Dragi moji, pred vama je nedjeljni horoskop za sedmicu od 8-og do 14-og januara. Obilježiće je Mlad Mjesec u Jarcu i dosta planeta u Jarcu, a šta vam postavka planeta ove nedjelje donosi pročitaje ispod za svoj podznak / znak:

 

OVAN

Ove nedjelje vas ne drži mjesto. Dragi moji, ne možete biti na sto strana istovremeno, ali ono što možete je da iskristališete svoje poslovne ciljeve. Moguće je da ćete dobiti ideju koja će vam se učiniti sjajna i profitabilna… i biće, potrebno je samo strpljenje. Privlači vas sve što ima veze sa inostranstvom, želite da upišete nove edukacije, da naučite novi strani jezik, da otputujete… Morate stati na sekund i oslušnuti šta najviše od svega toga želite. Odlučite se za barem jednu stvar sa liste ali je sprovedite do kraja i bićete srećni.

Ukoliko je bilo poteškoća u ljubavnim odnosima, stvari se popravljaju. Slobodne nova ljubav vreba u inostranstvu ili na grupnom kursu, edukaciji, fakultetu.

Ne svađajte se sa prijateljima i čuvajte se od povreda zglobova.

BIK 

Vladarka vašeg znaka Venera boravi u sazvježđu Strijelca i donosi vam dosta flerta, laganog, spontanog udvaranja i kao da želite da se prepustite ljubavnom zanosu, osjećate da se nešto lijepo sprema. I prepustite se, dozvolite da vam se udvaraju… Otputujte sa partnerom negdje ili otputujte sami i zaljubite se u daljine… pa onda u nekog stranca/strankinju… Nekima će se aktivirati štreberski gen, ja bih ga iskoristila. Samo da opet ne pobijedi kauč… uz grickalice.

Izbjegavajte nervozu na poslu, shvatite da većina ima teškog i nervoznog šefa.

BLIZANCI

Sa partnerom odlazite u neke daljine… neki stvarno a neki u mašti… u priči… uz filmove. Ukoliko želite da sa partnerom odete na put van zemlje, sad je vrijeme da to istražite i organizujete. Čini vam se da novac trošite na totalno neplanirane stvari, popravke i gluposti, ali da znate da nije vrijeme za novo zaduživanje, ukoliko ste o tome razmišljali. Platićete neki dug ili će vama neko vratiti novac koji vam duguje. Slobodni se mogu zaljubiti ovih dana… i to u osobu koja se osjeća kao da ne pripada okruženju u kojem se nalazi ili je rođeni filozof.

Budite oprezniji u vožnji.

RAK

Shvatićete koliko ustvari volite svoju svakodnevnicu i obične male stvari. Razmišljate o kućnom ljubimcu ili ukoliko ga već imate, provodite lijepe trenutke sa njim u krugu porodice. Povoljan je trenutak da povedete računa o ishrani ili da krenete na dijetu, ukoliko ste to imali na umu. Brižni ste prema kolegama na poslu, poklanjate im sitnice i ostvarujete neku novu harmoniju.

Partner nešto težinja ovih dana ili vam prebacuje zbog nečega što je bilo. Kompenzujte energiju pa radite nešto što ste zajedno voljeli da radite u prošlosti, možda kao nekad da vježbate zajedno… Slobodni, eto vam povratnika…

Pripazite na nervozu, pokušajte da smanjite stres.

LAV

Vrijeme je da istražite ono što volite a niste za to do sad imali vremena. Da započnete učenje stranog jezika, da spremite neko strano jelo koji ste željeli, da pročitate duhovnu knjigu, da poželite još jedno dijete ili prvo dijete… Slobodnima je vrijeme da upoznaju nekog ko će im se jako dopasti na prvi pogled i pomisliće da je to čovjek ili žena njihovog života. Pa sve i da ne bude, taj zanos vrijedi proživjeti.

Kolege se mogu iz nekog razloga ljutiti na vas, šef vam može prebacivati zbog nečeg što niste završili, ali podsjetite ih koliko ste sjajnih stvari zapravo do sad uradili i da ste voljni da završite sve… i da zbog vas ništa neće kasniti i da, kao ni do sad rezultati neće izostati.

Umorni ste i pospani… odmarajte se što više možete.

DJEVICA

Ove nedjelje čvrsto donosite odluku da se vratite nekom starom hobiju, da oživite strast koju imate prema tome i da ovog puta zaista uživate u procesu. Na kraju krajeva, možda to bude i ideja koja će se unovčiti. Poželjećete da uljepšate dom ili da proširite neku prostoriju u kući. Ne budite previše strogi prema djeci. Ne dozvolite da vas strast odvuče u pravcu u kojem ne treba. Vaše srce zna šta je ispravno!

Slobodnima nova ljubav može bukvalno pokucati na vrata… ili će im se udvarati zauzeta osoba… to preskočite dragi moji…

Krajem nedjelje možete osjetiti izraženu pospanost.

PROČITAJ: Mars je promenio znak i sada prolazi sazvežđem Jarca, Šta nam to donosi?

VAGA

Obnovićete kontakt sa nekim od rodbine ili ćete popraviti odnose sa komšijama sa kojima možete provesti jako prijatne trenutke i lijepe razgovore. Zavodite neki red i disciplinu u kući, za vas ne toliko svojstven vojnički režim. Neke stvari za koje ste mislili da se nikada neće pokrenuti sad imaju šansu, samo je potrebno malo vjere. Drage moje Vage, ove nedjelje će vas pratiti sreća! Zato ćete svakodnevne aktivnosti i obaveze obavljati bez prepreka. Prijaće vam čitanje.

Slobodne ljubav vreba u komšiluku, nikad ne znate ko vas posmatra…

Molim vas ojačajte malo imunitet i čuvajte se virusa.

ŠKORPIJA

Vama dragi moji dolazi neki novac. Možda vam neko od prijatelja ili rodbine vrati pozajmicu… A vi to odmah trošite, pa nek ide život! Partneru pak može doći neki veći dobitak, naročito ukoliko čeka naplatu od nekog sudskog spora ili pravnih stvari, tužbi i slično. Slobodnima se smiješi ozbiljna ljubavna priča, jako mi se dopada trenutna postavka planeta za yaš znak / podznak. Ukoliko neko vaš bližnji ima problema sa zdravljem ili čeka operaciju, sve će se dobro završiti.

Može vas mučiti nesanica, ali kako odmiče nedjelja i to se popravlja. Ne drži vas mjesto u kući, izađite i prošetajte.

STRIJELAC

Ove sedmice bićete svima prelijepi, komunikativni, prepuni inicijative i akcije. Osjećate se dobro, zamišljate putovanja i daleke predjele. Fokus sa nečega što vas u duši muči prebacujete na trošenje i kupovinu. Možda priuštite sebi konačno neku lijepu skupu stvar koju odavno želite.

Ukoliko se muvate sa nekim, obratite pažnju na iskrenost te osobe, jako je sklona lijepoj priči, ali da li govori istinu?

Čuvajte se od povreda kostiju, koljena.  Molim vas ne petljajte sami sa strujom po kući.

JARAC

Produktivnost je vaše drugo ime. Inicijativa je vaše drugo ime. Ambicija je vaše drugo ime. Novi projekti, planovi, novi počeci… Ove sedmice je dosta planeta u vašem znaku pa vam one donose pokretačku snagu, prosto ćete osjetiti nalet energije. Odjednom imate nove ideje za posao, novu priliku za posao, nove prihode, nove lične ciljeve… Ukoliko vam je rođendan oko 11-og januara,  na mlad Mjesec, otvoriće vam se novi put i spremite se dragi moji za nove lijepe početke. Sačekajte par dana nakon 11-og  i krenite u praktičnu realizaciju. Bićete motivisani da u potpunosti promjenite smjer i to radi karijere i bolje zarade.

Moguća je čak i nova ljubav.

Spremamo se polako za prelazak Plutona iz vašeg znaka u Vodoliju, osjetiće se itekako.

VODOLIJA

Osjećate se kao da ste u nekom mentalnom zastoju, kao da gubite fokus i ne razmišljate trezveno jer imate previše stvari na umu. To je zato jer je dosta planeta u znaku Jarca u vašem 12-om polju trenutno. Osjećate se kao da radite pozadinski i kako ništa ne može da dođe do izražaja, ali vi zapravo završavate toliko stvari… sami. Čim Merkur konačno izađe iz sjenke osjetićete olakšanje, misli će se posložiti i optimizam će se vratiti. Ove nedjelje vas očekuje dosta umrežavanja i komunikacije sa prijateljima, ali vi imate želju da radite sami. Neće vam biti problem da radite do kasno u noć kako biste završili sav posao.

Ljubavniji ste nego inače ovih dana, pokažite to dragim ljudima oko vas.

POGLEDAJ: Novi video - Dešavanja u svetu tokom 2024

RIBE

Prve dvije nedjelje nakon što Merkur krene direktno znači da je on i dalje u sjenci. Kod vas je on u 10-oj kući pa stvari vezane za karijeru mogu kočiti sve do sredine januara. Sunce u Jarcu u vašem jedanaestom polju može oživjeti stara poznanstva, podstaći umrežavanje sa ljudima koje će biti dugoročno ili ćete se ponovo sresti sa starim prijateljima i poželjeti da češće provodite vrijeme sa njima. Mars egzaltiran u Jarcu u 11-oj kući donosi vam produktivnost u svemu vezanom za timski rad i grupne aktivnosti. Ovo polje je kod vas trenutno jako naglašeno. Doći će do izražaja vaša kreativnost, imaćete nove ideje za posao koji ste oduvijek željeli. Mlad mjesec u Jarcu 11-og januara donosi vam novi pogled na stvari i orjentaciju ka dugoročnim ciljevima. Kako mlad Mjesec bude išao ka punom Mjesecu, razvijte ih i radite na njima, pokrenite neku novu edukaciju ili steknite praktično znanje koje je potrebno za ostvarenje tih ciljeva. Ljubav koja vam se desi u ovom periodu biće stabilna i dugoročna, ali može biti i tajna… to vam od srca ne preporučujem!

Bićete popularni, dopadljivi i ljudima jako simpatični.

 

Horoskop piše vaš astrolog,

Antonija iz Crne Gore.

Možete me kontaktirati na broj +38267 740 677

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *