koje su skoro svakodnevno na iskušenju da probaju nešto od zabranjenih supstanci. Mladima je možda najlakše manipulisati jer su oni željni dokazivanja u društvu i zbog toga su spremni na sve, pa lakše posegnu za nečim što im na kratko može doneti dobro raspoloženje, podići libido i uticati na sampouzdanje.

Za nekoga ko nikada nije probao drogu u bilo kojem obliku ne bi ni znao gde da je nabavi, pa verovatno mnogi zato i ne razmišljaju o njoj. Ali to ne znači da ona ne postoji i da ne postoje osobe koje redovno uzimaju nešto od toga. Oni vrlo dobro znaju ko je prodaje i gde mogu da je nabave.

Možda je više koriste oni bogati, što je i logično jer takve osobe imaju više novca a samim tim i mogućnosti da je nabave. Droga je u astrologiji predstavljena znakom Riba i planetom Neptun. Ovo je znak koji najpre ukazuje na duševno rastrojstvo i patnju pa ne čudi što baš osobe koje u svom horoskopu imaju izražen ovaj znak ili planetu, lakše nego drugi mogu da postanu zavisnici. To su, po astrologiji, često neshvaćene osobe koje celog života pokušavaju da pronađu smisao svog postojanja.

Dakle, osobe kojima je Ascendent u znaku Riba ili eventualno u znaku Strelca, neko ko u prvom polju (polje ličnosti) ima Neptuna i Jupitera, potom Ascendent na 12 i 24 stepenu (stepenu Riba), vladara Ascendenta na 12 i 24 stepenu (stepenu Riba), Ascendent u konjunkciji sa Neptunom i vladara Ascendenta položenog u 12. polje (polje Riba) imaju najviše potencijala da postanu zavisnici. Ne samo od droga, već od bilo čega drugog.

A šta bi u našem horoskopu moglo da ukaže da neko koristi drogu?

Na primer, ako ste roditelj i ukoliko u vaše 5. polje (polju deteta) počinje u znaku Riba ili vam se tu nalazi Neptun postoje realne šanse za opasnost. Naravno, to ne znači stopostotno da će vaše dete koristiti drogu, ali ne bi bilo loše da pripazite na takvu mogućnost i da odreagujete na prve sumnjive signale i pokazatelje da nešto nije u redu.

Ovo polje može da pokaže i da vaš emotivni partner, može da koristi drogu, pa proverite na vreme osobu za koju se vezujete. Nije uvek sve tako ružičasto kako nam se čini.

Imala sam nekoliko klijentkinja koje su mi priznale da su se razvele nakon što su otkrile da im se suprug drogira i to je uglavnom karakteristično za one osobe koje u svom 7. polju – polju braka imaju znak Riba.

Naravno, moram da se ogradim jer ne mora nužno to da znači da neko koristi drogu jer znak Riba i planeta Neptun predstavlja i puno lepih stvari poput da je neko human, muzikalan, nežan, osećajan itd.

Evo i nekoliko zvaničnih primera zavisnosti iz kojih možemo da se uverimo kako to funkcioniše:
Primer broj1.


Osobe je u horoskopu dupla Riba sa Suncem, Merkurom i Jupiterom u Ribama (droga)

Primer broj 2.


Osoba je Vodolija podznak Vaga ali u 1 polju (polju ličnosti) ima Neptuna (droga).

Primer broj 3.


Osoba je Lav sa podznakom u Devici. Vladar Ascendenta Merkur je položen u 12 polju – polju Riba – droga

Primer broj 4.

Osoba je u horoskopu Vodolija sa podznakom u Ribama. Sam Ascendent u Ribama ukazuje na sklonost drogama i zavisnost.
Primer broj 5.


Još jedna osoba koja je Lav sa podznakom u Devici. Vladar Ascendenta Merkur je položen u 12 polju.

 

Uz pomoć astrologije možete rešiti neke dileme vezane za drage ljude i otkloniti sumnje. Ako pravovremeno odreagujete možete nekome pomoći i izvesti ga na pravi put dok nije kasno. Zakažite termin kod vašeg astrologa i postavite pitanje kojeg se plašite. Ukoliko se odlučite da to budem ja, biće mi zadovoljstvo na ukazanom poverenju.
Možete me kontaktirati putem E-mail-a na astroregulus1@gmail.com ili na mob. (Viber&WhatsApp&Telegram): +381649031191

Vaš astrolog,
Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *