Nekada je bilo potpuno normalno da dete od 7 godina pešači kilometar ili dva do škole i nazad. Nije bilo bojazni da će se nešto loši desiti poput opasnosti u saobraćaju jer saobraćaja skoro da nije bilo ili ne u tolikoj meri kao danas. Osim upozorenja da ne treba pričati sa nepoznatim ljudima deca nisu dobijala ni jedan savet više a realno i nije imalo o čemu da se brine jer to je bilo neko srećno vreme kada nije toliko bilo poremećenih umova koji na ovaj ili onaj način žele da naškode nekoj osobi, pogotovu detetu.

Danas od dolaska deteta na ovaj svet plašimo se otmice beba u porodilištima, strahujemo zbog mogućnosti zamene beba, kidnapovanja dece, ubistva dece, silovanja (čak i od istog pola) , vrbovanja za prostituciju, otmice sa ko zna kojim ciljem (silovanje, prostitucija, donori organa). 

Policija uvek ima pune ruke posla. Mnogi slučajevi se uspešno reše ali bude i onih za kojima policija nikada ne uđe u trag.

Ako postoje podaci nestalih osoba onda se iz njihove natalne karte jasno može videti da li postoji šansa da je osoba živa negde tamo,na drugom kraju sveta ili je osoba silovana i ubijena.

Za nečiji nestanak najviše krivimo Neptuna i znak Riba. Ali ovaj znak je najveštiji u sakrivanju tako da se ne isključuje mogućnost da je osoba sa razlog pobegla negde daleko, ali na primer ako je naglašen znak Škorpije u horoskopu onda to nije dobro jer je osoba možda silovana i ubijena.

U arhivama se nalaze na stotine i stotine podataka o slučajevima nestalih osoba a slučajnim izborom u današnjoj priči se našla karta američke studentikinje Karen Vilson. Po izgledu je bila specifična jer je imala višak kilograma, tačnije 115 a kobne večeri je bila u solarijumu nakon čega se uputila za studentski kampus i tu joj nestaje svaki trag. Ovo je njena natalna karta.

Karen je rođena u znaku Vodolije i sa podznakom u Ribama. Kao što sam već napisala, ovo je znak koji ukazuje na mogućnost nestanka a isti podznak govori da ona nije pronađena, a nije pronađeni ni njeno telo.

Sam podznak u Ribama ne govori puno već moramo pogledati gde se nalazi i vladar Ascendenta (ona sama) da bi dobili nekakav putokaz šta se sa njom moglo dogoditi i iz ove karte vidimo da se Neptun koji predstavlja nju samu nalazi u opasnom 8.polju (polje smrtne opasnosti) na 15 stepenu (stepen Blizanaca – ulica, put) što govori da je opasnost čeka negde na ulici. Neptun se nalazi u znaku Škorpije, opet u znaku opasnosti ali i znaku silovanja i ubistva. Samo zbog ove konfiguracije – Neptun u Škopriji u 8. polju već možemo da se zabrinemo jer je ovo jasan pokazatelj da osoba odvano nije među nama jer je i znak Škorpije, kao i 8. polje – polje smrti. No nastavljamo sa analizom. Sada ćemo da pogledamo gde se nalazai dispozitor njenog neptuna a to je Pluton koji se našao na vrhu njenog 7. polja ili bolje rečeno u egzaktnoj opoziciji sa njenim Ascendentom,tj. njom samom. Što govori da se ona opirala ali da nije uspela da se otrgne smrti. Pluton na vrhu 7. polja govori da ju je osoba napala (7. polje – neprijateljstvo) i da se ona sa njom borila a možda je u jednom trenutku uspela da se napadaču otrgne (Pluton na 11. stepen – stepen Vodolije – osloboditi se) ali bezuspešno.

A zašto se sve dogodilo baš tokom njenih studija?

Studije u našem horoskopu predstavlja 9. polje a njeno počinje u opasnom znaku Škorpije što govori da se nešto loše može aktivirati upravo tokom studija. I Jupiter (studije) se nalazi blizu stepena egzaltacije Plutona (otmica, smrt). Naravno, ne treba da se plašite ako i vaše 9. polje počinje u ovom znaku jer za bilo kakvu opasnost potrebno je nekoliko pokazatelja.

A zbog čega se njena otmica i ubistvo dogodilo upravo nakon odlaska u solarijum?

Solarijum u horoskopu je predstavljeno Suncem (svetlo, sunačanje) a njeno Sunce se nalazi u 12 natalnom polju – upravo u prirodnom polju znaka Riba (nestanak) i u konjunkciji je sa Saturnom (uhvaćena) i u opoziciji sa Marsom (napadač).  Ona napadača nije videla i verovatno joj je prišao sa leđa, branila se, a pored toga što je bila krupna nije uspela da ga savlada.  Ovakva postavka horoskopa skoro da ne daje nadu da je Karen preživela, mada postoji puno natala nestalih osoba koje imaju solidan horoskop što budi nadu da su živi i da negde tamo daleko imaju lep život.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *