01 OKTOBAR — MERKUR □ PLUTON (24) – Ovaj tranzit donosi moguće nezgode u saobraćaju te bi trebalo biti veoma obazriv. Dovoljna je jedna mala greška ili pad koncentracije a posebno gledajte da  sedate za volan ako ste umorni. Ovaj dan nije pogoodan za operacije jer će oporavak teći mnogo duže ali i sama operacija ne mora biti toliko uspešna.  Moguće su nezgode, udarci i padovi. Deca mogu biti manipulativna a ukoliko pređu dozvoljenu granicu treba ih kazniti. Mlađe osobe želeće da vas slažu, prevare ili potkradu. Korupcija. Pojačana aktivnost policije u borbi protiv kriminala.

02 OKTOBAR — VENERA ⚹ PLUTON (24) – Ovo je dan kada možete tražiti pomoć prijatelja i on će najpre biti vezan za novac. Povoljan je dan za uzimanje kredita i pozajmica ili neki vid usluge koju ćete vratiti. Mogući su novčani dobici u tajnosti. U emotivnom odnosu možete očekivati partnerovu ljubomoru pa ne bi bilo loše da ovog dana podsetite voljenu osobu koliko vam je stalo do nje. Kada je ljubav u pitanju, ovaj tranzit donosi pojačanu strastvenost i mogućnost tajnih ljubavnih susreta i tajnog flerta. Prijaće vam sve ono što je tajno i zabranjeno.

03 OKTOBAR —– MERKUR △ JUPITER (22) – Tranzit koji je izuzetan za proširenje posla posebno kada je reč o trgovini, saobraćaju ili poslovima vezanim za internet tehnologije. S obzirom da je ovog dana tranzitni Mesec u znaku Device, sve može da ukazuje na pozitivna dešavanja unutar posla ali i kroz saradnju sa drugim ljudima. Neki mogu dobiti nove kolege na poslu koji će znatno doprineti razvoju posla i doneti pozitivan učinak na radnom mestu. Idealno je vreme za učenja, polaganje ispita, proširenje znanja, kraća i duža putovanja.

08 OKTOBAR  — SUNCE ☌ MARS (15) – Ovo je nepovoljan tranzit i lako možete upasti u nekakvu nevolju. Na poslu svaka greška može rezultirati kritikom šefa a ponegde i otkazom. Moraćete da poštujete autoritete jer drugačije nećete moći da ostvarite svoje planove. Lako možete biti stavljen pred “svršen čin” ili prisiljeni na neke uslove koji vam ne odgovarajući ali morate da ćutite i trpite. Sve osobe na vlasti i istaknutim pozicijama mogu imati određene nevolje ali i biti lošeg raspoloženja. Izbegnite važne sastanke ili odlazak do direktora. Povećana aktivnost policije a moguće su i razne policijske akcije. Ovaj dan može doneti i određene opasnosti, pa treba biti pažljiv. Deca mogu imati problema u školi.

09 OKTOBAR  — SUNCE ☌ MERKUR (16)  –  Očekuju nas dva aspekta. Ovaj donosi povoljan trenutak za razgovor sa šefom ili osobom da autoriteta vezano za neke prethodne događaje. Možda ćete biti prinuđeni da kažete nešto što niste planirali. Sledi dopuna planova i razgovori o nekim temama.  Živi razgovori i pregovori. Osobe kojima je Ascendent u Blizancima  i Devici beležiće poslovan uspeh.

09 OKTOBAR — MERKUR ☌ MARS (16) – Ovaj tranzit govori da nema šale sa pojedinim osobama. Argumentovano ćete iznositi svoja mišljenje, vatreno zastupati svoje stavove i izazivati na intelektualno nadmetanje. Ipak, neki od vas mogu biti svadljivi jer će vam smetati svaka sitnica, deca će biti sklonija padovima, svađi i tumačama , u saobraćaju su moguće manje nezgode, tokom šetnje vodite računa da se ne spotaknete i padnete, zamerite sa osobom na poslu. Zbog Meseca u Škorpiji, lako možete pretpeti uvredu ili vi nekoga uvrediti.

13 OKTOBAR — VENERA ⚹ SATURN (6) – Dan koji govori o emotivnoj sigurnosti i stabilnim osećanjima. U emotivnim vezama ovaj tranzit donosi razumevanje pogledom i bliskost. Posebno povoljan aspekt je za starije osobe koje mogu započeti ljubavnu vezu ili obnoviti neki stari kontakt. Takođe, ovaj tranzit je povoljan i za susrete sa bivšim partnerima, za jedno podsećanje šta je nekad bilo i osvrt unazad. Mogući su dobici preko starijih osoba a ne bi bilo loše i da vi pomognete starijoj osobi iz okruženja.

15 OKTOBAR — SUNCE △ JUPITER (22) – Fantastičan dan za upis škole, kursa, fakulteta, za početke poslova vezanih za sve oblike trgovine, saobraćaja i telekomunikacija.  Ako ste planirali da otvorite nekakav lokal, tj. radnju danas su vam zvezde naklonjenje za to i nagoveštavaju uspeh. Više nego idealan dan je i za polaganja svih testova, sređivanje dokumentacije, putovanja u inostranstvo, dobijanje vize ili predaju dokumenata i aplikacije za vizu ili posao. Ovaj tranzit donosi i nove poslovne obaveze i strategijske razgovore sa šefom kojeg će skoro svi podržati. Povoljan dan za kupovinu bele tehnike, računara, telefona, automobila i svih prevoznih sredstava. Igrajte igre na sreću. Novi muškarac iz inostranstva doneće vam odgovore na vaša pitanja.

16 OKTOBAR — MERKUR ⚹ VENERA (10) – Ovo je tranzit koji veoma povoljan za sve vrste okupljanja, razgovora i priče sa ljudima. Primetićete, da svi mnogo više zastajkuju da se pozdrave sa ovim ili onim a da se slučajni susreti sa ulicama mogu preneti na pozive na kafu i posete. Nova poznanstva su moguća u svim oblicima a posebno u muško – ženskim odnosima jer je ovaj tranzit povoljan za komunikaciju između dvoje ljude i produbljivanje kontakata. Nemojte kriti svoja osećanja već ih pokažite. Moguća je obnova starih kontakata. Iskoristite ovaj dan i za kreativnost i umetnost.

17 OKTOBAR — SUNCE □ PLUTON (24) – Mogući su problemi vezani za vraćanje starog duga ili se možete osećati dužnim jednoj osobi iako sada niste u mogućnosti da tu uslugu vratite. Ukoliko budete razmišljali o podizanju kredita možete imati problema da dođete do njega. Novčane poteškoće i nemogućnost da pronađete sponzora ili preduzeće koje bi sarađivalo sa vama i investiralo u vaš projekat. Ovaj dan donosi i manipulaciju kada je novac u pitanju.  Želećete da putem ucene i pritiska ostvarite svoje namere ali vaše akcije će biti prozrete. Muškarci mogu biti sumnjičavi i ljubomorni.

18 OKTOBAR — MARS △ JUPITER (20) – Odličan dan za pokretanje novog posla ili proizvodnje. Muškarci će praviti nove pregovore oko novih projekata a posebno majstori i svi oni koji imaju nekakav zanat u rukama. Ovo je dan za početak gradnje, prepravke i renoviranja. Osim toga, ovaj dan je povoljan za zaposlenje, tj traženje posla i sada ćete imati mnogi više sreće u tome, posebno ako se ne ustručavate da radite. Pošto je ovog dana i Mesec u Ovnu, energija će biti potpuno uklopljenja a vi se možete osetiti kao da imate i viška dobre energije, pa će mnogi biti nestrpljivi da se planovi realizuju što pre. Ovaj tranzit donosi i ratničku energiju i potrebu za naoružanjem, pa će neke države brinuti zaraditi novac upravo kroz tu, vojnu industriju.  Zveckanje oružjem. Uspeh u sportu. Izdržljivost.

22 OKTOBAR — MARS □ PLUTON (24) – Ovo je nepovoljan tranzit jer predstavlja dve destruktivne energije i sile. Može da donese kontakte sa veoma agresivnim muškarcima ili ljudima sa one strane zakona. Čuvajte se, posebno ako ste upali u dugove jer ovaj tranzit govori da vam neko dolazi po naplatu i da neće imati milosti. U svakom slučaju, možete biti u velikom problem zbog novca i pozajmica koje ne možete da vratite. Tranzit ukazuje i na greške koje će vas koštati. Ukoliko na poslu naiđete na problem, vreme je da porušite dosadašnji posao i krenete iznova.

26 OKTOBAR — VENERA □ NEPTUN (20) – Ovaj tranzit govori o ljubavnom dešavanju, zaljubljivanju i slepom verovanju a ne mora da znači da je ta ljubav uzvraćena. Mogući su tajni ljubavni susreti i početak ljubavnih odnosa koji se kasnije mogu razotkriti. Takođe, ovaj tranzit govori i da bi, svi oni koji su u tajnom emotivnom odnosu, trebalo da budu pažljivi jer lako mogu biti otkriveni od strane partnera. Jedna strana u emotivnom odnosu može biti i ljubomorna i sumnjičava. Moguće su i afere na javnim mestima i tuga zbog razočaranja i zbog toga što se osećate povređeno. U porodici, među ženskim članovima, može doći do nekakvog neslaganja.

28 OKTOBAR — VENERA ⚹ JUPITER (22) – Ovo je fantastičan dan za slavlja, okupljanja, pravljenje rođendana i svih drugih svečanosti. Donosi jačanje emocija, veću bliskost, smeh, zaljubljivanje a nekima ovo može biti važan dan za pravljenje planova za budućnost sa voljenom osobom. Pojačani susreti nas očekuju na javnim mestima, skupovima ili priredbama. U kupovini povedite računa jer možete potrošiti više novca nego što ste planirali. Srećne okolnosti i izuzetne prilike koje se neće ponoviti. Uzmite ono što vam se nudi.

30 OKTOBAR — SUNCE □ SATURN (11) – Ovaj tranzit donosi neuspeh koji uopšte niste očekivali i on može biti dobar lek za vaš ego koji je jako izražen. Suočavanje sa surovom istinom, prihvatanje odgovornosti i dodatni napor da bi se postigli rezultati mogu obeležiti današnji dan. Izbegnite odlazak do šefa ili direktora jer će vas glatko odbiti. Tranzit koji donosi i probleme sa učenjem, manjak volje i dobrog raspoloženja. Ako niste iskreni, ljudi će vas prozreti i ismejati. Budite skromni i priznajte da ste pogrešili. Ne preporučuje se odlazak do frizera.

*Zabranjeno je kopiranje ovog teksta bez odobrenja njegovog autora.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *