Dragi moji, pred vama je horoskop za narednu nedjelju, od 26-og februara do 4-og marta 2024. Imajte u vidu da su ove predikcije generalne i da neće sve rezonovati sa vama, jer na kraju sve ipak zavisi od individualne natalne karte. Zato je dobro da konsultujete astrologa za preciznije lične prognoze.

OVAN

Sada je vrijeme da prikočite jer je iza vas jako naporan period. Ukoliko ste u mogućnosti, pravo je vrijeme da se malo odmorite. Praktikujete meditaciju, jogu, molitvu ili što god da vam prija, po mogućnosti pored neke vode. Poslovne teme su i dalje jako aktuelne – stalno je neka akcija, ali vi ste umorni. Ukoliko se nađete u situaciji konflikta na poslu, ne reagujte na provokacije već izbrojte do 10.

U ovom periodu pripazite se od lažnih informacija, lažne slike stvari kao i mogućnosti da vam neko spletkari iza leđa. Provjerite sve više puta prije nego što povjerujete, naročito ako vam osjećaj govori da je nešto lažno i nemoguće. Može vam stići neki novac, brže nego što ste se nadali.

Ove nedjelje prijaće vam flert, možete upoznati jako zanimljivu i neobičnu novu osobu koja će vam privući pažnju. Oni koji imaju partnera, prijaće im da se zajedno opuste i odmore.

Zdravlje je dosta dobro. Ukoliko vas razočara, prevari ili slaže prijatelj, nemojte pasti u depresiju već glavu gore, to je život i uvijek polazimo od sebe, ali nismo svi isti, ima i onih koji će vas uvijek prodati zbog ličnog interesa.

BIK

Ove nedjelje moguć je vanredni prihod ili ponuda za novo, bolje radno mjesto. Preko prijatelja ili poznanika možete dobiti neku novu šansu. Budite oprezni jer se u ovom periodu sve može činiti idealnim i stvari mogu izledati mnogo bolje nego što zaista jesu jer gledate kroz ružičaste naočare. Iimate šansu za razrješenje neke komplikacije ili problema. Osoba koja ima više životnog iskustva od vas može vam dati pravi savjet.

Vi koji studirate, pazite da ne prepišete pogrešno pitanje. Ili ne prepisujte uopšte 😊

Nedjelja je povoljna za ljubav, slobodni imaju priliku da uđu u neku tajnu vezu ili se mogu jako brzo u nekoga zaljubiti. Neki od vas će poželjeti da sa partnerom pođu na produženi vikend u neki hotel što će im jako prijati. Partner može biti ljubomoran i posesivan.

Umorni ste i pospani, moguće su prehlade i virusi. Ako ste u mogućnosti uzmite par dana slobodno.

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da izađete iz svoje zone komfora kad je posao u pitanju. Nemojte se plašiti da svom pretpostavljenom saopštite neke nove ideje ili da ih sami realizujete ukoliko ste u mogućnosti. Ipak, dobro provjerite svoje poduhvate jer je moguće da u ovom periodu imate lažne informacije ili vam sve može izgledati bolje nego što jeste.

Neki od vas imaju priliku za poslovni put ili put u inostranstvo. U ovom periodu vam ide od ruke sve vezano za pisanje i komunikaciju. Takođe, povoljan je period za poslove vezane za društvene mreže i Internet. Međutim, neko vam može ukrasti tekst ili iskopirati vaš rad.

Sa partnerima su moguće svađe zbog novca, neko je nezadovoljan načinom na koji ovaj drugi zarađuje ili troši. Međutim, razgovorom se sve može razjasniti i dogovoriti. Slobodnima se može udvarati zauzeta osoba koja će čak to pokušati da sakrije. Budite opezni.

Nervozni ste i rastrzani na mnogo strana odjednom. Nađite način da se relaksirate kako ne biste doživjeli burnout.

RAK

Pravo je vrijeme za nastavak obrazovanja, edukacije, mastera i slično. Sada se možete pokrenuti i odlučiti da završite započeto. Neki od vas mogu konkurisati za novi posao. Na poslu imate inicijativu i želite da ostvarite rezultate. Povoljan je period za saradnju sa strancima. Budite oprezni jer na poslu možete raspolagati sa netačnim informacijama. Dobro sve provjerite. Ukoliko radite sa brojevima pazite na greške i pogrešne proračune.

Slobodni mogu neočekivano sresti osobu koja će im se dopasti. Osoba može biti iz drugog mjesta. Oni koji su u vezama uživaju u ljubavi ali partner može nešto sakriti od vas ili vam prećutati istinu.

Zdravlje vam je odlično kao i raspoloženje, samo se pazite od povreda.

LAV

U ovom periodu biste konačno trebali da dočekate rezultate svog rada, bilo u materijalnom ili nekom drugom obliku vaš rad će biti cijenjen i verifikovan. Ukoliko imate honorarni posao, sada možete ostvariti brzu zaradu. Ako imate razgovor za posao, dobro ćete proći ukoliko budete pokazali samopouzdanje. Svi oni koji konkurišu za novo radno mjesto imaju šansu da ih pozovu na intervju.

Neki od vas će uzimati kredit-Vodite računa da se ne potkrade neka greška u papirologiji ili da ne dobijete pogrešne informacije vezane za tu pozajmicu.

Na pomolu je nova ljubav a nekima i ulazak u brak. Ako ste već u braku prijaće vam da radite stvari koje ste davno radili zajedno ali ste iz nekog razloga prestali.

Početak nedjelje je dobar da se otarasite nepotrebnih stvari ili viška stvari. U ovom periodu se možete prehladiti ili zakačiti virus, pa malo obratite pažnju na imunitet.

DJEVICA

U ovom periodu možete se baviti zdravljem. Nedjelja je dobra za sve vrste iscjeljenja, pronalazak pravog doktora ili terapije. Međutim, neki od vas mogu pretjerati i otići u ekstrem, u smislu da pretjeraju sa restrikcijama u ishrani, iscrpe se pretjeranim vježbanjem i slično.

Sredinom nedjelje možete dobiti neki novac, pa i više nego što ste očekivali.

Na ljubavnom planu, možete se suočiti sa restrikcijama u nekom odnosu, preispitivati odnos ili se suočiti sa nekim problemom. Biće potrebno dosta razgovora, pojašnjavanja i objašnjavanja. Pazite samo da sa partnerom ili partnerkom ne dođete u sukob zbog lažnih informacija ili neke treće osobe koja se može umiješati. Slobodnima slijedi novo poznanstvo, možete sresti neku umjetničku dušu.

Izbjegavajte gužve i javna mjesta jer vam neće prijati, a i možete lako zaraditi virus.

KLIKNI I PROČITAJ - Uticaj Merkura u Ribama na vaš znak!

VAGA

Ovo može biti jako izazovna nedjelja za vas na poslu i u svakodnevnim obavezama. Može se desiti da nešto zaboravite, da odradite do kraja neki zadatak i onda shvatite da je sve pogrešno i da morate iz početka.

Drugi ljudi, kolege, mogu sakriti neke informacije od vas. Ali ne brinite, jer vas prati sreća i svaka greška se može ispraviti. Podesite alarme, kalendare, upišite u rokovnike i iskoristite sva pomagala koja će spriječiti da zaboravite neku bitnu stvar.

Ove nedjelje možete dobiti novac, možda od hobija ili će vam biti isplaćeno nešto na šta ste duže čekali.

Pazite da ne pretjerate u nekoj vrsti uživanja, provodu, trošenju, ljubavljenju, pa je savjet da malo prikočite.

Neki od vas mogu sresti staru ljubav ili će sresti novu ljubav sa kojom će imati veliku razliku u godinama. Skloni ste da idealizujete budućeg partnera. Ne donosite odmah zaključke već sačekajte da prođe malo vremena. Oni koji su u vezama ili braku, partner neka pripazi na zdravlje.

ŠKORPIJA

Vi se u ovom periodu vrlo lako možete zaljubiti. Međutim, postoji mogućnost da o nekom imate lažnu sliku ili vam se učini da je osoba skroz drugačija od onoga što vidite trenutno, pa budite oprezni i sve uzimajte sa rezervom.

Dobro je da imate plan B. A plan B ne znači da se prešaltate na drugu osobu, već da reagujete pribrano ukoliko se izjalovi neka prilika ili shvatite da vas je neko slagao. Ukoliko odavno želite da slikate ili vas privlači neka druga umjetnost sada je pravo vrijeme da probate. Ako imate djecu tinejdžere obratite pažnju jer nešto mogu skrivati od vas ili vas slagati.

Isto važi i za novu poslovnu šansu koja će se pojaviti. Moguće da je ovo nešto iz prošlosti, što se nije realizovalo. Sve dobro provjerite i ne zanosite se idejama u glavi već gledajte činjenice.

Moguće su neke promjene u domu, nezgode zbog kojih morate renovirati i slično, ali na kraju će biti ljepše nego prije.

Raspoloženje vam je dobro i odlično ćete se osjećati.

STRIJELAC

Ove nedjelje disciplinovani ste i posvećeni svom poslu. Imate neki vremenski rok koji morate ispoštovati i to vam neće biti problem. Postoje šanse za nesporazume u komunikaciji, do vas mogu doći pogrešne informacije ili neistine o nekome.

imate novu šansu za zaradu dobro provjerite sve što potpisujete i što vam osoba govori jer stvari mogu izgledati dosta bolje nego što stvarno jesu. Nekima od vas može biti obećana pozicija… Nemojte se još uvijek radovati već sačekajte da prođe vrijeme. Ako studirate, imaćete više sreće nego znanja prilikom polaganja ispita.

Period naglašenih strasti još uvijek traje, kao i povoljan period za zaljubljivanje.

U ovom periodu možete imati povećan stres pa pokušajte da pođete u šetnju, priroda će vas regenerisati.

JARAC

U ovoj nedjelji možete se suočiti sa turbulencijama na poslu. Bićete skloni impulsivnim reakcijama pa je savjet da izbrojite do 10. Imaćete utisak da je sve protiv vas i ako se strpite shvatićete da ste pogriješili i da je to bio samo trenutni splet okolnosti.

Neki od vas mogu pročitati lažne informacije u čiju vjerodostojnost neće posumnjati na početku. Zato ove nedjelje obratite pažnju na sve što slušate i čitate, na vijesti koje vam dolaze pa makar bile i od najbližih. Moguće su zablude i iskrivljene slike. Ukoliko idete na put, provjerite rasporede, satnice i mape.

Može vam se dopasti nova osoba, ali možete shvatiti da je ona samo na izgled lijepa i da nema to što vi tražite. Ovo je nedjelja strasti i avantura.

Povedite računa o zdravlju, ukoliko vas odavno muči neki zdravstveni problem vrijeme je da ga rješavate. Pazite se od pogrešnih dijagnoza.

VODOLIJA

Ove nedjelje pripazite na novčane transakcije, krađe, pogrešne uplate i isplate, probleme sa bankama. Najbolje je da što manje novca trošite i da zapamtite gdje ostavljate novčanik. Ukoliko se bavite finansijama, otvorite širom oči i neka još neko provjeri sve značajno što radite.

Ove nedjelje ste u centru pažnje, ali možete lako odbiti neki posao ili nekoga ko vam se nameće u poslednje vrijeme. Nemojte impulsivno reagovati na provokacije i izazovne situacije, ukoliko ih bude.

U ovom periodu možete više pažnje obraćati na fizički izgled i izvršiti neke promjene ili korekcije, što zapravo nije uopšte loše.

Slobodnima se može udvarati mlađi muškarac koji ne želi ništa ozbiljno sa vama, a oni koji su u vezama da pripaze na ono što partner priča jer može zaobići istinu.

RIBE

Nedjelja je dobra za započinjanje novog posla. Za neke postoji mogućnost za unaprjeđenje. Mnogi od vas će se intenzivnije baviti sobom, konačno ćete shvatiti da ste sami sebi na prvom mjestu. U ovom periodu ste svoji na svome pa iskoristite šansu za sve ono što ste odlagali jer će vam sjajno ići od ruke.

Neki će imati utisak da se bore protiv vjetrenjača i da imaju nevidljivog neprijatelja. Samo dobro provjerite poslovne informacije koje vam dolaze i ne vjerujte u tračeve koje čujete. Od vas se može sakriti neki novac ili neko može uplatiti na pogrešan račun.

Sada možete upoznati osobu druge vjere koja će vam se dopasti, ali ta osoba može biti i jako ljubomorna i posesivna. Oni koji su u vezama i braku uživaće sa partnerom u lijepim trenutcima.

 

Vaš Astrolog Antonija +382 67 740 677

 

PREPORUKA: Šta ženu privlači kod muškarca?

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *