Evo čoveka koji pomalo liči na Izeta Fazlinovića iz serije „Lud, zbunjen, normalan“, osobe koja sa Donaldom Trampom zajedno slavi rođendan i novog kancelara najjače zemlje zapadne Evrope – Nemačke. Videćemo da li će nam biti smešno dok je on na vlasti i ko će se zadnji smejati ali ono što mogu da kažem iz postavke njegovih ličnih planeta (vreme je nepoznanica) je da je ovaj čovek rođen u znaku Blizanaca i da ima Sunce na 22 stepenu u opoziciji sa Saturnom.

Ovo je jedan od najnepovoljnijih aspekata jer može da donese strmoglav pad. Sličan aspekt je imao u svom natalu austrijski kancelar Sebastijan Kurc, a svi znamo kako je on završio svoju političku karijeru pre neki dan.

Elem, nešto slično možemo očekivati i od nemačkog kancelara, pa čak i njegovu ostavku jednog dana.

Inteligentan, razborit, pod čijim uticajem će Nemački narod trljati svoje ruke i puniti „kasice prasice“, može ostati upamćen i kao kancelar željan konfrontacije jer on ima kratak fitilj a Rusija ga posebno može paliti svojim potezima. Srbiji neka lakne jer će ovaj čovek biti na našoj strani. Mada, i nije neka sreća, kada se zna da je ovaj čovek sklon atentatima i da lako može izgubiti glavu….Al to je plan B, ako plan A ne uspe.

Živi bili pa videli.

Vaš astrolog

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *