Nedavno sam pisala jedan tekst o bogatstvu i skrivenom blagu u kojem sam napomenula da planete Jupiter i Pluton u konjunkciji u 2. polju mogu da budu pokazatelj velikih novčanih dobitaka i kao primer navela da sličnu postavku u svom horoskopu ima i Bil Gejts. Komentar jedne moje čitateljke privukao mi je pažnju jer je glasio upravo ovako: „Ja u svom 2 polju imam te dve planete i ništa se ne događa!“.

Da li se i vama ikada nešto slično dogodilo, da vam astrolog najavi da će vam se nešto desiti a da se to ne ostvari? Verujem da je barem jednom svako od vas iskusio nešto slično. A zašto se to događa?

Evo na primer, ta čitateljka koja je sa negodovanjem prokomentarisala tekst možda ne zna da trenutno radi potpuno pogrešan posao i da dok ne pronađe ono pravo zanimanje ne može krenuti sa mrtve tačke. Uostalom, ne donosi svaka ljubavna veza brak, kao što ne donosi svaki posao novac. Naravno, zaradićete platu, ali trenutno pričamo o velikim dobicima.

Na dobitnu kombinaciju se često traga malo duže a ukoliko poslušate valjane savete profesionalnih astrologa, rešenje tog pitanja možete malo i ubrzati. Ali i to je sve individualno. Na primer, Blizanci čeće nego drugi znaci ostvaruju uspeh u mladosti, Lavovi u srednjem dobu dok Jarčevi postaju uspešni u poznijim godinama. Znači, za svakoga postoji pravo vreme, a onome ko zna da čeka sve dolazi.

Potom, jedna druga klijentkinja sa kojom sam nedavno razgovarala postavila mi je konkretno pitanje: „ „Jel ja moram da se pokrenem i poradim na tome ili će mi se to samo ostvariti od sebe, a da ne mrdnem prstom?“

Odgovorila sam joj: „Jedan moj prijatelj je na svaku moju segestiju odmah prelazio na stvar i povoljne tranzite što pre ostvarivao, pa je vrlo brzo imao mnogo bolje životne rezultate od prosečnih. On je preduzimljiv i sam pogura priču umesto da je čeka.“

Znači, morate se potruditi i to posebno kada je u pitanju posao jer je on predstavljen znakom Ovna što podrazumeva akciju i preduzimljivost. Ipak, kada je ljubav u pitanju, priča može da bude malo drugačija. Na primer, u nekim horoskopima stoji da će partner prići vama, tj. da će partner pronaći vas. Ali ako sedite između četiri zida, ne izlazite nigde i ne družite se ni sa kim, automatski rapidno smanjujete mogućnost da se tako nešto i desi. Zašto stvar ne bi malo ubrzali, počeli da se družite i izlazite, a samim tim i pružili mogućnost da vas neko primeti a potom i da vam priđe? I premiju ne možete da dobijete ako ne uplatite tiket!

Situacija je potpuno logična jer je ponekad potrebno da prihvatite odgovornost za svoj život i svoje postupke.

Pazite, razgovor sa astrologom se ne svodi samo na ljubavni horoskop i na to ko će s kim ući u brak. Život je malo više od toga a ako ste ambciozni i osećate da ste rođeni za nešto bitno u životu, da se vaša sreća nalazi nadomak vaših prstiju a da želite da otkrijete šta bi to moglo biti, onda vam ova nauka može i te kako pomoći i dati putokaz kuda to treba da idete a nekima može pomoći da pronađu svoj smisao i svrhu na ovom svetu. Svi smo mi rođeni da budemo srećni a šta je to sreća, to sami kreairamo.  Ne možemo imati svi iste živote i živeti po istim standardima ali svi možemo imati osmeh na licu jer on priča sve jezike sveta.

Ukoliko se odlučite da me kontaktirate i zakažete termin za tumačenje natalne karte, biće mi zadovoljstvo, ali za one koji se prvi put javljaju napomena da nije moguće poručiti solarni (godišnji) horoskop bez kompletne analize jer se i ja moram upoznati sa vašim natalom. U kompletnu analizu su uračunati saveti, smernice za zamenu energije (pisala sam o tome u jednom prethodnih tekstova), uporedni i porodični horoskop, solarni (godišnji) kao i predikcije za nekoliko narednih godina. A nakon toga, u svakom momentu, svi moji stari klijenti mogu poručiti kratke konsultacije (odgovor na jedno pitanje) i godišnji (solarni horoskop).

Možete me kontaktirati putem E-mail-a na: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber, WhatsApp) na +381649031191, Skype: ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

 

 

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *