Pred nama je važan astrološki period. Dolazi vrijeme krupnih životnih promjena, a konkretan proces ili dešavanje može započeti baš ove nedjelje. Vjerovatno već dosta slušate i čitate  o Lunarnoj i Solarnoj Eklipsi i ostalim važnim pozicijama planeta koje nam slijede, a kako se to može odraziti na vaš podznak/znak, pročitajte u nastavku.

OVAN

Ove nedjelje dosta ćete biti u pokretu ali samo zato što morate. U suprotnom biste voljeli da ne radite ništa već da se opustite, sjedite na nekoj klupici i gledate u vodu, slušate ptičice. Sve što je vezano za izražavanje, pisanje, društvene mreže, rad preko Interneta, ići će vam od ruke. Dosta razmišljate o novcu i kako da povećate svoje prihode. Sve poslovne ideje koje sada smislite, mogu se realizovati vrlo brzo, pitanje je da li ćete imati dovoljno hrabrosti da se upustite u to.

Sada možete biti u prilici da shvatite da neka osoba nije za vas i da donesete odluku da se raziđete. To ne mora biti samo emotivni partner ili partnerka, već bilo koja osoba u vašem okruženju koja vam ne prija. Obratite pažnju ko vam jako ide na živce ovih dana i da li je vrijeme da ta osoba više ne bude u vašoj blizini.

Koliko god da vas mrzi, sada je jako dobro za vas da ste u pokretu.

BIK

Možete provoditi dosta vremena sa prijatelima. Nedjelja je takođe dobra za svaku vrstu timskog rada, grupnih projekata. Prija vam energija grupe i da budete dio tima.

U ovom periodu možete shvatiti da trošite vrijeme na aktivnosti koje vam ne donose ništa korisno. Kada to shvatite, lako ćete se odlučiti na promjenu. Bilo da se radi o svakodnevnoj rutini, načinu ishrane, načinu na koji vježbate, radnim navikama. Tu odluku možete donijeti baš ove nedjelje, a biće veoma značajna za vašu budućnost.

Nedjelja je dobra za prvi sastanak sa simpatijom ili možete sresti potpuno novu osobu koja će vam se dopasti.

Ukoliko ste u prethodnom periodu bili bolesni, možete konačno osjetiti olakšanje. Bilo bi korisno da počnete da postite, nebitno koje ste vjere.

BLIZANCI

U periodu smo novih početaka i pred nama su jako bitni dani u godini. Za vas se to može odnositi na novi početak koji se tiče pridruživanja nekoj grupi, novom timu ljudi, možete postati član nove organizacije i slično. Oni koji su razmišljali da uđu u politiku sada imaju šansu.

Nemojte se iznenaditi ukoliko dobijete poziv za članstvo bilo koje vrste, a da čak niste ni razmišljali o tome. Takođe, odjednom možete donijeti odluku da okončate projekat koji ne donosi rezultate. Nije važno koliko ste truda i energije uložili, ukoliko shvatite da samo gubite vrijeme, prekratićete to. Nekima je moguć veći novčani dobitak ove nedjelje.

Možete doći u situaciju da sa nekim iz društva provodite vrijeme i da shvatite da gajite međusobne simpatije. Sa društvom možete otići na kraći put.

Nedjelja je dobra za kozmetičke tretmane i uljepšavanje, kupovinu. Učinite sve bitnije intervencije i kupovine prije retrogradnog Merkura (od 01. Aprila).

RAK

Ove nedjelje možete imati dosta posla i ostajati čak i prekovremeno. Iznenađujuće, ali sada se može desiti da ne osjećate grižu savjesti što više vremena provodite na poslu nego sa porodicom. Neki od vas mogu donijeti odluku da daju otkaz u porodičnoj firmi i krenu samostalnim putem. Drugi mogu donijeti odluku da se odsele od roditelja i da počnu da žive samostalno, dok treći mogu odlučiti da se presele u drugi grad zbog posla. Sada je prilika da se preselite u novi stan, ukoliko ste to namjeravali.

Neka bitna osoba vam može ponuditi novu poslovnu šansu koja je jako dobra za vas. Ukoliko se bavite javnim poslom, može se desiti da nakon samo jedne izjave, objave na društvenim mrežama, video snimka, objavljenog teksta ili događaja postanete popularni.

U ovom periodu možete okončati ljubavnu vezu koja nema perspektivu, a isto tako u vaš život može ući nova osoba.

Izraženu potrebu za hranom zamijenite boravkom u prirodi i fizičkom aktivnošću.

LAV

Lunarna eklipsa koja se dešava u vašem trećem polju može vam donijeti okončanje prakse ili stažiranja, obuke… Možete shvatiti da ste postali majstor za nešto, dobiti diplomu ili sertifikat i da i sami počnete da predajete i učite druge. Ukoliko ste negdje radili na praksi, može se desiti da dobijete ponudu za stalnu poziciju.

Odjednom možete otkriti kako da zaradite veći novac i kako da nastupite na tržištu. Ukoliko već imate biznis, sada će vam se pružiti šansa da uvedete novine i promjene, koje će biti jako unosne. Ispostaviće se da ste korak ispred konkurencije.

Partner ove nedjelje može biti ljubomorniji nego inače. Neki će imati priliku za poznanstvo sa neobičnom osobom ili osobom druge vjere, sa kojom mogu ostvariti stabilnu vezu.

DJEVICA

Ove nedjelje imate šansu za veći priliv novca. Takođe, splet okolnosti vam može stvoriti uslove za nove investicije koje će biti jako unosne. Mnogima od vas može se ukazati prilika da pođu u inostranstvo zbog posla ili stipendije, dok drugi mogu dobiti šansu za saradnju sa strancima.

Preko noći možete donijeti odluku da negdje otputujete ili će vam stići vijest da ste dobili vizu za putovanje. Možete saznati i neku tajnu koja će vam promijeniti pogled na kolege ili saradnike i donijeti superiornost u odnosu na njih.

Slobodni se mogu zaljubiti u osobu druge vjere ili u osobu koja je već zauzeta. Vi koji ste u braku i vezama imate miran period i uživate u partnerstvu.

IZ DRUGOG UGLA – ŠTA nam donosi Pun Mesec i pomračenje Meseca u Vagi?

VAGA

Ako ste bili dugo singl a želite da upoznate novu osobu, sada je idealna prilika. Nećete više odbijati partnere od sebe već ste zadovoljni sobom i spremni da uđete u novu ljubavnu vezu. Zato, nemojte se iznenaditi ukoliko baš ove nedjelje pođete na sastanak koji će vam jako prijati i biti uvertira za nešto više.

Ovo je period sudbinskih susreta, sudbinskih ljubavi ali i poslovnih saradnji koje vam mogu promijeniti tok karijere. Može se desiti da se nađete u kriznoj situaciji na poslu, ali ona će samo biti katalizator za dalja dešavanja koja će biti dobra za vas. Osoba na položaju može vam izaći u susret i učiniti veliku uslugu.

Prijaće vam da se što više bavite hobijem koji ste zapostavili.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste imali period dokolice i niste znali šta ćete sa sobom, sada dobijate šansu za novi posao ili nove poslovne obaveze. Ako ste bili u potrazi za poslom, ove nedjelje može zazvoniti telefon i čućete divne vijesti. Ukoliko imate partnera/partnerku, može se desiti da on/ona dobije šansu za posao u drugom gradu ili čak drugoj državi. Ova ideja vam se nužno ne mora svidjeti, pa možete doći u situaciju da se zbog toga svađate.

Ove nedjelje ste posvećeni zdravlju, hranite se zdravo, vježbate, šetate, punite baterije. Krajnje je vrijeme da završite sa fazom autodestrukcije i da povedete računa i o sebi a ne samo o drugima.

STRIJELAC

Dosta vas može doći u situaciju da pođe na ljubavni sastanak sa novom osobom. Da znate da ovo može biti osoba sa kojom ćete osnovati porodicu u budućnosti. Mnogi od vas su mislili da nikada neće naći ljubav svog života, ali vrijeme je da se uvjerite u suprotno.

Sada možete konačno postati lider tima ili dobiti poziciju koju ste željeli. Ukoliko stvari nisu ispale onako kako ste željeli i trudili se, preko noći donosite odluku da napustite taj kolektiv. Takođe, može se desiti da donesete odluku da izađete iz neke organizacije, tima ili grupe, da otkažete članstvo u teretani, društvu, udruženju… i to će vam donijeti olakšanje.

Možete dobiti vijest o izmjenama zakona ili uslova poslovanja, pa ćete morati da uskladite ono čime se bavite sa izmjenama zakona ili drugim izmjenama koje nameću lokalne ili državne vlasti. Ovo ne mora biti negativno već može unaprijediti vaš biznis.

Prijaće vam čitanje, pisanje, dugi razgovori sa osobom koja vam je na neki način uzor.

JARAC

U ovom periodu možete donijeti odluku da usporite u karijeri i da se posvetite porodici. Otvarate bolovanje ili uzimate odmor koji vam je veoma potreban. Neki od vas mogu napustiti sadašnji posao preko noći i odlučiti da se posvete porodičnom poslu. Imate priliku za novi biznis sa nekim od članova porodice i zato dajete otkaz i krećete u novu avanturu. Pojedini mogu donijeti  odluku za povratak kući, ukoliko su u inostranstvu.

Ovo je srećan period za vas. Period nepredviđenih okolnosti zbog kojih ste neizmjerno srećni. Ovo može biti naročito izraženo na polju ljubavi.

VODOLIJA

Vodolije koje su bile povučene i na neki način izolovane iz javnosti, odjednom dobijaju želju da izlaze i da se druže. Ovo je period velikih životnih promjena, koje se možda neće odjednom desiti ove nedjelje, ali može se desiti početak nečeg velikog ili možete dobiti neku važnu vijest.

Nikada ne znate šta vam može donijeti samo jedan susret ili razgovor, mail koji ste poslali. Neki od vas imaju priliku za kupovinu nekretnine. Dobro bi bilo da sačekate da prođe retrogradni Merkur (do 24. Aprila). Sada možete dobiti bračnu ponudu, dok se za neke od vas polako stvaraju uslovi za povratak iz inostranstva.

Prija vam da čitate neobaveznu literaturu i da se ne bavite ničim bitnim i ozbiljnim. Možete sate provesti čitajući vijesti o aferi koja je pogodila kraljevsku porodicu, a da vas ne grize savjest zbog toga. Radićete samo ono što volite i u čemu uživate.

RIBE

Ove nedjelje se može desiti da vas razočara šef ili da shvatite da vaš nadređeni uopšte nije onakav kakav ste mislili. Shvatate da neko koga ste htjeli da impresionirate a ko vam je važan za karijeru, uopšte nije bolji od vas. To vas može podstaći da dođete do spoznaje o tome koliko vrijedite i da tražite više za sebe.

Možete tražiti veću platu ili pak više pažnje od strane partnera. Neki mogu dobiti odličnu ideju za biznis koja neće biti podržana od strane okoline, ali će se kasnije ispostaviti da ste bili vizionar i da ste korak ispred konkurencije. Ukoliko ste dobili novi posao, ispregovarajte bolje uslove za platu jer se nešto može sakriti od vas.

Lijepo vrijeme vas pokreće na akciju, odlučujete da poboljšate svoj izgled, samo naprijed!

 

Za detaljnije konsultacije, kontakt tel: +38267 740 677 – Antonija.

1 Komentar

  • Poštovani,
    Želim samo da pohvalim astrologa koji uređuje za sve znake Nedeljni horoskop.Vrlo je detaljan,lepo objašnjen i u izuzetno visokom procentu kad se pročita i za znak i za podznak tačan.Iskreno volela bih da se tako opširnije piše i u Ljubavnom horoskopu koji pretpostavljam zanima vaše verne pratioce.
    Srdačan pozdrav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *