Dragi moji, pročitajte šta vam planete pričaju za period od 18. do 25. marta 2024. Pročitajte obavezno horoskop za podznak i za znak, a neki će se pronaći i u mjesečevom znaku.

OVAN

Dragi Ovnovi, ove nedjelje počinje proljeće a sa njim i nova astrološka godina. Vama se bliži rođendan, kada vam počinje i novi solarni horoskop. Nadam se da vam to donosi novu, svježu energiju i poletnost. Imate jaku želju da kažete šta mislite. Vaše riječi i misli su razborite, imate argumente za sve što govorite i okolina može biti zbunjena zbog ljutitot tona u vašem glasu. Ovo je period kada se pokrećete u fizičkom a i mentalnom smislu. Idete na kraći put.

Pomračenje Mjeseca u Vagi koje se dešava 25-og marta, može već za vikend pokrenuti pitanja koja se tiču vaših emotivnih i poslovnih partnerstava. Tada se najviše izražavaju istinite i prave misli i prave emocije. Možete donijeti odluku da završite emotivnu vezu zauvijek, dok će pojedini odustati od pravnog spora ili raskinuti važan poslovni ugovor.

Potreban vam je pokret, dešavanje i dinamika. Savjet za vas: pođite u teretanu ili na trčanje, brzi hod, putovanje. Izražena strast.

BIK

Ove nedjelje može se dogoditi da promijenite iznenada radno okruženje ili biznis. Možda ćete donijeti odluku koja je drastična a tiče se posla i same organizacije posla. Vaša vladarka u znaku Riba još uvijek u vama budi sve porive za uživanjem i ne želi da radi. Ukoliko se pitate zašto vam se ne radi već samo uživa, postoji opravdanje za to. Iskoristite period prije aprila da kupite onu skupu stvar koju ste već odavno planirali, a takođe i da prodate nešto, ukoliko namjeravate.

U ovom periodu mogu se otključati vaši najdublji strahovi ili postajete svjesni obrazaca ponašanja koji su destruktivni po vas. Vrijeme je da se suočite sa demonima koji vam ne daju da spavate noćima i da riješite problem. Biće lakše nego što ste očekivali.

Krajem nedjelje akcenat je na vašoj šestoj kući, pa će mnogi od vas poželjeti da raščiste višak stvari u kući, radnom prostoru a i u glavi. Shvatićete da je krajnje vrijeme da bolje povedete računa o sebi i svom zdravlju, bilo kroz vježbanje, dijetu i slično.

Nove ljubavi koje se mogu rasplamsati. Jaka strast…

BLIZANCI

Ovo je period kada možete pokrenuti nove projekte ili ćete postati vođa nekog važnog projekta. Može se desiti da se u poslu osjetite ograničeni i kao da ne možete da iskažete svoj puni potencijal, ali to vam neće stati na put ka uspjehu. Tenzija i pritisak mogu vas poremetiti u jednom trenutku, ali bitno je da postavite zdrave granice sa nadređenima i da ne miješate posao i emocije.

Sada možete biti dosta osjetljivi, naročito ako se radi o ocu ili očinskim figurama u vašem životu. Bićete jako empatični prema njima, ali i prema ljudima sa kojima radite. Zato nećete ni biti raspoloženi za rasprave, ali se itekako i na lijep način možete zauzeti za sebe.

Za pojedine, lunarna eklipsa u Vagi donosi prekid veza dok za druge novi početak nečega, jedan na jedan. Na površinu mogu isplivati sve one lekcije koje ste preskočili, a tiču se partnerskih odnosa, ili ste ostavili nešto nedovršeno. Mogu se dogoditi neočekivane stvari koje će vam promijeniti život. Možda budete u situaciji da birate između dvije osobe.

U novim vezama ushićenje i strast, mnogi će uživati u ljubavnom zanosu.

RAK

Početkom nedjelje možete biti jako emotivni, uglavnom vam se ostaje kod kuće sa porodicom. Energija je dobra, pravite planove i preplavljuje vas optimizam kada su u pitanju dugoročni ciljevi. Sredinom nedjelje možete trošiti više novca, možda na skupe poklone i izlaske.

Krajem nedjelje, kako se bliži lunarna eklipsa, mogu se aktivirati neraščišćena pitanja koja se tiču doma i porodice. Na površinu mogu izaći stvari koje se konačno moraju riješiti kako bi se otvorio put za nove početke. Pitanja mogu biti vezana za nekretninu ili pak za člana vaše porodice.

Možete donijeti odluku da neki ciklus prekinete ili da odustanete od ideje koja ne donosi rezultat. Ovih dana možete imati konstruktivne razgovore sa ocem, majkom ili sa nadređenima koji će vam jako pomoći da posložite stvari u glavi i da krenete dalje.

Emocije su jako naglašene, kao i strast. Nekima od vas se javlja prilika za odlazak u inostranstvo.

LAV

Ove nedjelje vas može iznenaditi događaj kada ćete biti u prilici da se suočite sa osobom iz familije, bratom, sestrom, ili komšijom, kada možete konačno reći ono što mislite i prekinuti obrazac ponašanja vezan za tu osobu koji vam ne koristi. Jednostavno, možda je samo vrijeme za transformaciju u odnosima koja nužno ne znači loše odnose kasnije. Naprotiv, transformacije su dobre i donose lični rast i razvoj. Takođe, pojedini odnosi se na taj način poboljšavaju dok se drugi završavaju, jer tako treba da bude.

Može se desiti da odustanete od poslovnog puta. Sredinom nedjelje mogući su sitniji prihodi ali odmah trošite u svom stilu, jer ste zauvijek veliki džek.

Može se osjetiti pojačana partnerova ljubomora, ali i prisustvo naglašene strasti. Mnogi od vas će osvijestiti veoma duboke emocije prema nekoj osobi.

DJEVICA

Vrlo lako sada možete ostvariti vašu veliku želju ili zacrtani cilj. Ukoliko dođe do značajne promjene ili iznenadnog događaja vezanog za finansije, nemojte se iznenaditi. Za pojedine će to biti životna promjena, koja se tiče sticanja prihoda, resursa koje posjedujete, odnosa sa novcem i trošenjem. Možete staviti tačku na postojeće poslove ili pak ostvariti iznenadne prihode i predomisliti se u vezi postojećeg posla. Doći će do izražaja vaše liderske vještine.

Ovih dana se možete osjetiti zbunjeno kad su u pitanju emocije. Imaćete poteškoće da nekoj osobi iskažete ljubav ili da pokažete koliko je / ga volite. I sami znate da su djela važnija od riječi. Djelima se možete još više zbližiti sa nekim. Takođe, sada je jako važno da nešto oprostite.

Ovo je period jakih strasti i uživanja, iskoristite ga onako kako najviše i sa kim najviše volite.

PROČITAJ : O dejstvu Meseca u znaku Raka - Aspekti iz časa u čas!

VAGA

Sada postoji mogućnost da uđete u novu vezu ili da se aktivirate i uložite svaki napor da poboljšate postojeću vezu. Osobe koje u ovom periodu sretnete i veze koje sada započnete mogu biti karmičke. Mnogi će, nažalost, prekinuti ljubavnu vezu i proći kroz bolan proces iscjeljena.

Promjene su moguće i u poslovnim odnosima. U ovom periodu postoji šansa za avanturu na poslu. To ne mora nužno da bude avantura, ukoliko imate zdravu polaznu osnovu za vezu.

Takođe, sada možete doživjeti snažnu ličnu transformaciju. To može biti vezano za fizički izgled ili pak za neku psihičku transformaciju. Rad na sebi se isplatio i sada ste toga svjesni.

Nekima od vas, slijede značajni životni događaji i velike životne promjene.

ŠKORPIJA

Uzdržite se od otkrivanja svojih planova drugima. Ne pričajte svoje namjere nikome, a naročito ne kolegama sa posla. Ovo je period tajnih neprijatelja i mogućnosti da vam neko radi iza leđa. Ali, srećom, vi najbolje od svih posjedujete detektivske sposobnosti pa im muljanje neće poći za rukom.

Nedjelja je povoljna za ljubav, uživanje sa voljenom osobom, unaprjeđivanje ljubavnih odnosa. Slobodni mogu sresti osobu sa kojom će željeti da se bolje upoznaju. Takođe, možete provoditi lijepe trenutke sa djecom. Prijaće vam bavljenje hobijem i izlasci u pozorište ili posjeta umjetničkoj izložbi.

Takođe, ovi dani su povoljni za svaku vrstu detoksa, prekidanje loših navika i otpuštanje strahova. Možete se zanimati za spiritualne stvari odjednom, moj savjet je da budete oprezni koga konsultujete.

STRIJELAC

Sada su moguće korjenite promjene koje se tiču vašeg društva, grupe ljudi čiji ste dio ili pojedinca iz društva. Bićete u situaciji da se sa nekim raziđete, možda to bude bolno ali promjene su nekada neizbježne i dešavaju se za naše dobro. Ovih dana ćete željeti da provodite više vremena sa porodicom i najbližima. Intuitivni ste i dosta osjetljivi. Možete rješavati pitanja vezana za nekretnine, ili završiti započete obaveze koje su vezane za izdavanje ili prodaju nekretnina.

Možete pokrenuti nove, sjajne projekte i sprovesti u djelo dugogodišnje ideje. Nije isključeno ni unaprjeđenje i veća plata ali sa tim dolazi i mnogo više obaveza.

Postoji velika mogućnost da se ohrabrite i učinite korake prema osobi koja vam se sviđa. Takođe, sada je period kada možete ustabiliti i unaprijediti svoj ljubavni odnos.

Mogu vas iznenaditi vijesti o trudnoći i proširenju porodice.

JARAC

Ovo je period kada može doći do velikih, značajnih promjena koje su vezane za vaš posao i karijeru. Kada je u pitanju vaše zanimanje i profesija, mogući su razni obrti i iznenadna dešavanja, krupne odluke, preokreti u biznisu. Nije isključeno da potpuno promijenite radno mjesto. Sredinom nedjelje možete riješiti novčani problem jer ćete dobiti neki novac. Ukoliko radite sa strancima, očekujte povoljnosti i nove šanse. Ako se bavite nekretninama ili planirate preseljenje imaćete uspjeha. Takođe, neki od vas mogu pokrenuti priču o porodičnom biznisu. Sve što ovih dana potpisujete a vezano je za kuću i nekretnine imaće pozitivan ishod.

Slijede i lijepi događaji na polju ljubavi. Potrebno je da se više opustite i odmorite.

VODOLIJA

Lunarna eklipsa koja će uslijediti sljedeće nedjelje već se osjeća jer ima veoma snažan uticaj, a u vašem slučaju pogađa deveto polje. Neminovno mora doći do transformacija u nekoj od oblasti koju deveto polje predstavlja. Da li će to biti obrazovanje i fakultet, inostranstvo i odnosi sa strancima, religija, pravna pitanja. Možete staviti tačku na temu koja se tiče neke od ovih oblasti, ili ćete pak započeti novi ciklus i krenuti od početka.

Nedjelja je povoljna za poboljšanje odnosa sa porodicom, kroz konstruktivne razgovore. Možda ćete biti u situaciji da kupite stvar za kuću koju odavno želite. Takođe, period je jako povoljan za druženje i izlaske, ali i za ljubavne sastanke. Mnogi će imati priliku da ispravljaju grešku iz prošlosti.

RIBE

Sada možete biti veoma emotivni i empatični pa ćete oprostiti nešto što nijeste mogli do sada. Početkom nedjelje bavićete se poslom i imaćete dosta obaveza. Otvara vam se prilika za poslovni put. Pojedine Ribe može iznenaditi veći novčani dobitak.

U ovom periodu moguće su velike promjene koje se tiču osme kuće vašeg horoskopa. Osma kuća je kuća smrti, ponovnog rođenja, transformacije, tajni, trauma, nesvjesnih želja i podsvjesnih strahova. Ovo je takođe i kuća seksualnosti, tuđeg novca, gubitaka i tuge ali i kuća preporoda i regenracije. U osmoj kući je ono što nas ubija i od čega na kraju umiremo. Šta god da vas pogodi i koja god oblast da se sada aktivira vi se uzdižete kao Feniks iz pepela.

Moguća je romansa sa zauzetom osobom i postoji velika šansa da se to otkrije i da se vaša tajna sazna.

 

Horoskop piše vaš Astrolog Antonija +38267 740 677

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *